Autostat - automatické statistiky z Geogetu pomocí GgStat a Geojarry
Publikováno 08 srpen 2009 - 15:20
Publikováno 09 srpen 2009 - 13:40
Publikováno 09 srpen 2009 - 13:50
Chyba bude ve špatném nastavení něčeho. Zabředni např. o dvě stránky zpět, řešilo se asi totéž.LordEdmund napsal/a:
Zdar, pokouším se nakonfigurovat si vytváření statistik do profilu na GC. Mám poslední verze (včera stahované) GG, AutoStatu a GJ. Bohužel se mi ale nedaří statistiky vytvořit. Mám snad vše vyplněné dobře, dělal jsem to podle návodů zde nalezených a jiné funkce GJ funguji OK. Nahrávání mi skončí s hláškou Chyba: prostě něco s GJ.
Nechal jsem si vypisovat, co makro dělá, tak že jsem vypnul silent mod a jede to dobře až po krok, kdy chce GJ nahrát vytvořené statistiky na gc.com. V příkazovém řádku je, že se má nahrát soubor d:\GG\Data\GgStat.html. Ten ale v daném adresáři neni. Pravděpodobně se vůbec nevytvoří. Cos tím? Kdfe může být chyba?
Publikováno 09 srpen 2009 - 14:22
Publikováno 09 srpen 2009 - 15:47
Publikováno 10 srpen 2009 - 17:35
LudekV: zajimalo by me, i kdyz to bude vedet mozna spis HaLuMa.. ted si to menu, kde se nastavuji jednotlive kroky, uklada nastaveni do textaku AutoStat.options.txt - zajimalo by me, zda by neslo, aby to menilo primo AutoStat.config.pas.
jasne ze by to slo naprogramovat, spis netusim zda by se to promitlo hned, nebo az pri pristim spusteni, coz by bylo na dve veci..
Publikováno 10 srpen 2009 - 17:55
Publikováno 10 srpen 2009 - 23:45
Publikováno 10 srpen 2009 - 23:53
Publikováno 11 srpen 2009 - 9:19
Publikováno 11 srpen 2009 - 9:33
Publikováno 11 srpen 2009 - 9:37
LordEdmund napsal/a:
Ahoj, stáhnul jsem si novou verzi a teď se mi to chová podivně. Když jsem poprvé vygeneroval statistiku (bez stahování logů vlastních keší) novou verzí, tak mi to správně napíše, že mám 1 vlastní kešku, ale v podrobných informacích o ní mi to píše chybný počet logů (počet odpovídá tomu, co je uloženo v GG), když při generování statistiky zaškrtnu stahovat logy z vlastních keší, tak to pro změnu napíše, že mám 0 vlastních keší. Co dělám blbě?
Poté, co stáhnu logy z vlastních keší, tak už GG ani moji keš nepozná a bere ji jako cizí. To je nezávislé na tom, jestli v souboru GgStatTemplate.cz změním řádek CACHER na CACHER lordedmund nebo jestli ho nechám zakomentovaný.
A opravdu se GgStat spousti pro template GgsStatTemplate.cz? Nejmenuje se nahodou ten soubor jinak?
LordEdmund napsal/a:
JAk jsem zjistil, tak i GG sam má problémys mojí keškou. POkud pomocí GJ dám stahnout vlastní kešky, tak ji to stahne a spravně označí, pokud ale pro tuto kešku dam pomoci GJ jen stahnout listing a logy tak už ji to jako vlastni kešku nepozna. V nastaveni GG mam spravně vyplněno jmeno na Gc.com
CACHER je uzivatel, ktery statistiku spousti, to muze, ale nemusi byt vlastnik kesi. Pokud je vlastnik kese nekdo jiny (neshoduje se presne! a pozor na OWNERCACHE!), je treba pouzit MYCACHESOWNER.
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 11 srpen 2009 - 11:16
HaLuMa napsal/a:
Zjevne mas nesoulad mezi tvym jmenem v nastaveni v Geogetu a jmenem, ktery mas prave napsany jako nazev autora u kesky na webu.
Mel jsi pravdu, bylo to tím. U kešky jsem měl v kolonce who placed cache jméno s mezerou.
Publikováno 11 srpen 2009 - 15:54
Publikováno 11 srpen 2009 - 15:58
Tak místo té první proměnné tam mám %ALLCACHES% a to druhé nevím, páč jsem nic nezaložil :-)gozer1 napsal/a:
Statistiky se mi generují v pořádku, ale na začátku mi nechodí počty keší :
HTML <span style="font-size: 16px; font-weight: bold;">Už jsem našel</a> %FOUNDLOGS% keší a založil</a> %MYALLCACHES% vlastní</span><br /><br />
Co tam je špatně?
Publikováno 11 srpen 2009 - 17:00
Publikováno 11 srpen 2009 - 17:13
Publikováno 11 srpen 2009 - 17:41
Publikováno 11 srpen 2009 - 20:33
mikrom napsal/a:
v2.37
+ konfigurace v ini
+ zmena volani GgStatu (rel. cesty, pres BAT)
+ par chybek..
Koukám, že jsi to už předělal na ini, ale nějak jsi pozapomněl přebrat nastavené parametry z dialogu do programu
Konkrétně místo
if CB_Silent.Checked then Options.WriteBool('AutoStat','SilentMode',true) else Options.WriteBool('AutoStat','SilentMode',false);by to chtělo
vSilentMode := CB_Silent.Checked; Options.WriteBool('AutoStat','SilentMode',CB_Silent.Checked);
atd, viz příloha
a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android
Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace
PocketDrake - vše potřebné pro (offline) geocaching na PDA (WindowsMobile)
Publikováno 12 srpen 2009 - 10:31
2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů