Přejít na obsah

Fotka

Pocket Queries - Limit approaching

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
542 odpovědí na toto téma

#141 polerok

polerok

Polerok

• Members
  • PipPipPip
  • 2002 příspěvků(y)

Publikováno 22 July 2009 - 12:57

Technická: Nahrál jsem všechny, ty co se shodují s my finds jsem přepsal a teď by mě zajímalo jak rychle a efektivně ty moje už nalezené vyrazit z té databáze B) Poradí prosím někdo? Jo a zapoměl jsem dodat, že GSAK.
  • 0

To, ze pisu bez diakritiky je zpusobeno anglickou klavesnici...

-----------------------------------------------------------------------

Podpis? A jak se mám jako podepsat, když tu nemám pero....

#142 semik75

semik75

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 942 příspěvků(y)

Publikováno 22 July 2009 - 13:00

Ja pouzivam tohle:

semik@doma:~$ gpsbabel -i gpx -f ~/PQ/TB/TE-ALL.gpx -f ~/PQ/My\ Finds.gpx -f ~/PQ/My\ Finds.gpx -x duplicate,shortname,all -o gpx -F ~/PQ/TB/TE.gpx

• 0

#143 polerok

polerok

Polerok

• Members
  • PipPipPip
  • 2002 příspěvků(y)

Publikováno 22 July 2009 - 13:02

semik75 napsal/a:
Ja pouzivam tohle:

semik@doma:~$ gpsbabel -i gpx -f ~/PQ/TB/TE-ALL.gpx -f ~/PQ/My\ Finds.gpx -f ~/PQ/My\ Finds.gpx -x duplicate,shortname,all -o gpx -F ~/PQ/TB/TE.gpx

??? Asik jsem na šrot :D
  • 0

#144 Sodobar

Sodobar

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 455 příspěvků(y)

Publikováno 23 July 2009 - 10:26

polerok napsal/a:
Technická: Nahrál jsem všechny, ty co se shodují s my finds jsem přepsal a teď by mě zajímalo jak rychle a efektivně ty moje už nalezené vyrazit z té databáze

Search - Filter - a tam je nepřeberné množství možností podle čeho kešky (waypointy) filtrovat. Např. podle toho, jestli jsi je našel nebo ne. Nebo nastavit složitější filtr a uložit si jeho nastavení. Já mám např jeden, který mi vyfiltruje všechny tradiční keše, které jsem ještě nenašel, jsou aktivní, obtížnost terénu do 4,5, jsou vzdálené do 100 km od mých HC a poslední dva logy nejsou DNF. :-)
  • 0

#145 polerok

polerok

Polerok

• Members
  • PipPipPip
  • 2002 příspěvků(y)

Publikováno 23 July 2009 - 10:38

Sodobar napsal/a:

polerok napsal/a:
Technická: Nahrál jsem všechny, ty co se shodují s my finds jsem přepsal a teď by mě zajímalo jak rychle a efektivně ty moje už nalezené vyrazit z té databáze

Search - Filter - a tam je nepřeberné množství možností podle čeho kešky (waypointy) filtrovat. Např. podle toho, jestli jsi je našel nebo ne. Nebo nastavit složitější filtr a uložit si jeho nastavení. Já mám např jeden, který mi vyfiltruje všechny tradiční keše, které jsem ještě nenašel, jsou aktivní, obtížnost terénu do 4,5, jsou vzdálené do 100 km od mých HC a poslední dva logy nejsou DNF. :-)

To jsem chtěl, ale ony se nějak záhadně všechny tváří, že jsou found IT. Nakonec jsem to vyřešil tak, že ty, které přepisuju skrze my founds označím user flag a ty pak vymažu.
  • 0

#146 Sodobar

Sodobar

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 455 příspěvků(y)

Publikováno 23 July 2009 - 10:50

Nějak nechápu, proč bys je měl vymazávat. V databázi máš 100% keší a když chceš exportovat, tak si vyfiltruješ ty co chceš a dáš export.
  • 0

#147 Berner Sennenhund CF

Berner Sennenhund CF

Newbie

• Members
  • Pip
  • 9 příspěvků(y)

Publikováno 23 July 2009 - 11:09

Je možné se ještě zapojit? Případně jak?
  • 0
Berner Sennenhund Cach Family

#148 semik75

semik75

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 942 příspěvků(y)

Publikováno 23 July 2009 - 11:15

Berner Sennenhund CF napsal/a:

Nase ambice nekonci na hranich CR, takze urcite se jeste lze zapojit. ;)

Zapojit se muze ten kdo je PM a je ochoten do toho vlozit alespon 7PQ tydne. Vice informaci u me na mailu (prosim nikoliv SZ).
  • 0

#149 Berner Sennenhund CF

Berner Sennenhund CF

Newbie

• Members
  • Pip
  • 9 příspěvků(y)

Publikováno 23 July 2009 - 11:38

semik75 napsal/a:

Berner Sennenhund CF napsal/a:

Nase ambice nekonci na hranich CR, takze urcite se jeste lze zapojit. ;)

Zapojit se muze ten kdo je PM a je ochoten do toho vlozit alespon 7PQ tydne. Vice informaci u me na mailu (prosim nikoliv SZ).

Jedeme k vodě - jednu kešku máme cestou;), snad to vyjde B) a večer se ozveme.
  • 0
Berner Sennenhund Cach Family

#150 polerok

polerok

Polerok

• Members
  • PipPipPip
  • 2002 příspěvků(y)

Publikováno 23 July 2009 - 12:11

Sodobar napsal/a:
Nějak nechápu, proč bys je měl vymazávat. V databázi máš 100% keší a když chceš exportovat, tak si vyfiltruješ ty co chceš a dáš export.

Jo, máš pravdu, ten krok s mazáním je zbytečný :) Spíš je mi záhadou, proč když si je naimportuju z toho kompletního archivu, tak jsou všechny označeny za nalezené....
  • 0

#151 Caster

Caster

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 271 příspěvků(y)

Publikováno 23 July 2009 - 13:01

Taky bych se pridal (mail jsem poslal). Co to teda udela v geogetu s nalezama? Ze se mi nezapoctou ty, ktere mam, je v pohode (to vyresi MFPQ). Ale nestane se, ze by mi zapocetl vase nalezy, ze ne :)
  • 0
Garmin Oregon 300 + Topo CZ 3 Pro; Nokia 5800, SmartcomGPS, SmartGPX, Nokia Maps, Google Maps; Gentoo Linux + Wine + GeoGet

#152 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11450 příspěvků(y)

Publikováno 23 July 2009 - 13:43

Caster napsal/a:
Taky bych se pridal (mail jsem poslal).
Co to teda udela v geogetu s nalezama? Ze se mi nezapoctou ty, ktere mam, je v pohode (to vyresi MFPQ). Ale nestane se, ze by mi zapocetl vase nalezy, ze ne :)

Neboj. Geoget s timto nema zadny problem diky zpusobu, jakym pracuje.
  • 0

#153 hplus

hplus

H+

• Members
  • PipPipPip
  • 1483 příspěvků(y)

Publikováno 23 July 2009 - 14:19

Problem s tim nema ani GSAK - jde o nastaveni. ;)
  • 0
Davejte si pozor na ty, kteri maji zde na foru vic prispevku nez nalezenych kesi - jsou to geocacheri teoretici! :D

Delal jsem to pro prachy a pro body - ted uz mam obojiho dost! ;)
(Ale toho mrtvyho kotatka za kazdych 1000 bodu mi je lito a ne ze ne!)

#154 Slashiik

Slashiik

Slashiik

• Members
  • PipPipPip
  • 141 příspěvků(y)

Publikováno 24 July 2009 - 11:08

Zdravim, jsem zacatecnik a mam mozna hloupej dotaz, muzu vzit rovnou Agregované PQ a vlozit ho do Oregonu 300, nebo to musim resit pomoci poi loaderu a gsaku, zkousel jsem rozbalit PQ a pomoci TC ho nakopirovat do slozky GPX do navigace, tak jak to norm. delan, ale pak se navigace tvari ze zadny kesky nevidi :(
  • 0

#155 LudekV

LudekV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1771 příspěvků(y)

Publikováno 24 July 2009 - 11:27

Oregon nemám, ale pokud se nepletu, tak tam je limit na počet keší. Celá ČR jich má přes 13 000, takže to Oregon pravděpodobně nepobere.
  • 0

a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android
Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace
PocketDrake - vše potřebné pro (offline) geocaching na PDA (WindowsMobile)

#156 bossno

bossno

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 148 příspěvků(y)

Publikováno 24 July 2009 - 11:33

Slashiik napsal/a:
Zdravim, jsem zacatecnik a mam mozna hloupej dotaz, muzu vzit rovnou Agregované PQ a vlozit ho do Oregonu 300, nebo to musim resit pomoci poi loaderu a gsaku, zkousel jsem rozbalit PQ a pomoci TC ho nakopirovat do slozky GPX do navigace, tak jak to norm. delan, ale pak se navigace tvari ze zadny kesky nevidi :(

V Agregované PQ all.gpx je strašně moc keší - 13626 kousků a oregon ti sežere maximálně 2000 takže já osobně jsem se naučil s výborným programem GeoGet2, kde si to rozkouskuju na menší část třeba podle okresů, která nemá víc než těch 2000 - tam kde hledám nejčastěji. Vyexportuji jako PQ GPX přímo do Oregonu slozky GPX
Zbytek vyexportuju jako POI (je tam na to makro) - POI = body zájmu (tam není omezení ale už nemají listig, jenom hint) a nahraju je spolu s dalšími POI (radary, polic. kontroly, atd. vše je na www.poi.cz) pomocí poiloaderu. A to mám když někam narychlo jedu a nestačím si to nachystat. Tam si exportuju jen tradičky a eartky neb na multiny a mystery nený na SC čas.
Důležitý je vyhodit z exportů neaktivní keše, protože to jinak nepoznáš a pak tam někde hledáš jako já včera a stejně po hodině hledání nic nenajdeš :(
  • 0

#157 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11450 příspěvků(y)

Publikováno 24 July 2009 - 11:37

V Geogetu muzes pouzit exportni makro pro POI od Medwyna, ktere ti tam da i ty listingy, priradi jednotlive ikonky, atd.
  • 0

#158 medwyn_cz

medwyn_cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1397 příspěvků(y)

Publikováno 24 July 2009 - 12:41

A exportni makro od Medwyna je momentalne ve vyvojarske kuchyni a zaziva druhou mizu. Jiz brzy uvolnim poradne makro pro klasicky i poi export do Oregona. Mel bych zajem se zapojit, ale jsem prasivej basic member ;-) Kdo mi, chudemu studentovi, prida na PM? (treba odmenou za ta makra? ;) ) :P
  • 0

#159 Slashiik

Slashiik

Slashiik

• Members
  • PipPipPip
  • 141 příspěvků(y)

Publikováno 24 July 2009 - 12:51

nemam problem ;), rad pridam , ale sem pocitacovej laik a nevim nic :), tak by mi asi makra nepomohli omg
  • 0

#160 osvejda

osvejda

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 215 příspěvků(y)

Publikováno 24 July 2009 - 20:55

Může mně někdo vysvětlit, jak se do ALL.gpx dostaly tři keše v Afghánistánu? :)
  • 0

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama