Přejít na obsah

Fotka

Autostat - automatické statistiky z Geogetu pomocí GgStat a Geojarry

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
1217 odpovědí na toto téma

#541 mikrom

mikrom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1748 příspěvků(y)

Publikováno 19 January 2010 - 10:02

problem by to nebyl, jenze ne vsichni pouzivaji autostat, ne vsichni pouzivaji geojarry, nekdo pouziva ggstat pres perl.. tak proc jim cpat nakej balicek s vecma co nikdy nevyuzijou (to uz by bylo jak ty google|yahoo|ask toolbary v kazdym druhym softu) a neboj, v uzsich kruzich se spekuluje o nejakem vic user friendly instalovani maker (uz ted je to zip, kde je dodrzena struktura slozek)
  • 0

#542 Orxion

Orxion

Orxion

• Members
  • PipPipPip
  • 1033 příspěvků(y)

Publikováno 19 January 2010 - 15:38

jj, nejpodstatenejsi je ted reagovat primo na groundspeak forum .. je vtipne sledovat ze lidi kteri uz maji kolik roku platnou registraci tak jejich vubec prvni prispevky se objevuji az ted v danem topicu :)
  • 0
vdp_icon_small.jpg
Vodopády list
potapěčské keše

Pozvánka na plánované eventy
.. něco bude :)

#543 GripenHK

GripenHK

Member

• Members
  • PipPip
  • 16 příspěvků(y)

Publikováno 19 January 2010 - 18:25

[quote]gord napsal/a:
[quote]GripenHK napsal/a:
Ahoj, nechce se mi do statistik načíst (započítat) poslední nalezená (dnešní) keška GC1KMNJ. V GC.com ji mám započtenou, ve statistikách nee.[/quote]
To, zda ji mas jako nalezenou na gc.com neni podstatne. GgStat.exe nacita data z databace geogetu. Masi ji take tam oznacenou jako nalezenou? Odhaduji, ze ne.
Přeinstalace to vyřešila.

[quote]Dále se mi u "Nálezy podle autora" ukazují od některých ownerů např. 3 keše od Slaje a 3 keše od slaje. Samo, že to je jeden. Poradíte prosím?[/quote]

Samo, ze to neni jeden. Vzdyt ma jiny nick. Jednou se jmenuje s velkym S a podruhe s malym. Jak mas nastaveno OWNERCASE? To ovlivnuje citlivost na velikost pismen pri porovnavani. Pokud 'none', pak to znamena, ze se ti jmeno vlastnika nijak neupravuje. Pokud nastavis 'upper', 'lower' nebo 'upperfirst', pak se ti vzdy upravi podle pozadovaneho zpusobu a porovnani vyhodnoti tyto 2 nicky jako identicke. Jeste to jde osetrit pouzitim 'ownerid', ale to uz si v dokumentaci najdes urcite sam.
Podle této rady vyřešeno. Je to jeden :-) Díky.Díky
  • 0

#544 GripenHK

GripenHK

Member

• Members
  • PipPip
  • 16 příspěvků(y)

Publikováno 19 January 2010 - 18:33

[quote]gord napsal/a:
[quote]GripenHK napsal/a:
Jinak rady od Gordíku zkontroluji až večer, jsem v práci.[/quote]
Ty me fakt bavis :) napred nas tu malem 'sezeres', ze ti nikdo hodinu neodpovedel, a pak napises, ze to stejne budes zkouset az vecer.

Gordici, Sobici, vy jste všichni k sežrání, protože dobře radíte. Díky :P
  • 0

#545 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7934 příspěvků(y)

Publikováno 19 January 2010 - 18:55

GripenHK napsal/a:

Prrr, to sušený maso se dělá z losů. Sob je ušlechtilé zvíře :D
  • 0

#546 emeritushk

emeritushk

Emeritus

• Members
  • PipPipPip
  • 170 příspěvků(y)

Publikováno 19 January 2010 - 20:04

To mikrom: cela instalace AutoStatu (s potrebnými soucastmi GgStat, GeoJarry, o GeoGetu ani nemluve) je o nakopirovani asi 5 souboru a kliknuti na jednu ikonku.
[/quote]
Pro tebe to je jednoduché, ale pro laika? Někdy nevím co čtu a pak i co dělám :-) Tak jsem to podle té stránky nainstaloval. Jen bych pozměnil: Do datového adresáře přesuňte
adresář script z archivu makra od mikroma (adresář obsahuje podsložku AutoStat se všemi potřebnými soubory).
Podle mne by tam mělo být: Do datového adresáře přesuňte ze scriptu obsah podadresáře AutoStat. Aspoň tak jsem to udělal já. A jestli to je správně, tak pro laika srozumitelnější.
Tak zatím všem díky.:)
  • 0

#547 Pazitka

Pazitka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 393 příspěvků(y)

Publikováno 19 January 2010 - 21:47

Zdar vsem. Prosim o radu. Nastavil jsem si TAG FTF, vygeneroval do statistik (i do profilu) tabulku - seznam FTF. MyxTFList, ale nemuzu zaboha prijit na to, jak automaticky zjistit celkovy pocet FTF, nebo treba celkovy pocet radku teto tabulky. Myslel bych ze bude mozne pouzit promennou %TOTALVALUE%, ale bohuzel vraci spatnou hodnotu. Umite to nekdo vyresit?
  • 0
Via est scopus!

#548 MaFa

MaFa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1369 příspěvků(y)

Publikováno 19 January 2010 - 22:57

Použij tabulku TagCustomizedList - příklad najdeš i v template. Už jsem přidal %TOTALVALUE% i do FTF tabulky, takže bude v další verzi. Není špatné si nastavit profil - je pak mnohem jednodušší zkontrolovat statistiky. Navíc toto byl dotaz na GgStat a ten má svoje vlastní vlákno.
  • 0
MaFa

#549 Pazitka

Pazitka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 393 příspěvků(y)

Publikováno 20 January 2010 - 11:34

MaFa napsal/a:
Není špatné si nastavit profil - je pak mnohem jednodušší zkontrolovat statistiky.

Mas-li na mysli muj profil, kliknutim mysi na moje logo se dostanes na muj profil na gc.cz, a zde je uveden odkaz na GC.com. Tedy 2 kliknuti.
  • 0
Via est scopus!

#550 Pazitka

Pazitka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 393 příspěvků(y)

Publikováno 20 January 2010 - 11:40

MaFa napsal/a:
Navíc toto byl dotaz na GgStat a ten má svoje vlastní vlákno.

Nedokazu rozlisit svoji chybu (at uz neznalostni ci aplikacni) od chyby ci nedostatku programu. Nedokazu rozlisit, co dela GG, co GgStat, ci zda vysledek ovlivnil Autostat.

Nedokazu ani ted najit odpovidajici vlakno, jelikoz a protoze je jich tu mraky s nazvy, jenz mi vetsinou nic nerikaji. Odkaz zde v levem sloupci nepochopitelne odkazuje na jiny server, kde se pres zaplavu uvodnich informaci a mnoho straveneho casu skutecne lze dostat opet sem zpet na fora. Ale nebylo by snazsi zvolit nejakou primejsi cestu?
  • 0
Via est scopus!

#551 lukabike.com

lukabike.com

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1185 příspěvků(y)

Publikováno 20 January 2010 - 11:44

sobikovi napsal/a:

GripenHK napsal/a:

No ja jedl v Norsku sušený sobí salám a nebylo to špatný ;)
  • 0

Garmin 60csx, Linux Mint 17 + Wine + Geoget 2.8.X

www.lukabike.com

#552 Pazitka

Pazitka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 393 příspěvků(y)

Publikováno 20 January 2010 - 15:58

MaFa napsal/a:
Použij tabulku TagCustomizedList - příklad najdeš i v template. Už jsem přidal %TOTALVALUE% i do FTF tabulky, takže bude v další verzi.

TagCustomizedList poskytuje vetsi moznosti nastaveni a tedy personalizace tabulky, ale ani zde nevraci promenne %ALLCACHES% ani %TOTALVALUE% smysluplne hodnoty.

Co je treba udelat, abych se dozvedel, kolik kesi jsem vlozil do tabulky?
  • 0
Via est scopus!

#553 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7934 příspěvků(y)

Publikováno 20 January 2010 - 16:06

lukabike.com napsal/a:

sobikovi napsal/a:

GripenHK napsal/a:

No ja jedl v Norsku sušený sobí salám a nebylo to špatný ;)

Dovolím si oponovat. V Norsku jsem trávil dost času a místní speciality jsou právě z losů..
  • 0

#554 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7934 příspěvků(y)

Publikováno 20 January 2010 - 16:09

Pazitka napsal/a:

MaFa napsal/a:
Použij tabulku TagCustomizedList - příklad najdeš i v template. Už jsem přidal %TOTALVALUE% i do FTF tabulky, takže bude v další verzi.

TagCustomizedList poskytuje vetsi moznosti nastaveni a tedy personalizace tabulky, ale ani zde nevraci promenne %ALLCACHES% ani %TOTALVALUE% smysluplne hodnoty.

njn, já se z toho zase snažím dostat setříděný seznam podle data nálezu a ať dělám všechno možný, nedaří se.
  • 0

#555 Pazitka

Pazitka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 393 příspěvků(y)

Publikováno 20 January 2010 - 17:44

sobikovi napsal/a:
njn, já se z toho zase snažím dostat setříděný seznam podle data nálezu a ať dělám všechno možný, nedaří se.

Podle dokumentace bys to mel mit takto:

TAGTABLE Index, ID, Published, Date
slouží k definování sloupců tabulky, datum je 4ty sloupec

SORTTAGINDEX 4
SORTTAGTABLE DATE D.M.Y

a pak uz jen TagCustomizedList TAG nadpis
  • 0
Via est scopus!

#556 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7934 příspěvků(y)

Publikováno 20 January 2010 - 20:15

Pazitka napsal/a:

sobikovi napsal/a:

Podle dokumentace bys to mel mit takto:

TAGTABLE Index, ID, Published, Date
slouží k definování sloupců tabulky, datum je 4ty sloupec

SORTTAGINDEX 4
SORTTAGTABLE DATE D.M.Y

a pak uz jen TagCustomizedList TAG nadpis

No, to bohužel nefunguje :@ Chci úplně triviální záležitost, setřídit tabulku podle data nálezu bez zobrazení data nálezu. Nejhorší na tom je, že v některé z verzí GGstatu to fungovalo...
  • 0

#557 Pazitka

Pazitka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 393 příspěvků(y)

Publikováno 20 January 2010 - 20:19

sobikovi napsal/a:
No, to bohužel nefunguje :@ Chci úplně triviální záležitost, setřídit tabulku podle data nálezu bez zobrazení data nálezu. Nejhorší na tom je, že v některé z verzí GGstatu to fungovalo...

Bez toho, aniz bys do vypisu zaradil to datum to nepujde. Nemuzes tridit podle neceho, co v tabulce nemas, co nemuzes uchopit. To da rozum.
  • 0
Via est scopus!

#558 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7934 příspěvků(y)

Publikováno 20 January 2010 - 20:45

V jisté z verzí to šlo, každá položka má svůj index, dohledal by jsi to tady někde ve foru. Takže např. datum mělo 8 a nemuselo být v tabulce... pak byla provedena "oprava" a přestalo to fungovat...

No a i když to nastavím dle dokumentace na:
TAGTABLE Icon Code Name TagBestOf Date
SORTTAGINDEX 5
SORTTAGTABLE DATE D.M.Y
TagCustomizedList TagBestOf Sobíkovi doporučují...
tak stejně k žádnému setřídění podle data nedojde :@
  • 0

#559 Pazitka

Pazitka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 393 příspěvků(y)

Publikováno 20 January 2010 - 21:16

sobikovi napsal/a:
V jisté z verzí to šlo, každá položka má svůj index, dohledal by jsi to tady někde ve foru. Takže např. datum mělo 8 a nemuselo být v tabulce... pak byla provedena "oprava" a přestalo to fungovat...

No a i když to nastavím dle dokumentace na:

TAGTABLE Icon Code Name TagBestOf Date
SORTTAGINDEX 5
SORTTAGTABLE DATE D.M.Y
TagCustomizedList TagBestOf Sobíkovi doporučují...
tak stejně k žádnému setřídění podle data nedojde :@

Provedl jsem pokus. Pridal jsem do sve tabulky BestOf jeste jeden sloupec s datumem, Published. Tim se sloupec s DATE dostal na druhe misto.
SORTTAGINDEX je nastave na 1
Provedl jsem vypis statistik, setridilo se podle prvniho sloupce Published.
zmenil jsem SORTTAGINDEX na 2, a provel vypis statistik. Setridilo se spravne podle DATE.

Soucasny zapis:
SORTTAGTABLE DATE D.M.Y
SORTTAGINDEX 2
TAGTABLE Published Date Code Icon Terrain Difficulty Name Owner
TagCustomizedList TagAdventure Adventures/...

Cili vse funguje jak ma, lze se presvedcit prave ted v mem profilu. Tam je tez vypsano, jake verze obou programu byly pouzity.
  • 0
Via est scopus!

#560 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7934 příspěvků(y)

Publikováno 20 January 2010 - 21:54

Díky, je to tam :-)
  • 0

4 uživatel(ů) prochází toto téma