Přejít na obsah

Fotka

Autostat - automatické statistiky z Geogetu pomocí GgStat a Geojarry

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
1217 odpovědí na toto téma

#521 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 631 příspěvků(y)

Publikováno 14 leden 2010 - 9:14

S474N napsal/a:
Jenom se zeptam, ta druha databaze je tam realne k cemu? Jde nekde vypnout jeji zobrazeni?

Je to k Autostatu nebo je to jen polozeno ve spatnem vlaknu?
Pokud je B spravne, pak: druha (resp. vsechny zalozni) databaze je k tomu, aby bylo mozne se vratit do nejakeho drivejsiho stavu. Pokud se nejedna o zalozni databazi, tak dalsi databaze lze pouzivat k cemukoli - treba WM, k nejakym specifickym ucelum (testovani, predavani dat jinam, ...) Ja mam treba "pracovni" databaze 3. Jednu beznou provozni, jednu na pokusy a jednu na manipulaci s daty pro ostatni cleny rodinneho tymu.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

#522 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 14 leden 2010 - 9:59

Gord: ve spatnem vlaknu, ale kdyz to tady nekdo nakousl. Spis bych to chtel "vypnout", to rolovatko, aby se nezobrazovalo.
  • 0

#523 medwyn_cz

medwyn_cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 397 příspěvků(y)

Publikováno 14 leden 2010 - 10:07

No tak si vypni ten toolbar. Jako ve vetsine jinych programu je tam hlavni menu Toolbary, ve kterem si muzes toolbary vypinat, zapinat a prepinat co hrdlo raci. A uz dost OT.
  • 0

#524 GripenHK

GripenHK

Member

• Members
  • PipPip
  • 16 příspěvků(y)

Publikováno 17 leden 2010 - 20:29

Ahoj, nechce se mi do statistik načíst (započítat) poslední nalezená (dnešní) keška GC1KMNJ. V GC.com ji mám započtenou, ve statistikách nee. Dále se mi u "Nálezy podle autora" ukazují od některých ownerů např. 3 keše od Slaje a 3 keše od slaje. Samo, že to je jeden. Poradíte prosím? Děkuji. A platí návod na instalaci statistik ze stránky http://geoget.ararat...c:user:autostat ? ;) Zapomnela jsem dodat, ze pouzivam makra autostatu.
  • 0

#525 jura.dolezal

jura.dolezal

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 33 příspěvků(y)

Publikováno 18 leden 2010 - 10:39

Ahoj. Snažím se dostat do statistiky popis ze souboru GgStatIncludeAboutMe.html a ne a ne to tam dostat. Přidal jsem do Template.cz příkaz INCLUDE, ale text ze souboru GgStatIncludeAboutMe.html se mi do statistiky na GC.COM nedostává. Čím to může být? INCLUDE jsem zkoušel zařadit až na konec souboru TEMPLATE, ale chová se to stále stejně a je celkem jedno jestli zadám úplnou cestu nebo ne. Co s tím? Kde dělám chybu?
  • 0

#526 mikrom

mikrom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 748 příspěvků(y)

Publikováno 18 leden 2010 - 10:46

jura.dolezal: a koukal jsi jak je to delany v souboru GgStatTemplate.cz?
# Začátek definice statistik
START

HEADER O mně
INCLUDE GgStatIncludeAboutMe.html

• 0

#527 jura.dolezal

jura.dolezal

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 33 příspěvků(y)

Publikováno 18 leden 2010 - 11:04

Už mi to jede. Zapsané jsem to měl dobře. Asi byla chyba v tom, že jsem používal originální makro... (bylo zatržené ve volbách). Díky za help!
  • 0

#528 GripenHK

GripenHK

Member

• Members
  • PipPip
  • 16 příspěvků(y)

Publikováno 18 leden 2010 - 11:43

To jura.dolezal: Ty se mas, tobe uz poradili :(
  • 0

#529 mikrom

mikrom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 748 příspěvků(y)

Publikováno 18 leden 2010 - 12:00

GripenHK: protoze Tve dotazy jsou na GgStat a ne na AutoStat B)
  • 0

#530 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 631 příspěvků(y)

Publikováno 18 leden 2010 - 12:14

GripenHK napsal/a:
Ahoj, nechce se mi do statistik načíst (započítat) poslední nalezená (dnešní) keška GC1KMNJ. V GC.com ji mám započtenou, ve statistikách nee.

To, zda ji mas jako nalezenou na gc.com neni podstatne. GgStat.exe nacita data z databace geogetu. Masi ji take tam oznacenou jako nalezenou? Odhaduji, ze ne.

Dále se mi u "Nálezy podle autora" ukazují od některých ownerů např. 3 keše od Slaje a 3 keše od slaje. Samo, že to je jeden. Poradíte prosím?

Samo, ze to neni jeden. Vzdyt ma jiny nick. Jednou se jmenuje s velkym S a podruhe s malym. Jak mas nastaveno OWNERCASE? To ovlivnuje citlivost na velikost pismen pri porovnavani. Pokud 'none', pak to znamena, ze se ti jmeno vlastnika nijak neupravuje. Pokud nastavis 'upper', 'lower' nebo 'upperfirst', pak se ti vzdy upravi podle pozadovaneho zpusobu a porovnani vyhodnoti tyto 2 nicky jako identicke. Jeste to jde osetrit pouzitim 'ownerid', ale to uz si v dokumentaci najdes urcite sam.
  • 0

GeoGet:

#531 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 631 příspěvků(y)

Publikováno 18 leden 2010 - 12:20

GripenHK napsal/a:
To jura.dolezal: Ty se mas, tobe uz poradili :(

Oni tady totiz vsichni cekaji jestli se tu nahodou nevyskytne nekdo s nejakym dotazem, aby mohli okamzite odpovedet. :-) Jednu nebo dve hodinky snad vydrzis, ne?
  • 0

GeoGet:

#532 GripenHK

GripenHK

Member

• Members
  • PipPip
  • 16 příspěvků(y)

Publikováno 18 leden 2010 - 12:48

Jo, jo. Vydržím rádA. Jsem ta stíhačka, Gripen. Jinak rady od Gordíku zkontroluji až večer, jsem v práci. Autostat a Ggstat, to je jako lékárna a mlékárna? :-) Jinak v GeoGetu tu kešku taky nemám načtenou. Nešla mi tam přidat ani ručně. Všem díky. Jinak jsem si to chtěla přeinstalovat a proto se ptala na poslední aktualizované soubory a funkční odkaz. Předtím jsem to instalovala podle této stránky: http://geoget.ararat...c:user:autostat ?
  • 0

#533 jura.dolezal

jura.dolezal

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 33 příspěvků(y)

Publikováno 18 leden 2010 - 13:52

To GripenHK To máš tak... Já se v tom hodně vrtám. Abych měl hezké listingy na GC začal jsem se učit základy HTML. Někdy je to metoda pokus-omyl... Ale nakonec to vždy nějak dopadne. Tady to jsou kluci šikovní, tak nezoufej!!! a vydrž!
  • 0

#534 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 934 příspěvků(y)

Publikováno 18 leden 2010 - 14:04

Pokud nemáš kešku v GG, tak samozřejmě nebude ani ve statistikách! Jak by se tam asi dostala? Proč ti nejde přidat do GG? Není tam skutečně přidaná nebo ji nevidíš. Jak ji tam přidáváš? Stáhnul jsem si loc i gpx a jsou v pořádku, keš se pěkně nahrála včetně tvého logu o návštěvě...
  • 0

#535 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 631 příspěvků(y)

Publikováno 18 leden 2010 - 14:23

GripenHK napsal/a:
Jinak rady od Gordíku zkontroluji až večer, jsem v práci.

Ty me fakt bavis :) napred nas tu malem 'sezeres', ze ti nikdo hodinu neodpovedel, a pak napises, ze to stejne budes zkouset az vecer.

Jak psal Sobik: dokud nebudes mit kesku a jeji nalez v GG, nedokazes ji mit ani ve statistice. Abychom si mohli udelat nejaky obrazek, musis nam podat nejake informace: jakym zpusobem GG plnis kesema, co ti to napsalo/nenapsalo, jak jsi zaznamenavala nalez na te inkriminovane kesi (rucne nebo stazenim logu). Pak muzem zkusit najit problem.
  • 0

GeoGet:

#536 emeritushk

emeritushk

Emeritus

• Members
  • PipPipPip
  • 170 příspěvků(y)

Publikováno 18 leden 2010 - 14:37

Já jsem na tom stejně jako Gripen. Sice stejné statistiky, ale jiný PC atd. Protože jsem byl svého času rád, že jsem to rozchodil, chtěl bych to odinstalovat a nainstalovat poslední verzi, abych si byl jist, že tam nemám něco zbastlenýho. I já se ptám, je tu návod pro laika, podle kterého bych to nainstaloval znova, a popřípadě odkaz? Co ten odkaz z první strany? http://geoget.ararat...c:user:autostat Díky za info.
  • 0

#537 mikrom

mikrom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 748 příspěvků(y)

Publikováno 18 leden 2010 - 17:25

a co se vam nezda na navodu http://geoget.ararat...c:user:autostat? ted sem tam teda zas neco malo doplnil, ale vzdyt je cela instalace AutoStatu (s potrebnými soucastmi GgStat, GeoJarry, o GeoGetu ani nemluve) je o nakopirovani asi 5 souboru a kliknuti na jednu ikonku.
a ne, nevymejslim si, a neni potreba byt IT guru aby se to rozchodilo, vim, ze u tech lidi, kterym jsem to pres TeamViewer rozchozoval to bylo v 99% pripadu presne takhle jednoduche!

• 0

#538 emeritushk

emeritushk

Emeritus

• Members
  • PipPipPip
  • 170 příspěvků(y)

Publikováno 18 leden 2010 - 17:34

Ne, že se něco nezdá. Jen jsem si chtěl ověřit, že to dělám dobře a že to dělám z funkčního odkazu. Nikdo ze sebe nedělá IT. Ba naopak. Vše, co je mi tu řečeno musím šifrovat, neb jsem laik a ještě k tomu starej dědek. Psal jsem, že jsem to před časem (díky Vašim radám) tak, tak rozchodil. Teď se to nějak pokazilo, chtěl bych to odinstalit a znovu načisto nainstalit. Nic víc, nic míň. Nic jsem nekritizoval, jen se ptal. A vděk bohužel vidět není. ;)
  • 0

#539 jura.dolezal

jura.dolezal

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 33 příspěvků(y)

Publikováno 18 leden 2010 - 18:49

Jen je zapotřebí vědět, kam si to kdo nainstaluje. Pokud jsou soubory nasypané v adresáři ~\program files\geoget nebo jak bylo doporučeno v datovém adresáři ~\documents and settings\user\data aplikací\geoget. Pak jen smazat ty správné soubory. Ale mám za to, že se mazáním nemusí člověk trápit a tačí pouze nahrát novou instalaci. Tím se přepíšou staré soubory. Pokud potřebuješ radu tak klidně piš. Co budu vědět poradím... J.
  • 0

#540 Orxion

Orxion

Orxion

• Members
  • PipPipPip
  • 1 033 příspěvků(y)

Publikováno 18 leden 2010 - 22:48

ciste pro info, je takovy problem se mezi sebou domluvit (autori rozlicnych casti) a udelat nejakou spolecnou verzy ktera se jen nainstaluje (nebo rozbali hotova) a je vsechno pekne pohromade a netreba nic "presypavat" z mista A na misto B atp? ja to sice nejak prehazel, ale prijde me to zbytecne slozite, a bez navodu bych to urco nedal ..
  • 0
vdp_icon_small.jpg
Vodopády list
potapěčské keše

Pozvánka na plánované eventy
.. něco bude :)

7 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 7 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama

Naše nabídka