Tohle je názor k zamyšlení, určitě si to nechám projít hlavou. Zatím je můj bookmark list viditelný a mnoho dalších, které vyzrazují, že ještě nějaká mrtvá keš žije, také.k-lord napsal/a:
No a nepomahate nahodou tomu typkovi tim, ze tady neustale oznamujete zijici archivovane kese? Neni archeocaching hlavne o tom, ze na to narazite nahodou. at uz u nekoho v profilu nebo i BF odlovem?
Ale napadla mě ještě jedna věc. Máme tady toto vlákno ŽIJÍCÍ MRTVÉ a druhé radostnější VZKŘÍŠENÉ KEŠKY. K tomu existují bookmarky s definitivně mrtvými archívovanými keškami. Ale schází mi velmi kategorie, kterou bych nazval POTRACENÉ KEŠKY, tedy ty, jimž nebyl dopřán ani krátký život na geocaching.com. Nelze je bookmarkovat, hledat v profilech lovců ani zakladatelů, jen ústním podáním se o nich šíří kradmé zvěsti a není za ně ANI BODÍK! Občas se v nějaké objeví TB, ale na bližší kliknutí odkaz nikam nevede! Byl by o ně mezi kolegy archeocachery zájem? Vím asi o čtyřech, jednu jsme našli náhodou ve Hvězdě a psalo se tu o ní loni, o dalších jsem tady slyšel.