printHTML "<div align='center' style='width: 100%; background-color: #FFFFFF; font-family: Verdana, Arial, sans-serif; font-size: 12px; color: 000000; margin: 1px; border: none;'>Statistiky generované %CURRENTDATE% | Líbí? Koukni <a href='http://mikrom.cz/319-plne-automaticke-statistiky-na-geocaching-com'>jak na ně</a>!</div>\n";ale pořád nic. Navíc když přidám nějaký text k tomu původnímu, co bývá v patičce, tak se tam neobjeví a je pouze ten původní (současně ten můj navíc zakomentuju). Takže bude problém ještě někde jinde - nějaká podmínka. Zkusím to pohledat...
Autostat - automatické statistiky z Geogetu pomocí GgStat a Geojarry
Publikováno 12 leden 2010 - 21:47
Publikováno 13 leden 2010 - 7:20
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 13 leden 2010 - 7:23
GeoGet:
Publikováno 13 leden 2010 - 10:29
pokud se Ti Firestone- zda, ze to ignoruje to co zadas v nastaveni AutoStatu, tak to zkus zmenit primo v AutoStat.ini, treba se to jen nejak nechce ulozit...
Publikováno 13 leden 2010 - 13:50
mikrom napsal/a:
gord: vsak tak to AutoStat dela, vygeneruje GgStatIncludeFooter.html a v GgStatTemplate.cz je INCLUDE GgStatIncludeFooter.html
A je tam opravdu? Tim by se vysvetlovalo, ze nastaveni Autostatu nema odpovidajici ucinek.
Neprelozenim pl do exe by se zase vysvetlovalo, proc nema zadny ucinek zmena ve zdrojovem kodu GgStatu. Malokdy je jen jedna chyba. Pokud se muze sejit chyb vice, pak se urcite sejdou.
A nebo je tam neco uplne jineho treba i v kombinaci s dalsim. Dyt to zname.
GeoGet:
Publikováno 13 leden 2010 - 15:12
Publikováno 13 leden 2010 - 15:25
Publikováno 13 leden 2010 - 17:30
mikrom napsal/a:
gord: vsak tak to AutoStat dela, vygeneruje GgStatIncludeFooter.html a v GgStatTemplate.cz je INCLUDE GgStatIncludeFooter.html
pokud se Ti Firestone- zda, ze to ignoruje to co zadas v nastaveni AutoStatu, tak to zkus zmenit primo v AutoStat.ini, treba se to jen nejak nechce ulozit...
Tak patičku jsem už rozchodil - musel jsem ručně vytvořit soubor GgStatIncludeFooter.html a do něj vložit text patičky.
Poté jsem na konec template souboru dal INCLUDE GgStatIncludeFooter.html. Pak jsem dal vygenerovat statistiky se zapnutou funkcí patičky a šlo to Teď to už funguje když chci s i bez patičky.
Ještě jedna věc mě trápí - chtěl jsem ten text dát jako úplně poslední totiž - čili do Notes pod ten defaultní (Statistics generated...). To jde nějak udělat aniž bych kompiloval cokoli?
Jinak škoda té změny xichtu na GC.COM
Publikováno 13 leden 2010 - 17:34
HaLuMa napsal/a:
A mas GJ 21?
Kazdopadne s importem do GG musis pockat, az dodelam vsechny potrebne upravy.
Potrebne upravy snad udelany.
Publikováno 13 leden 2010 - 17:46
Zdá se že to fachčí. Díky za rychlý a bezproblémový update.HaLuMa napsal/a:
HaLuMa napsal/a:
A mas GJ 21?
Publikováno 13 leden 2010 - 18:19
Ne, to nejde. Autor GgStatu si preje, aby jeho text byl na konci, a tak take GgStat udelal. Je to jeho odmena za to, ze nam dal zdarma takovy pekny nastroj na statistiky.Firestone- napsal/a:
Ještě jedna věc mě trápí - chtěl jsem ten text dát jako úplně poslední totiž - čili do Notes pod ten defaultní (Statistics generated...). To jde nějak udělat aniž bych kompiloval cokoli?
GeoGet:
Publikováno 13 leden 2010 - 18:36
Arne1 napsal/a:
HaLuMa napsal/a:
A mas GJ 21?
Tak mi to taky fachčí tak napůl. Stáhnou se mi do GG2 nově nalezené kešky, ale nález musím nastavit ručně a kolonka "Založeno" je prázdná...
Publikováno 13 leden 2010 - 18:39
Záleží jak to děláš, co k tomu používáš dále. Já používám GeoJarryho a styl práce stejný jako dříve - Nově nalezené, Zobrazit, Označit nové, Listingy a logy, Zobrazit.pikaso.o napsal/a:
Arne1 napsal/a:
HaLuMa napsal/a:
A mas GJ 21?
Tak mi to taky fachčí tak napůl. Stáhnou se mi do GG2 nově nalezené kešky, ale nález musím nastavit ručně a kolonka "Založeno" je prázdná...
Publikováno 13 leden 2010 - 19:17
Arne1 napsal/a:
Záleží jak to děláš, co k tomu používáš dále. Já používám GeoJarryho a styl práce stejný jako dříve - Nově nalezené, Zobrazit, Označit nové, Listingy a logy, Zobrazit.pikaso.o napsal/a:
Arne1 napsal/a:
HaLuMa napsal/a:
A mas GJ 21?
Vyzkouseno - nefunguje. Drive se mi po "Download My Found Caches" nastavilo aspon datum nalezu, ted nic.
Publikováno 13 leden 2010 - 19:43
Publikováno 13 leden 2010 - 19:49
Publikováno 13 leden 2010 - 19:53
pikaso.o napsal/a:
Vyzkouseno - nefunguje. Drive se mi po "Download My Found Caches" nastavilo aspon datum nalezu, ted nic.
Zkusil jsem to znovu - využil jsem té nové fíčury s druhou databází. Přepl jsem databázi na záložní a nechal GJ natáhnout nově nalezené keše. Dal jsem Zobrazit a seřadil podle data nálezu - normálně tam bylo datum jako kdykoliv dříve, čas samozřejmě nulový. Po dotažení listingů se opravil i čas.
Publikováno 13 leden 2010 - 20:01
Arne1 napsal/a:
pikaso.o napsal/a:
Zkusil jsem to znovu - využil jsem té nové fíčury s druhou databází. Přepl jsem databázi na záložní a nechal GJ natáhnout nově nalezené keše. Dal jsem Zobrazit a seřadil podle data nálezu - normálně tam bylo datum jako kdykoliv dříve, čas samozřejmě nulový. Po dotažení listingů se opravil i čas.
U me bude problem asi trochu jinde. Cas nalezu se mi po stazeni logu nanastavil automaticky ani drive.
Publikováno 13 leden 2010 - 20:47
btw: na tu paticku sem koukal, a podle zdrojaku mi prijde ok, ze to co se nastavi v nastaveni se ulozi do ini a z toho se vygeneruje ten ggstatincludefooter.html, kterej se pokud je zapnutej silent mode po vygenerovani statistik smaze
Publikováno 14 leden 2010 - 8:33
8 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 8 návštěvníků 0 anonymních uživatelů