Přejít na obsah

Fotka

Autostat - automatické statistiky z Geogetu pomocí GgStat a Geojarry

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
1217 odpovědí na toto téma

#501 Firestone-

Firestone-

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 607 příspěvků(y)

Publikováno 12 leden 2010 - 21:47

No nehrabal bych, kdyby to umělo to makro :( Změnil jsem to na

printHTML "<div align='center' style='width: 100%; background-color: #FFFFFF; font-family: Verdana, Arial, sans-serif; font-size: 12px; color: 000000; margin: 1px; border: none;'>Statistiky generované %CURRENTDATE% | Líbí? Koukni <a href='http://mikrom.cz/319-plne-automaticke-statistiky-na-geocaching-com'>jak na ně</a>!</div>\n";
ale pořád nic. Navíc když přidám nějaký text k tomu původnímu, co bývá v patičce, tak se tam neobjeví a je pouze ten původní (současně ten můj navíc zakomentuju). Takže bude problém ještě někde jinde - nějaká podmínka. Zkusím to pohledat...
  • 0
Mrkněte na Geocaching v médiích (rozcestník). Třeba Vás něco zaujme :-)

#502 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 631 příspěvků(y)

Publikováno 13 leden 2010 - 7:20

A nebude problem v tom, ze Autostat spousti exe a ty upravujes pl? Zkompilujes to pl do exe tak, aby mohl utostat spustit tu upravenou verzi?
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

#503 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 631 příspěvků(y)

Publikováno 13 leden 2010 - 7:23

Osobne bych pridal do template radek HTML nebo INCLUDEHTML a tim zobrazil pozadovany text jeste pred "oficialni patickou" GgStatu. To je ciste, jednoduche a univerzalni (i pro vsechny budouci verze Autostatu i GgStatu).
  • 0

GeoGet:

#504 mikrom

mikrom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 748 příspěvků(y)

Publikováno 13 leden 2010 - 10:29

gord: vsak tak to AutoStat dela, vygeneruje GgStatIncludeFooter.html a v GgStatTemplate.cz je INCLUDE GgStatIncludeFooter.html

pokud se Ti Firestone- zda, ze to ignoruje to co zadas v nastaveni AutoStatu, tak to zkus zmenit primo v AutoStat.ini, treba se to jen nejak nechce ulozit...
  • 0

#505 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 631 příspěvků(y)

Publikováno 13 leden 2010 - 13:50

mikrom napsal/a:
gord: vsak tak to AutoStat dela, vygeneruje GgStatIncludeFooter.html a v GgStatTemplate.cz je INCLUDE GgStatIncludeFooter.html

A je tam opravdu? Tim by se vysvetlovalo, ze nastaveni Autostatu nema odpovidajici ucinek.
Neprelozenim pl do exe by se zase vysvetlovalo, proc nema zadny ucinek zmena ve zdrojovem kodu GgStatu. Malokdy je jen jedna chyba. Pokud se muze sejit chyb vice, pak se urcite sejdou. :)

A nebo je tam neco uplne jineho treba i v kombinaci s dalsim. Dyt to zname.
  • 0

GeoGet:

#506 sakypaky

sakypaky

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 171 příspěvků(y)

Publikováno 13 leden 2010 - 15:12

S novým vzhledem a včerejším večerním pádem GeoGetu přišla i další nemilá zpráva. Dnes už mi pomocí GJ nejdou stáhnout nalezené kešky a následné generování statistik také nefunguje. Prý nastala nějaká změna na straně GS, která tomuto již brání. Nevíte někdo, kdo s tím? Díky za pomoc.
  • 0
SAKYPAKY team = Garmin OREGON 300, PNA MIO H610+, OLYMPUS E-520, SAMSUNG S5230 Star ; VitoNavigator II 1.3, BeeLine GPS, TOPO Czech 3 PRO

#507 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 13 leden 2010 - 15:25

A mas GJ 21? Kazdopadne s importem do GG musis pockat, az dodelam vsechny potrebne upravy.
  • 0

#508 Firestone-

Firestone-

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 607 příspěvků(y)

Publikováno 13 leden 2010 - 17:30

mikrom napsal/a:

pokud se Ti Firestone- zda, ze to ignoruje to co zadas v nastaveni AutoStatu, tak to zkus zmenit primo v AutoStat.ini, treba se to jen nejak nechce ulozit...

Tak patičku jsem už rozchodil - musel jsem ručně vytvořit soubor GgStatIncludeFooter.html a do něj vložit text patičky.
Poté jsem na konec template souboru dal INCLUDE GgStatIncludeFooter.html. Pak jsem dal vygenerovat statistiky se zapnutou funkcí patičky a šlo to :) Teď to už funguje když chci s i bez patičky.
Ještě jedna věc mě trápí - chtěl jsem ten text dát jako úplně poslední totiž - čili do Notes pod ten defaultní (Statistics generated...). To jde nějak udělat aniž bych kompiloval cokoli?

Jinak škoda té změny xichtu na GC.COM :(
  • 0
Mrkněte na Geocaching v médiích (rozcestník). Třeba Vás něco zaujme :-)

#509 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 13 leden 2010 - 17:34

HaLuMa napsal/a:
A mas GJ 21?

Kazdopadne s importem do GG musis pockat, az dodelam vsechny potrebne upravy.

Potrebne upravy snad udelany.
  • 0

#510 Arne1

Arne1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 290 příspěvků(y)

Publikováno 13 leden 2010 - 17:46

HaLuMa napsal/a:

HaLuMa napsal/a:
A mas GJ 21?

Zdá se že to fachčí. Díky za rychlý a bezproblémový update.
  • 0

#511 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 631 příspěvků(y)

Publikováno 13 leden 2010 - 18:19

Firestone- napsal/a:
Ještě jedna věc mě trápí - chtěl jsem ten text dát jako úplně poslední totiž - čili do Notes pod ten defaultní (Statistics generated...). To jde nějak udělat aniž bych kompiloval cokoli?

Ne, to nejde. Autor GgStatu si preje, aby jeho text byl na konci, a tak take GgStat udelal. Je to jeho odmena za to, ze nam dal zdarma takovy pekny nastroj na statistiky.
  • 0

GeoGet:

#512 pikaso.o

pikaso.o

Newbie

• Members
  • Pip
  • 3 příspěvků(y)

Publikováno 13 leden 2010 - 18:36

Arne1 napsal/a:

HaLuMa napsal/a:

HaLuMa napsal/a:
A mas GJ 21?

Tak mi to taky fachčí tak napůl. Stáhnou se mi do GG2 nově nalezené kešky, ale nález musím nastavit ručně a kolonka "Založeno" je prázdná...
  • 0

#513 Arne1

Arne1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 290 příspěvků(y)

Publikováno 13 leden 2010 - 18:39

pikaso.o napsal/a:

Arne1 napsal/a:

HaLuMa napsal/a:

HaLuMa napsal/a:
A mas GJ 21?

Tak mi to taky fachčí tak napůl. Stáhnou se mi do GG2 nově nalezené kešky, ale nález musím nastavit ručně a kolonka "Založeno" je prázdná...

Záleží jak to děláš, co k tomu používáš dále. Já používám GeoJarryho a styl práce stejný jako dříve - Nově nalezené, Zobrazit, Označit nové, Listingy a logy, Zobrazit.
  • 0

#514 pikaso.o

pikaso.o

Newbie

• Members
  • Pip
  • 3 příspěvků(y)

Publikováno 13 leden 2010 - 19:17

Arne1 napsal/a:

pikaso.o napsal/a:

Arne1 napsal/a:

HaLuMa napsal/a:

HaLuMa napsal/a:
A mas GJ 21?

Záleží jak to děláš, co k tomu používáš dále. Já používám GeoJarryho a styl práce stejný jako dříve - Nově nalezené, Zobrazit, Označit nové, Listingy a logy, Zobrazit.

Vyzkouseno - nefunguje. Drive se mi po "Download My Found Caches" nastavilo aspon datum nalezu, ted nic.
  • 0

#515 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 13 leden 2010 - 19:43

Asi mi nekde neco uniklo, nebo se v prubehu dne nekde nejaka stranka jeste zmenila. Musim se podivat do Autostatu, co se tam vlastne presne vola.
  • 0

#516 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 13 leden 2010 - 19:49

No, pokud jsem se pri letmem pohledu do zdrojaku autostatu nezmylil, tak to vypada, ze nalez se dokaze oznacit jen u kesky, ktera uz v databazi je. (proto taky originalni Geojarry makro na stazeni vlastnich logu pracuje dvoustupnove, nejdrive stahne seznam kesi, a az pak taha seznam logu.) Nebude problem jen v tomto?
  • 0

#517 Arne1

Arne1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 290 příspěvků(y)

Publikováno 13 leden 2010 - 19:53

pikaso.o napsal/a:

Vyzkouseno - nefunguje. Drive se mi po "Download My Found Caches" nastavilo aspon datum nalezu, ted nic.

Zkusil jsem to znovu - využil jsem té nové fíčury s druhou databází. Přepl jsem databázi na záložní a nechal GJ natáhnout nově nalezené keše. Dal jsem Zobrazit a seřadil podle data nálezu - normálně tam bylo datum jako kdykoliv dříve, čas samozřejmě nulový. Po dotažení listingů se opravil i čas.
  • 0

#518 pikaso.o

pikaso.o

Newbie

• Members
  • Pip
  • 3 příspěvků(y)

Publikováno 13 leden 2010 - 20:01

Arne1 napsal/a:

pikaso.o napsal/a:

Zkusil jsem to znovu - využil jsem té nové fíčury s druhou databází. Přepl jsem databázi na záložní a nechal GJ natáhnout nově nalezené keše. Dal jsem Zobrazit a seřadil podle data nálezu - normálně tam bylo datum jako kdykoliv dříve, čas samozřejmě nulový. Po dotažení listingů se opravil i čas.

U me bude problem asi trochu jinde. Cas nalezu se mi po stazeni logu nanastavil automaticky ani drive.
  • 0

#519 mikrom

mikrom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 748 příspěvků(y)

Publikováno 13 leden 2010 - 20:47

HaLuMa: no primarne to dela takhle, pac mam v databazi celou CR tak at to stahuje co nejmin veci.. nicmene volba "importovat vlastni nalezy" kdysi volala geojarry-my.ggp.pas, kterezto by melo bejt nyni integrovano v autostatu

btw: na tu paticku sem koukal, a podle zdrojaku mi prijde ok, ze to co se nastavi v nastaveni se ulozi do ini a z toho se vygeneruje ten ggstatincludefooter.html, kterej se pokud je zapnutej silent mode po vygenerovani statistik smaze
  • 0

#520 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 14 leden 2010 - 8:33

Jenom se zeptam, ta druha databaze je tam realne k cemu? Jde nekde vypnout jeji zobrazeni?
  • 0

5 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 5 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama