Přejít na obsah

Fotka

Autostat - automatické statistiky z Geogetu pomocí GgStat a Geojarry

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
1217 odpovědí na toto téma

#461 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11450 příspěvků(y)

Publikováno 27 December 2009 - 23:21

A nebo ti proste jeden nalez v GG chybi. (nemel se z ceho oznacit, nebo sis nejaky nalez zrusil ci smazal jednu z nalezenych kesek...) Vyfiltruj si v GG sve nalezy, serad si je podle daa nalezu a zkontroluj si to. Jestli ti to zacalo blbnpout az ted, tak pripadny neoznacen nalzez bude jedne z poslednich, ne?
  • 0

#462 emeritushk

emeritushk

Emeritus

• Members
  • PipPipPip
  • 170 příspěvků(y)

Publikováno 29 December 2009 - 13:20

Nemuze to byt tim, ze byla jedna kes archivovana?
  • 0

#463 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6631 příspěvků(y)

Publikováno 29 December 2009 - 13:31

Nemuze. Ale muze to byt tim, ze jedna kes ma tvuj log "tak daleko", ze si jej GG nestahne mezi poslednimi a proto ji nepozna jako nalezenou. Jak psal HaluMa, zkontroluj poslednich par kesi, s velkou pravdepodobnosti mezi nimi najdes tu, ktera na gc.com je nalezena ale v GG nalez oznacen neni. Pro tuto kesku pak stahni vsechny logy (treba pomoci GJ) nebo si nalez oznac rucne (prave mysitko na kesce a Nasatvit nalez).
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

#464 emeritushk

emeritushk

Emeritus

• Members
  • PipPipPip
  • 170 příspěvků(y)

Publikováno 29 December 2009 - 22:52

Tak vyreseno. Skutecne jsem jednu kesku mel zalogovanou 2x. Je videt, ze jsou tady zkuseni radcove :-) Diky a vsem pekneho Silvestra :-)
  • 0

#465 emeritushk

emeritushk

Emeritus

• Members
  • PipPipPip
  • 170 příspěvků(y)

Publikováno 02 January 2010 - 16:52

Tak jsem tady zase a mam otazku. Kdyz otevru GeoGet, tak se mi načtou kešky a je tam i spousty kešek, které jsem ještě nelogoval, jsou podsvícené bíle, narozdíl od těch zelených, které jsem našel. Dále mě nesouhlasí vzdálenosti kešek. Od kud se ta vzdalenost kešek počítá? Kde popřípadě nastaví souřadnice, abych neměl např. u pražské keše vzdálenost 30km a Klicperáč 130km? Díky.
  • 0

#466 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7934 příspěvků(y)

Publikováno 02 January 2010 - 17:06

Vzdálenost keší se počítá od aktuálního referenčního bodu. Takže si nastav hodnoty pro referenční bod na Home a pak to budeš mít vzdálenost od domova... GG je databáze, takže se ti zobrazuje to, co máš nastaveno ve filtru...
  • 0

#467 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6631 příspěvků(y)

Publikováno 02 January 2010 - 17:18

Pocita se od souradnic zadanych pomoci parametru v prikazove radce nebo v template souboru. Hodne tedy zalezi na tom, jak se ggstat.exe spousti. Nektera makra pouzivaji HOME nastavene v GG, jina aktualni referencni bod, ... Protoze to pises do vlakna o autostatu, predpokladam, ze vyuzivas tohoto makra. Zde zalezi na tom, jak mas nastyaveno spousteni ggstat.exe. Autostat muze pouzivat makro ggstat.ggp.pas (to pouziva tusim aktualni referencni bod) nebo jej vola vlastnim volanim a v tom pripade pouziva souradnice nastvane ve svem vlastnim INI souboru - nastavuje se dialogem pri spusteni Autostatu. EDIT: parametry v prikazove radce maji prednost pred hodnotami v template souboru (viz dokumentace k GgStat.exe)
  • 0

GeoGet:

#468 emeritushk

emeritushk

Emeritus

• Members
  • PipPipPip
  • 170 příspěvků(y)

Publikováno 02 January 2010 - 18:12

Omlouvam se, ze jsem uz podruhe, kdyz se neco ptam, nenapsal, ze pouzivam makra autostatu (ted jsem napsal neco, o cem nemam ani paru :-) Ale zdejsi rady zafungovaly, nastavil jsem v HOME souradnice =vyreseno. A co s tema keskama, ktere se mi tam nactou a vubec nevim proč? Zase předem díky. P.S. zrejme pouzivam makra autostatu;)
  • 0

#469 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6631 příspěvků(y)

Publikováno 02 January 2010 - 20:10

Nevim, jestli te chapu spravne. Trapi te, ze v GeoGetu mas zobrazene i nenalezene kese? GG je program na spravu kesi. Proc by tam mely byt jen ty nalezene? Naopakk, nenalezene kese ti umozni udelat si seznam kesi do GPS, udzovat prehled o vylustenych mysterkach a mnoho dalsiho. Ja bych se toho vzdat nechtel.
  • 0

GeoGet:

#470 emeritushk

emeritushk

Emeritus

• Members
  • PipPipPip
  • 170 příspěvků(y)

Publikováno 02 January 2010 - 22:05

No, trapi, trapi. Spíše me zajima, kde mam co nastavene spatne. Delal jsem ty same statistiky drahe polovicce a ta to ma v poradku. Kdyz spustim GeoGet, tak se mi do seznamu nactou me ulovene kese podsvicene zelene. Krom toho tam mam mezi nimi spousty kesi, ktere jsem jeste neodlovil=podsvicene bile. Nikde se mi ve statistikach nepocitaji, jen je tam zkratka mam a nevim jak se tam objevili. Ale jinak me tam v podstate nevadi.
  • 0

#471 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6631 příspěvků(y)

Publikováno 02 January 2010 - 22:19

No jo, jenze ono je neco jineho "obsah atabaze" a "zobrazeny seznam". Zobrazeny seznam je pohled do databaze pres zvoleny filltr. Takze pokud mas nastaven filtr "Found", pak uvidis jen ty nalezene. Pokud se ti po spusteni nacitaji nejake kese, pak mas zaskrtnuto, ze se po spusteni ma neco zobrazit a k tomu se pouzije filtr "default" nebo "vychozi". Implictni filtr je mozne nastavit do libovolne "funkce" (F2 a po nastaveni nezapomen ulozit), k filtrovani podle zvoleneho filtru muze byt pouzita klavesa F5 nebo jedna z ikon na toolbaru (prida nebo odebere kese odpovidajici filtru). Pozor na zakazane filtrovani (ikona preskrtnuteho trychtyre).
  • 0

GeoGet:

#472 Sally&eL

Sally&eL

Sally

• Members
  • PipPipPip
  • 823 příspěvků(y)

Publikováno 03 January 2010 - 18:00

...má někdo nápad, proč se mě ve statistikách zobrazuje tahle hodnota? Délka logů, počet slov: Průměr: 0, Nejdelší: 0 , Nejkratší: 10000 ...druhý dotaz - je normální že když mám zatrhnuté Stáhnout logy z nalezených keší, že se stahuji vždy všechny logy? Žiju v přesvědčení že tomu tak nebylo vždy a že se stahovaly jen logy z nově nalezených keší
  • 0

#473 mikrom

mikrom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1748 příspěvků(y)

Publikováno 04 January 2010 - 10:41

Sally&eL:
Stahnout logy z vlastnich kesi - stahuje z kesi, ktere jsou v geogetu vedeny jako zalozene vzdy vsechny logy (&log=y)
Stahnout logy z nalezenych kesi - stahuje z kesi, ktere jsou v geogetu oznaceny jako nalezene a neobsahuji log typu 'Found It', 'Attended', nebo 'Webcam Photo Taken' stranku se vsemi logy (&log=y)

to s tim nejdelsi nejkratsi co tam mas, vypada, ze Ti proste nektery ty logy u kesi chybi, treba je problem v tom ampersandu.. koukni zda u tech kesi najdes svuj log, pripadne to zkus potahat rucne (treba natahnout nalezeny, ctrl+a, download all logs)
  • 0

#474 Sally&eL

Sally&eL

Sally

• Members
  • PipPipPip
  • 823 příspěvků(y)

Publikováno 04 January 2010 - 18:16

...tak jsem nechal znovu ručně natahat všechny logy a žádná změna ...asi jsem slepý, ale u keší vidím jen posledních 5 logů, což mám i v nastavení GG - uchovat posledních 5 logů a pak mám samozřejmě zatrhlé i uchovat vlastní logy a poslední důležité Kde přesně bych měl vidět moje logy?
  • 0

#475 mikrom

mikrom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1748 příspěvků(y)

Publikováno 04 January 2010 - 18:33

mezi poslednimi peti logy. aspon ja to tak mam. u najitejch kesi, mam posledni log muj found, a pred tim 4 opravdu posledni logy (k datu stazeni listingu)
  • 0

#476 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6631 příspěvků(y)

Publikováno 04 January 2010 - 18:38

Ovsem pokud tvuj log neni mezi poslednimi 5, je nutne budto v GG rucne poznacit nalez nebo stahnout vsechny logy, aby si mezi nimi GG ten tvuj nasel.
  • 0

GeoGet:

#477 Sally&eL

Sally&eL

Sally

• Members
  • PipPipPip
  • 823 příspěvků(y)

Publikováno 04 January 2010 - 21:06

...takže částečně bude problém s našim nickem "Sally&eL". V GG mám vyplněno "Sally%26eL" jinak se mě po aktualizaci profilu nezobrazí můj profil. Takže, teď už vidím moje logy u nalezený kešek, ale stejně problém přetrvává :|
  • 0

#478 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6631 příspěvků(y)

Publikováno 05 January 2010 - 8:31

Co ma aktualizace profilu spolecneho s nickem? Ja bych nastavil v GG "citelny" nick a pak hledal, ktery program to kde nepredava spravne. Myslim, ze GG a GJ s tim problemy nemaji, rekl bych, ze Autostat od jiste verze take ne. Jak je to s GgStat.exe nevim. Pak je jeste otazka, jakym zpusobem jsou data do profilu zapisovana. (A jo, ted mi doslo, ze aktualizaci je asi mysleno to, ze se do profilu zapisi nova data a ne kliknuti na aktualizaci stranky, jak jsem si myslel po precteni prispevku). Napred bych zkotroloval vytvoreny soubor a pokud by tento byl spravne, pak bych sel po tom, proc se to neprekopiruje do profilu (nebo kam, treba FTP?, z prispevku to neni zrejme). Pokud soubor dobre nebude, sel bych po GgStat.exe.
  • 0

GeoGet:

#479 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11450 příspěvků(y)

Publikováno 05 January 2010 - 8:55

Geoget urcite pouziva nick v dekodovane forme. GeoJarry v nejakych poslednich verzich take. Takze to bude spis nekde zapomenuta starsi verze, nebo neaktualizovane makro co spousti GeoJarry.
  • 0

#480 m4rkus

m4rkus

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 129 příspěvků(y)

Publikováno 05 January 2010 - 19:02

Ahoj. Generoval jsem si statistiku do profilu a v tabulce Nálezy podle měsíce nemám rok 2010. Nevíte kde je chyba? V template souboru jej vyřazen nemám. Používám template od mikrona. Díky
  • 0

6 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 6 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama