jenže právě že odarchivace za účelem adopce se nemá dělatTrhac napsal/a:
...Je možný postup provést odarchívování a pak adopci. Připadá mi to z hlediska statistiky a historie čistší, než založit de facto tutéž keš s novým číslem.
Žijící archivované kešky
Publikováno 01 červen 2012 - 11:24
I bez GPS navigátoru se dá provozovat geocaching (www.drvota.net)
Rumunská anabáze 2009, Eurocaching Tour 2010, Eurocaching Tour 2011, Balt Cache Tour 2011, Oslo Cache Tour 2011, Balkan Caching Tour 2012, Euro Caching Tour 2013, Balkan Caching Tour 2014, Euro Caching Tour 2015
Publikováno 01 červen 2012 - 11:57
proč? je škoda přijít o pěkné historické kousky, často spadnou do archívu takřka nedorozuměním…dr.vota napsal/a:
...Je možný postup provést odarchívování a pak adopci. Připadá mi to z hlediska statistiky a historie čistší, než založit de facto tutéž keš s novým číslem.
RACCOON TEAM
Věk je uveden kačerský, život před nálezem první keše neplatí…
Publikováno 01 červen 2012 - 12:10
Trhac napsal/a:
proč? je škoda přijít o pěkné historické kousky, často spadnou do archívu takřka nedorozuměním…dr.vota napsal/a:
Souhlas. Záleží na tom jak se k tomu postaví reviewer. Je v Brně často, tak by se to s ním mělo probrat.
Publikováno 01 červen 2012 - 12:10
LiShitteam napsal/a:
klidek panove, prave proto, ze se nejedna o nejakou mrchu u zakladky, dohodnul jsem se s ownerem, ze provedeme obnovu (adopce pry po archivaci neni mozna). z tohoto duvodu jsem odnesl puvodni krabku, ktera bude nahrazena novou. novy listing uz je pripraven a reviewer je zpraven. doufam, ze tato verze 2 umozni dalsi odlovy i kacerum, kteri zrovna nesleduji toto vlakno a kteri jeste nemeli tu cest s touto velice povedenou kesuli.
A to by tě ubylo tu zprávu zalogovat ?
Publikováno 01 červen 2012 - 13:19
RACCOON TEAM
Publikováno 01 červen 2012 - 15:03
Arne chapu ze ses nastvanej, ze jsi tam vedl bandu zbytecne, ale zadna takova oznamovaci povinnost neexistuje, naopak ja si myslim, ze kdyz je kes archivovana, nemela by se na miste vubec nachazet, obzvlaste v situaci, kdy se chysta jeji obnova a hrozi, ze lovci archivu nahodou prijdou na novou verzi jeste pred publikaci... jeste jednou, je mi lito zes tam tahl lidi zbytecne, ale u archivovane kese neni moc fer se dozadovat toho, aby tam zkratka byla, protoze si ji nekdo chce jeste lognout. pro klid tve duse pridam WN na puvodni listing, ale ver mi, ze normalne bych to nechal tak a vubec bych se za to nestydel.
Publikováno 01 červen 2012 - 15:19
My jsme jen potřebovali utratit chvíli času při cestě na Satana - nebyla to jednoúčelová výprava.LiShitteam napsal/a:
Arne chapu ze ses nastvanej, ze jsi tam vedl bandu zbytecne, ale zadna takova oznamovaci povinnost neexistuje, naopak ja si myslim, ze kdyz je kes archivovana, nemela by se na miste vubec nachazet, obzvlaste v situaci, kdy se chysta jeji obnova a hrozi, ze lovci archivu nahodou prijdou na novou verzi jeste pred publikaci... jeste jednou, je mi lito zes tam tahl lidi zbytecne, ale u archivovane kese neni moc fer se dozadovat toho, aby tam zkratka byla, protoze si ji nekdo chce jeste lognout. pro klid tve duse pridam WN na puvodni listing, ale ver mi, ze normalne bych to nechal tak a vubec bych se za to nestydel.
Publikováno 02 červen 2012 - 7:31
Je mozne kes unarchivovat a adoptovat....(adopce pry po archivaci neni mozna).....
GC je tu pro radost. Ti, co na to někdy zapomínají, ať jdou hrát navždy na schovku!
Publikováno 02 červen 2012 - 7:51
tak znovu:Schvon_CZ napsal/a:
Je mozne kes unarchivovat a adoptovat....(adopce pry po archivaci neni mozna).....
praví groundspeak.jenže právě že odarchivace za účelem adopce se nemá dělat
A komu to nestačí, tak tady to máte od reviewera:
I bez GPS navigátoru se dá provozovat geocaching (www.drvota.net)
Rumunská anabáze 2009, Eurocaching Tour 2010, Eurocaching Tour 2011, Balt Cache Tour 2011, Oslo Cache Tour 2011, Balkan Caching Tour 2012, Euro Caching Tour 2013, Balkan Caching Tour 2014, Euro Caching Tour 2015
Publikováno 02 červen 2012 - 9:03
ok. diky za vysvetleni.dr.vota napsal/a:
tak znovu:Schvon_CZ napsal/a:
praví groundspeak.jenže právě že odarchivace za účelem adopce se nemá dělat
A komu to nestačí, tak tady to máte od reviewera:
GC je tu pro radost. Ti, co na to někdy zapomínají, ať jdou hrát navždy na schovku!
Publikováno 18 červen 2012 - 14:08
Publikováno 18 červen 2012 - 17:19
Dík za zprávu i za snahu. Patří do vláknahttp://www.geocachin...002#post_353002.moucha111 napsal/a:
Díky vstřícnému přístupu Petra (Skupec Reviewer) a ve spolupráci s ownerem Honzou (Mago 76) se podařilo "vydolovat" keš 5/5 GC14Q6B Robinson Crusoe založenou v roce 2007 ze "spárů" archivu.
cesta je opět volná.Hodně štěstí všem.
RACCOON TEAM
Publikováno 19 červen 2012 - 8:55
Nebudu lítat jak Groundspeak pískne.
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů