zkus při spouštění HGAE zvolit interní GPS místo bluetooth GPS, mě to tak funguje ...viz. muj příspěvek v tomto vlákně 24.7.2009M a r c e l napsal/a:
1. nemohu spustit HGAE a GCN a GCL najednou, HGAE se mi nepripoji k GPS

Handy Geocaching - Arcao edition
Publikováno 12 August 2009 - 5:18
Publikováno 12 August 2009 - 6:36
miki6 napsal/a:
zkus při spouštění HGAE zvolit interní GPS místo bluetooth GPS, mě to tak funguje ...viz. muj příspěvek v tomto vlákně 24.7.2009M a r c e l napsal/a:
1. nemohu spustit HGAE a GCN a GCL najednou, HGAE se mi nepripoji k GPS
nj, ale me prijde, ze ta interni GPS je proste srac, s prominutim, a nic pak nedohledam, ale zkusit to muzu...
na trekBuddy mi vadi, ze se to asi 200x dotazuje na povoleni zdroje nebo kyho certa a ze to mapove podklady uklada do slozky s obrazky z mobilu, takze mam pak galerii plnou kousku mapek a to mi fak t vadi...maruki napsal/a:
pro mapové podklady doporučuju používány Trekbuddy ( www.trekbuddy.net ),je v češtině. je skoro dokonalý ;-)
ad 5: co vas tam tak stve? :-D:-D ;-)
ad5:
nevim, proste me tam ta volba, ktera mi k nicemu neni vadi, jen osobni pohled na vec B-)))
Publikováno 12 August 2009 - 7:30
Publikováno 12 August 2009 - 7:31
M a r c e l napsal/a:
na trekBuddy mi vadi, ze se to asi 200x dotazuje na povoleni zdroje nebo kyho certa a ze to mapove podklady uklada do slozky s obrazky z mobilu, takze mam pak galerii plnou kousku mapek a to mi fak t vadi...
ad5:
nevim, proste me tam ta volba, ktera mi k nicemu neni vadi, jen osobni pohled na vec B-)))
Tak to jsi si asi pořádně nepřečetl návod na instalaci TrekBuddy, protože tato aplikace je digitálně podepsaná a to ti umožní v telefenou vypnout dotazování na povolení čtení/zápis dat. Ohledně map jsi to asi také špatně pochopil, protože pro TrekBuddy se vytváří nový adresář s přesně danou strukturou a do jedné ze složek se umisťují i mapy. Takže žádné promíchávání s obrázky v galerii

Jedině pokud by jsi měl nějaký speciální telefon se kterým autor nepočítal a tak to zlobí, ale běžné telefony s podporou JAVA to umí snad všechny, i Symbian to zvládá a dokonce nově i Androida

Publikováno 12 August 2009 - 7:35
maruki napsal/a:
ad Trekbuddy: musíš instalovat přes soubor .jad,a pak nekde v mobilu u te aplikace nastavit oprávnění na VŽDY POVOLIT,nebo jak to maj nokie. pokud nemas certifikat,náhodou,tak ho tam musíš nejak dostat taky.
nebo si jako ja hacknout telefon ;-)
více na www.trekbuddy.net
.....
ad mapy: ona nokie prochází VSECHNY adresáře,ne jen pictures/obrázky jako SE?
no,to by mělo pomoct ten atlas zaTARovat. archivy předpokládám nerozbaluje...
VZDY POVOLIT jsem nastaveno mel a stejne nic...
ostanim vecem co jsi psal nerozumim ani za mak B-)))
ale hus, tohle je tema o HGAE, ne o TrekBuddym... B-)
Publikováno 12 August 2009 - 9:41
Jak myslíš... ale i tradičky, earthky, webky atd. mají občas waypointy, např. parking, zajímavé místo atd. atd. Makro, které zatím existuje neuní vyexportovat jen holé kešky nebo jen některé waypointy...maruki napsal/a:
2. pac exportuju jen tradičky,přídavné wpt neexportuju
Publikováno 12 August 2009 - 9:51
Publikováno 12 August 2009 - 9:52
koukám že pán je velký drsňák:DVypadni laskavě z tohodle tématu, nemá to tu co dělat, jenom tu děláš bordel!
Publikováno 12 August 2009 - 9:55
TrekBuddy má jistě své vlastní vlákno...maruki napsal/a:
pro mapové podklady doporučuju používány Trekbuddy ( www.trekbuddy.net ),je v češtině. je skoro dokonalý ;-)
Publikováno 12 August 2009 - 10:16
to jistě,ale on se ptal na mapovou aplikaci,tak jsem mu poradil,ne?sobikovi napsal/a:
TrekBuddy má jistě své vlastní vlákno...
ad export: jistě,ze i tradičky maj přídavný waypointy. řeším to tak,ze si v Geogetu nechám vypsat tradičky bez waypointu a pak exportuju. Takze vim,co exportuju. a to ze je mi o 31 míň nez Vám na tom nic nemění. ;-)
Publikováno 12 August 2009 - 10:21
Publikováno 12 August 2009 - 10:27
Publikováno 12 August 2009 - 10:57
maruki napsal/a:
Vy tam mate UNKNOWN? Ja tam mam Mystery...
a hledá to správně.
Vývojová verse.
Ano, mam tam tez MYSTERY, psal jsem to z hlavy, tak se omlouvam za dezinformaci...
Mam v. Arcao-0.4.0...
Publikováno 12 August 2009 - 11:34
Publikováno 12 August 2009 - 11:49
PetrX napsal/a:
M a r c e l napsal/a:
na trekBuddy mi vadi, ze se to asi 200x dotazuje na povoleni zdroje nebo kyho certa a ze to mapove podklady uklada do slozky s obrazky z mobilu, takze mam pak galerii plnou kousku mapek a to mi fak t vadi...
ad5:
Tak to jsi si asi pořádně nepřečetl návod na instalaci TrekBuddy, protože tato aplikace je digitálně podepsaná a to ti umožní v telefenou vypnout dotazování na povolení čtení/zápis dat. Ohledně map jsi to asi také špatně pochopil, protože pro TrekBuddy se vytváří nový adresář s přesně danou strukturou a do jedné ze složek se umisťují i mapy. Takže žádné promíchávání s obrázky v galerii.
Jedině pokud by jsi měl nějaký speciální telefon se kterým autor nepočítal a tak to zlobí, ale běžné telefony s podporou JAVA to umí snad všechny, i Symbian to zvládá a dokonce nově i Androida.
a mas nejaky takovy navod? me to poslal kamarad, napsal co a jak mam udelat a ja se tim ridil...
Publikováno 12 August 2009 - 13:30

Publikováno 12 August 2009 - 13:54
Publikováno 17 August 2009 - 13:56
Publikováno 18 August 2009 - 8:41
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů