Pocket Queries - Limit approaching
Publikováno 13 July 2009 - 20:25
Publikováno 13 July 2009 - 20:57
HaLuMa napsal/a:
Moraliste sem nic nepisou, protoze maji plne ruce prace se psanim udani pro Groundspeak.
Ja bych to neviděl černě. Pokud vše zůstane mezi PM, Groundspeak o nic nepřijde, jen se mu nepatrně sníží zátěž serverů.
a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android
Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace
PocketDrake - vše potřebné pro (offline) geocaching na PDA (WindowsMobile)
Publikováno 14 July 2009 - 0:20
Publikováno 14 July 2009 - 6:17
Publikováno 14 July 2009 - 8:43
maaaca napsal/a:
U techto "cizych" PQ v GSAKu staci mit nastaveno v Load GPX/LOC/ZIP file u moznosti Found status update options -> Never. Svoje nalezy pak musis doplnovat MFPQ nebo musi byt obsazeny jako log v danem PQ.
Jinak docela se divim, ze se jeste nenasel nejaky moralista
A jak na tohle v GeoGetu?
Publikováno 14 July 2009 - 9:36
maaaca napsal/a:
Jinak docela se divim, ze se jeste nenasel nejaky moralista
Taky se divím. Když "vypukla" causa poi.cz, bylo jich jak štěnic v levným hotelu :@
Publikováno 14 July 2009 - 9:59
Publikováno 14 July 2009 - 10:54
zde napsal/a:
Taky se divím. Když "vypukla" causa poi.cz, bylo jich jak štěnic v levným hotelu :@
Jestli si to pamatuju dobre (coz u me neni nikdy jisty

Tohle je trosku jiny v tom, ze pristup budou mit jen PM, potazmo jen "clenove gangu"

Delal jsem to pro prachy a pro body - ted uz mam obojiho dost!

(Ale toho mrtvyho kotatka za kazdych 1000 bodu mi je lito a ne ze ne!)
Publikováno 14 July 2009 - 11:21

Publikováno 14 July 2009 - 11:33
No a jedna potrefena stenice se ozvala.Dain a Olik napsal/a:
mne se zda, ze mu asi prislo skoda, ze tu jeste neni flame, tak nadhodil stenice a poi.cz

Publikováno 14 July 2009 - 11:46
hplus napsal/a:tenkrat se jednalo o to, ze subjekt, ktery nemel zadny vztah s GS ani zadny povoleni, uverejnoval seznam vsech kesi v CR.
..což je něco úplně jiného než Semik, který povolení nemá taky

Tohle je trosku jiny v tom, ze pristup budou mit jen PM, potazmo jen "clenove gangu"
..a proto je taky warez na privátním FTPku naprosto legální

Publikováno 14 July 2009 - 12:27
hplus napsal/a:
No a jedna potrefena stenice se ozvala.
jak to, potrefena?

Publikováno 14 July 2009 - 12:31
Publikováno 14 July 2009 - 12:50

Publikováno 14 July 2009 - 12:52
radvoj napsal/a:
Když je těch lidí tolik, tak by se mohlo PQ rozšířit i o okolní státy.
SK, AT, PL, DE...
Myslím by to mohlo být užitěčné.
No u tech by to nemuselo byt denne, ale okolni staty muzem zkusit. Pocitam stim...
Dain a Olik napsal/a:
a tak nebudte prizemni ... denni aktualizace celeho sveta by taky mohla byt uzitecna![]()
Heled nehecuj jo!

Publikováno 14 July 2009 - 12:55
Pokud chces vytrhavat moje vety z kontextu, tak nema cenu se s Tebou bavit. Navic flame tady chces rozjet Ty, ne ja.zde napsal/a:
Dosah toho, jestli GroundSpeak bude nejak resit to, jestli si 20 lidi v pondeli-sobotu stahne 5 PQ kazdej den a nebo se dohodnou s dalsima lidma a stahnou si je navzajem, bych nechal na GroundSpeaku. Z myho soukromyho (a urcite spatnyho) pohledu je to vyuzivani dat, na ktery ma platici zakaznik pravo a limit jejich vyuzivani je danej spis moznostma GS nez nejakejma licencnima podminkama.
Jinak rejpes do spatnyho - ja jsem se do zde vyhlasene akce neprihlasil, jen v tom nevidim nic spatnyho nebo skodlivyho, prirovnavat to k warezu je v lepsim pripade ignorace, nebo spis z Tvoji strany provokace.

Publikováno 14 July 2009 - 13:30
semik75 napsal/a:
Heled nehecuj jo!

Publikováno 14 July 2009 - 14:33
Publikováno 14 July 2009 - 19:17
snorchl napsal/a:
Tak panove k teto akci bych se take mile rad pridal . Ja to navrhoval na foru Nyx ale tam me odpalkovaly s tim ze Geojarry to umi sam, jenze ja chtel kompletni PQ. Slotu mam dost takze neni problem se k vam pridat, jen mi reknete kam to chcete pak uploadovat. Diky Martin
Pridani se je urcite mozne. Ted uz jsou vsechny PQ pro CR pokryte a ja chci ivestovat cas do vyladeni skriptu aby tomohlo fungovat automaticky bez mych zasahu.
V pripade zajmu, prosim piste spis emailem, mam ho v profilu. Nejspis nezvladnu odpovedet rychle ale ozvu se urcite.
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů