Přejít na obsah

Fotka

Autostat - automatické statistiky z Geogetu pomocí GgStat a Geojarry

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
1217 odpovědí na toto téma

#481 Sally&eL

Sally&eL

Sally

• Members
  • PipPipPip
  • 823 příspěvků(y)

Publikováno 05 leden 2010 - 21:14

...takže GG 2.2.4.535, GgStat 1.1.24, AutoStat 2.50, GJ 19, Win7 x64

...to že jsem neměl GG uložené svoje logy u mnou najítých kešek bylo způsobení tím, že mám v GG nastaveno uživatelské jméno Sally%26eL místo Sally&eL. Tím že jsem to dočasně změnil na Sally&eL jsem stáhnul ke všem keškám vlastní log, takže teť by měly být u všech. I když mám logy tak AutoStat stále generuje Délka logů, počet slov: Průměr: 0, Nejdelší: 0 , Nejkratší: 10000. Ten samý výsledek dostanu i z pouhého spuštění GgStatu.
K aktualizaci statistik používám GJ, který statistiku nahraje na do profilu na GC.com - zde bych problém nehledal, jelikož nahraje přesně to co se generuje

...jinak proč mám v GG nastaveno Sally%26eL by bylo na diskuzi v jiném vláknu - když tam dám Sally&eL, tak mě to po aktualizaci profilu otevře cizí profil
http://www.geocaching.com/profile/?u=Sally&eL

• 0

#482 medwyn_cz

medwyn_cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 397 příspěvků(y)

Publikováno 05 leden 2010 - 22:02

Sally&eL napsal/a:po aktualizaci profilu otevře cizí profil

Coz povazuji za nelogicnost autostatu.
Misto, aby pri otevirani pouzival promennou Geoget_owner,
by mel pouzivat promennou z nastaveni Autostatu urcujici login na GC.com.
  • 0

#483 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 05 leden 2010 - 22:04

Sally&eL napsal/a:
...jinak proč mám v GG nastaveno Sally%26eL by bylo na diskuzi v jiném vláknu - když tam dám Sally&eL, tak mě to po aktualizaci profilu otevře cizí profil

http://www.geocaching.com/profile/?u=Sally&eL

Takze nez bys opravil to makro, kterym aktualizujes profil, tak zblbnes cely Geoget? :-O
  • 0

#484 Sally&eL

Sally&eL

Sally

• Members
  • PipPipPip
  • 823 příspěvků(y)

Publikováno 05 leden 2010 - 23:58

...takže jste mě zase posunuli o kousek dál ;) ...v GG jsem využil toho fíglu dát si jméno do uvozovek a hle, délka logů už je vypsaná asi správně ...jen po skončení aktualizace se mě stále otevře cizí profil, což je ale už na povídání v jiném vláknu ...děkuji všem za spolupráci a za trpělivost :) edit ...hmm, když mám to jméno v GG zapsáno v uvozovkách, tak zase GG nepozná můj log a neuloží si ho ...tak to se pěkně zamotalo :) ...nu což, nechme toho. Tráva stejně zelenější nebude a já už si to nějak dám do kupy :D ...ještě jednou všem dík
  • 0

#485 Pazitka

Pazitka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 393 příspěvků(y)

Publikováno 06 leden 2010 - 18:26

V databazi mam nejake cache, ktere jsou bez souradnic, jsou to mnou nalezene cache, zrejme naimportovane z logs.aspx. Ve statistikach se pak objevuji jakou nejjiznejsi, se souradnicemi 0.00 ... Je mozne tyto cache nejak vyfiltrovat?
  • 0
Via est scopus!

#486 medwyn_cz

medwyn_cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 397 příspěvků(y)

Publikováno 06 leden 2010 - 18:30

Pazitka napsal/a:
Je mozne tyto cache nejak vyfiltrovat?

V GGstatu rozhodne ne.

Ale co ti brani je v GeoGetu opravit importem ulozeneho listingu? (Nebo MyFinds PQ, kdybys byl PM)

Nedejboze jim muzes ty souradnice dokonce opravit rucne.
  • 0

#487 Pazitka

Pazitka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 393 příspěvků(y)

Publikováno 06 leden 2010 - 18:32

Cas! Vyzobavat po jedne, a pokazde genorovat statistiku znovu zabere dost casu :-(
  • 0
Via est scopus!

#488 medwyn_cz

medwyn_cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 397 příspěvků(y)

Publikováno 06 leden 2010 - 18:36

Ehm, nebo Geojarry?
Pripadne si muzes pomoci SQL vyfiltrovat kese, ktere nemaji souradnice (nebo podle jakychkoliv jinych podminek). SQL front poskytuje napriklad makro od LudkaV http://www.geocachin...thread_id=12404.

Kazdopadne nevim, proc bys to mel delat vickrat nezli jednou.
  • 0

#489 Pazitka

Pazitka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 393 příspěvků(y)

Publikováno 06 leden 2010 - 21:26

Diky za napad, Smart filtr mozna pomuze tyto cache vyhledat. To je zaroven odpoved na otazku, proc to delam vice nez jednou. Je to proto, ze nevim, ktere vsechny cache to jsou, a kazdou takovou dalsi objevim az po zpracovani statistik.
  • 0
Via est scopus!

#490 Pazitka

Pazitka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 393 příspěvků(y)

Publikováno 06 leden 2010 - 21:37

Zatimco GG umi spravne zaradit mezi moje vlastni cache i ty, ktere nezalozil pouze "Pazitka" ale treba i ty s radoby vtipnym autorem "Pazitka a Sherlock Holmes", Autostat to neumi a tyto se mezi moje cache do statostik nedostanou. Ma to nejake reseni?
  • 0
Via est scopus!

#491 medwyn_cz

medwyn_cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 397 příspěvků(y)

Publikováno 06 leden 2010 - 21:43

Ano. Podivat se do dokumentace GGstatu (to je ten exe, co generuje statistiky - autostat je jen makro, ktere ho pousti) a tam si precist, jak se v template definuji dalsi jmena, ktere ma GGstat brat v uvahu jako "ownerska".

A abys nerekl, ze odpovidam arogantne, tak je to takto:
MYCACHESOWNER Spoluautor
MYCACHESOWNER Moje familie

• 0

#492 Pazitka

Pazitka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 393 příspěvků(y)

Publikováno 06 leden 2010 - 21:58

Diky. Skoro bych rekl, ze bude jednodussi od techto blbinek upustit :-) Smartfiltr pomohl, kesi bez souradnic bylo 57. Da se ten SmartFilter nejak dostat na listu, podobne jako AutoStat?
  • 0
Via est scopus!

#493 medwyn_cz

medwyn_cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 397 příspěvků(y)

Publikováno 06 leden 2010 - 23:05

Tak nevim, ale je to editace sablony, ktera zabere par vterinek (pri zavrenem oku par minutek) Na toolbar se pridat da. V GeoGetu si dej "pluginy -> spravce pluginu -> toolbar pro hlavni pluginy" a tam si zaskrtni, ze chces na toolbaru SmartFiltr. Vubec se tam da nastavit spousta veci :)
  • 0

#494 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 631 příspěvků(y)

Publikováno 07 leden 2010 - 7:31

Pazitka napsal/a:
Cas! Vyzobavat po jedne, a pokazde genorovat statistiku znovu zabere dost casu :-(

Vim, ze uz bylo odpovezeno Medwynem, ale stejne mi to neda. Seznam kesi bez souradnic lze ziskat velmi snadno: F2, zaskrtnou "Bez souradnic" a kliknout na "Nacist". Neni k tomu SmartFilter potreba.

Pak staci kese oznacit (Atrl+A) a kliknout na ikonu GJ (Download Listing). Pak staci znovu vygenerovat statistiku. Vse jen jedinkrat!
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

#495 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 631 příspěvků(y)

Publikováno 07 leden 2010 - 7:36

Pazitka napsal/a:
Diky. Skoro bych rekl, ze bude jednodussi od techto blbinek upustit :-)

Smartfiltr pomohl, kesi bez souradnic bylo 57. Da se ten SmartFilter nejak dostat na listu, podobne jako AutoStat?

Jak dlouho pouzivas GeoGet? Uz jsi alespon nahledl do dokumentace? (Podobne u GgStat.exe) Kazde ggp makro lze na toolbar pridat pres menu Pluginy-Spravce pluginu-Toolbar pro hlavni pluginy. SmartFilter neni vyjimkou.
  • 0

GeoGet:

#496 Pazitka

Pazitka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 393 příspěvků(y)

Publikováno 07 leden 2010 - 10:26

2 dny. Oprava, vecery. Dokumentace pro Autostat template je prehledna, jednoducha. Pro GG tohle nemuzu zatim rict. Je jednodussi jit po krocich, ktere potrebujes vyresit, nez zacit ctenim manualu. To preci vis.
  • 0
Via est scopus!

#497 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 631 příspěvků(y)

Publikováno 07 leden 2010 - 10:54

Jenze Autostat (a tim honijak nehanim) je JEN (v uvozovkach) nastroj na spousteni neceho (bavime se o GgStat.exe). A pokud to neco chces nastavovat, tak si taky musis o tom udelat nejakou predstavu. A protoze to neco neni klikaci, nejde to udelak jinak nez pomoci dokumentace. GeoGet je trochu jinak kategorie. Tm si klidne muzes zkouset. Ale zase, pokud ti jeho dokumentace nepripada dostatecna, neni problem ji doplnit. Neco muzes doplnit primo sam, neco by mozna stacilo dat vedet, ze to neni dostatecne popsane. Ale ty se ptas na veci, ktere popsane jsou a ktere jsou zakladnim mechanismem zobrazovani dat v GG, takze bys je mel mit vyzkousene tim klikanim. ;)
  • 0

GeoGet:

#498 mikrom

mikrom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 748 příspěvků(y)

Publikováno 07 leden 2010 - 19:00

medwyn_cz napsal/a:

Sally&eL napsal/a:po aktualizaci profilu otevře cizí profil

Coz povazuji za nelogicnost autostatu.
Misto, aby pri otevirani pouzival promennou Geoget_owner,
by mel pouzivat promennou z nastaveni Autostatu urcujici login na GC.com.

tak to holt opravim, no :)
  • 0

#499 Firestone-

Firestone-

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 607 příspěvků(y)

Publikováno 12 leden 2010 - 17:05

Chtěl jsem přidat do patičky info o tom, že používám skript od mikroma, ale jaksi mně to do statistik neimportuje :( Zkoušel jsem zaškrtnou v nastavení skriptu "Patička" - nic.
Pak jsem zkoušel ručně přidat následující řádek do souboru GgStat.pl
printHTML "<div align="center" style="width: 100%; background-color: #FFFFFF; font-family: Verdana, Arial, sans-serif; font-size: 12px; color: 000000; margin: 1px; border: none;">Statistiky generované %CURRENTDATE% | Líbí? Koukni <a href="http://mikrom.cz/319-plne-automaticke-statistiky-na-geocaching-com">jak na ně</a>!</div>\n";
, takže pak mám v tom souboru následující:
sub Notes {
  my ($title,$width,$bgcolor,$color,$bgtitlecolor,$titlecolor,$bgheadercolor,$headercolor,$bgtextcolor,$textcolor,$bgvaluecolor,$valuecolor,$maxcolor,$avgcolor,$mincolor,$labelcolor) = @_;
  printHTML "<!-- GgStat $title Begin -->\n";
  if ( $title ne "none" ) { printHTML "<div style='width: ${width}px; $style_header'>$title</div>\n<br />\n" };
  printHTML "Statistics generated by <a href='http://geoget.ararat.cz/doku.php/doc:user:ggstat'>GgStat</a> $version running on <a href='http://geoget.ararat.cz'>GeoGet</a><br /><br />\n";
  printHTML "<div align="center" style="width: 100%; background-color: #FFFFFF; font-family: Verdana, Arial, sans-serif; font-size: 12px; color: 000000; margin: 1px; border: none;">Statistiky generované %CURRENTDATE% | Líbí? Koukni <a href="http://mikrom.cz/319-plne-automaticke-statistiky-na-geocaching-com">jak na ně</a>!</div>\n";
}
Ovšem stále to nepomáhá :( Může mně někdo pls poradit, jak na to? Díík za případné info.
  • 0
Mrkněte na Geocaching v médiích (rozcestník). Třeba Vás něco zaujme :-)

#500 MaFa

MaFa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 369 příspěvků(y)

Publikováno 12 leden 2010 - 21:20

Pak jsem zkoušel ručně přidat následující řádek do souboru GgStat.pl

Když už saháš kam nemáš, tak si alespoň pořádně zkontroluj uvozovky a popřemejšlej proč jsou někde jednoduché a někde dvojité.
  • 0
MaFa

6 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 6 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama