Přejít na obsah

Fotka

Handy Geocaching - Arcao edition

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
481 odpovědí na toto téma

#241 miki6

miki6

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 656 příspěvků(y)

Publikováno 12 August 2009 - 5:18

M a r c e l napsal/a:
1. nemohu spustit HGAE a GCN a GCL najednou, HGAE se mi nepripoji k GPS

zkus při spouštění HGAE zvolit interní GPS místo bluetooth GPS, mě to tak funguje ...viz. muj příspěvek v tomto vlákně 24.7.2009
  • 0

#242 M a r c e l

M a r c e l

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 92 příspěvků(y)

Publikováno 12 August 2009 - 6:36

miki6 napsal/a:

M a r c e l napsal/a:
1. nemohu spustit HGAE a GCN a GCL najednou, HGAE se mi nepripoji k GPS

zkus při spouštění HGAE zvolit interní GPS místo bluetooth GPS, mě to tak funguje ...viz. muj příspěvek v tomto vlákně 24.7.2009

nj, ale me prijde, ze ta interni GPS je proste srac, s prominutim, a nic pak nedohledam, ale zkusit to muzu...

maruki napsal/a:
pro mapové podklady doporučuju používány Trekbuddy ( www.trekbuddy.net ),je v češtině. je skoro dokonalý ;-)
ad 5: co vas tam tak stve? :-D:-D ;-)

na trekBuddy mi vadi, ze se to asi 200x dotazuje na povoleni zdroje nebo kyho certa a ze to mapove podklady uklada do slozky s obrazky z mobilu, takze mam pak galerii plnou kousku mapek a to mi fak t vadi...
ad5:
nevim, proste me tam ta volba, ktera mi k nicemu neni vadi, jen osobni pohled na vec B-)))
  • 0
M a r c e l "Za šipkou" rullez B-))) bylo: Nokia N73 + LD-4W + Handy Geocaching Nokia N6220c + LD-4W + Handy Geocaching Arcao Edition, Geocache Navigator, Geocaching Live je: Sony Ericsonn Live Walkman WT19i + C:geo

#243 maruki

maruki

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 38 příspěvků(y)

Publikováno 12 August 2009 - 7:30

ad Trekbuddy: musíš instalovat přes soubor .jad,a pak nekde v mobilu u te aplikace nastavit oprávnění na VŽDY POVOLIT,nebo jak to maj nokie. pokud nemas certifikat,náhodou,tak ho tam musíš nejak dostat taky. nebo si jako ja hacknout telefon ;-) více na www.trekbuddy.net ..... ad mapy: ona nokie prochází VSECHNY adresáře,ne jen pictures/obrázky jako SE? no,to by mělo pomoct ten atlas zaTARovat. archivy předpokládám nerozbaluje...
  • 0
SE K750i, GPS modul Nokia LD-4W; GeoGet, Trekbuddy, Handy Geocaching Arcao Edition

#244 PetrX

PetrX

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 437 příspěvků(y)

Publikováno 12 August 2009 - 7:31

M a r c e l napsal/a:
na trekBuddy mi vadi, ze se to asi 200x dotazuje na povoleni zdroje nebo kyho certa a ze to mapove podklady uklada do slozky s obrazky z mobilu, takze mam pak galerii plnou kousku mapek a to mi fak t vadi...
ad5:
nevim, proste me tam ta volba, ktera mi k nicemu neni vadi, jen osobni pohled na vec B-)))

Tak to jsi si asi pořádně nepřečetl návod na instalaci TrekBuddy, protože tato aplikace je digitálně podepsaná a to ti umožní v telefenou vypnout dotazování na povolení čtení/zápis dat. Ohledně map jsi to asi také špatně pochopil, protože pro TrekBuddy se vytváří nový adresář s přesně danou strukturou a do jedné ze složek se umisťují i mapy. Takže žádné promíchávání s obrázky v galerii ;).
Jedině pokud by jsi měl nějaký speciální telefon se kterým autor nepočítal a tak to zlobí, ale běžné telefony s podporou JAVA to umí snad všechny, i Symbian to zvládá a dokonce nově i Androida :).
  • 0

#245 M a r c e l

M a r c e l

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 92 příspěvků(y)

Publikováno 12 August 2009 - 7:35

maruki napsal/a:
ad Trekbuddy: musíš instalovat přes soubor .jad,a pak nekde v mobilu u te aplikace nastavit oprávnění na VŽDY POVOLIT,nebo jak to maj nokie. pokud nemas certifikat,náhodou,tak ho tam musíš nejak dostat taky.
nebo si jako ja hacknout telefon ;-)
více na www.trekbuddy.net
.....
ad mapy: ona nokie prochází VSECHNY adresáře,ne jen pictures/obrázky jako SE?
no,to by mělo pomoct ten atlas zaTARovat. archivy předpokládám nerozbaluje...

VZDY POVOLIT jsem nastaveno mel a stejne nic...

ostanim vecem co jsi psal nerozumim ani za mak B-)))

ale hus, tohle je tema o HGAE, ne o TrekBuddym... B-)
  • 0
M a r c e l "Za šipkou" rullez B-))) bylo: Nokia N73 + LD-4W + Handy Geocaching Nokia N6220c + LD-4W + Handy Geocaching Arcao Edition, Geocache Navigator, Geocaching Live je: Sony Ericsonn Live Walkman WT19i + C:geo

#246 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7934 příspěvků(y)

Publikováno 12 August 2009 - 9:41

maruki napsal/a:
2. pac exportuju jen tradičky,přídavné wpt neexportuju

Jak myslíš... ale i tradičky, earthky, webky atd. mají občas waypointy, např. parking, zajímavé místo atd. atd. Makro, které zatím existuje neuní vyexportovat jen holé kešky nebo jen některé waypointy...
  • 0

#247 honzat-cz

honzat-cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 58 příspěvků(y)

Publikováno 12 August 2009 - 9:51

Zdravím do fóra. Jestli se tento problémek tu už řešil, tak se omlouvám, ale zatím jsem nic podobného nenašel. Při hledání pomocí Arcao HG jsem se snažil přečíst logy u kešky Luzanecky pavilon (GC1K5DN). Prvních pár logů je vždy v pořádku, ale v případě této je po volbě zobrazení "685 dalších" po chvíli stahování dat zobrazeno chybové hlášení: Neočekávaná výjimka. Zavřít aplikaci? Ano / Ne Mám za to, že je logů přespříliš a nevlezou se do paměti. Možná je pejsek zakonaný jinde... Používám Nokii N95 Jinak musím pochválit snahu o rozvoj této skvělé aplikace. Nelovím s ničím jiným. Jsem s ní plně spokojen. Lovu zdar Honza
  • 0

#248 fanfulik

fanfulik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 646 příspěvků(y)

Publikováno 12 August 2009 - 9:52

Vypadni laskavě z tohodle tématu, nemá to tu co dělat, jenom tu děláš bordel!

koukám že pán je velký drsňák:D
  • 0
Je lepší být blázen a vědět o tom,než být normální a pochybovat.

#249 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7934 příspěvků(y)

Publikováno 12 August 2009 - 9:55

maruki napsal/a:
pro mapové podklady doporučuju používány Trekbuddy ( www.trekbuddy.net ),je v češtině. je skoro dokonalý ;-)

TrekBuddy má jistě své vlastní vlákno...
  • 0

#250 maruki

maruki

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 38 příspěvků(y)

Publikováno 12 August 2009 - 10:16

sobikovi napsal/a:
TrekBuddy má jistě své vlastní vlákno...

to jistě,ale on se ptal na mapovou aplikaci,tak jsem mu poradil,ne?
ad export: jistě,ze i tradičky maj přídavný waypointy. řeším to tak,ze si v Geogetu nechám vypsat tradičky bez waypointu a pak exportuju. Takze vim,co exportuju. a to ze je mi o 31 míň nez Vám na tom nic nemění. ;-)
  • 0
SE K750i, GPS modul Nokia LD-4W; GeoGet, Trekbuddy, Handy Geocaching Arcao Edition

#251 poetka

poetka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 40 příspěvků(y)

Publikováno 12 August 2009 - 10:21

Ahoj, predne diky za obnoveni a vylepseni Destilova HG, super prace a fandim dalsimu vyvoji. Mel bych jedno upozorneni, pokud si v nastaveni zaskrtnu ze chci vyhledat pouze UNKNOWN kesky (ano ostatni nemam zaskrtle) ... tak po vyhledani nejblizsich nalezne i tradicionalky (mozna i multi - ted si presne nepamatuju)... Asi ve zdrojovem kodu bude nekde nejaka mensi chybka s podminkama u filtru... Ostatni filtrovani netusim, to jsem nezkousel.
  • 0

#252 maruki

maruki

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 38 příspěvků(y)

Publikováno 12 August 2009 - 10:27

Vy tam mate UNKNOWN? Ja tam mam Mystery... a hledá to správně. EDIT: Ve vývojové versi 0.4.1,pokud v nastavení zaškrtnu pouze MYSTERY,tak jak při hledání dle souřadnic,tak při hledání nejbližších dle gps I nejbližších k nějaké Kesce se ukazují pouze mystery. Zkus vývojovou verzi,treba to pomuze.
  • 0

#253 poetka

poetka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 40 příspěvků(y)

Publikováno 12 August 2009 - 10:57

maruki napsal/a:
Vy tam mate UNKNOWN? Ja tam mam Mystery...
a hledá to správně.
Vývojová verse.

Ano, mam tam tez MYSTERY, psal jsem to z hlavy, tak se omlouvam za dezinformaci...

Mam v. Arcao-0.4.0...
  • 0

#254 maruki

maruki

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 38 příspěvků(y)

Publikováno 12 August 2009 - 11:34

AD neočekávana výjimka (Honza): Mne se začne těch 675 logu stahovat,ale za chvili se to zasekne,ale aplikace reaguje,po zmáčknuti STOP mne to vyhodí zpátky. SE K750i
  • 0

#255 M a r c e l

M a r c e l

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 92 příspěvků(y)

Publikováno 12 August 2009 - 11:49

PetrX napsal/a:

M a r c e l napsal/a:
ad5:

Tak to jsi si asi pořádně nepřečetl návod na instalaci TrekBuddy, protože tato aplikace je digitálně podepsaná a to ti umožní v telefenou vypnout dotazování na povolení čtení/zápis dat. Ohledně map jsi to asi také špatně pochopil, protože pro TrekBuddy se vytváří nový adresář s přesně danou strukturou a do jedné ze složek se umisťují i mapy. Takže žádné promíchávání s obrázky v galerii ;).
Jedině pokud by jsi měl nějaký speciální telefon se kterým autor nepočítal a tak to zlobí, ale běžné telefony s podporou JAVA to umí snad všechny, i Symbian to zvládá a dokonce nově i Androida :).

a mas nejaky takovy navod? me to poslal kamarad, napsal co a jak mam udelat a ja se tim ridil...
  • 0

#256 PetrX

PetrX

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 437 příspěvků(y)

Publikováno 12 August 2009 - 13:30

Třeba na Wiki pro TrekBuddy http://wiki.trekbudd...hp/Installation. pokud nerozumíš zeptej se zde ve fóru, ale založ nové vlákno. Do tohoto nepatří to je pro jinou aplikaci ;).
  • 0

#257 M a r c e l

M a r c e l

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 92 příspěvků(y)

Publikováno 12 August 2009 - 13:54

dik, ja s tim nezacal B-))) mimochodem, jako anglictinar analfabet jsem s timhle navodem stejne chytrej jako bez nej B-))) konec debaty o TB, at tu nedelame OT prispevky... kdyztak soukr...
  • 0

#258 taylor

taylor

Newbie

• Members
  • Pip
  • 1 příspěvků(y)

Publikováno 17 August 2009 - 13:56

Jsem take rad ze se vyvoj HG obnovil. Locify me nesedlo, tak uz dlouhou dobu pouzivam posledni verzi HG (3.2.5). Teprve vcera jsem si vsiml (moc sem do diskuzi nechodim) ze existuje tahle verze od Arcaa a vypada super, doufam ze vyvoj bude pokracovat. Klidne bych opet prispel nejakou mensi castkou na dalsi vyvoj novemu autorovi, pokud to nebude nejaky problem pro puvodniho autora (kteremu jsem take prispel)..
  • 0

#259 raduz_CZ

raduz_CZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 369 příspěvků(y)

Publikováno 18 August 2009 - 8:41

Ja bych mel jeden namet, ktery by se mi velmi libil zapracovan do Arcao edice HG a to projekce bodu. Casto mam v terenu problem kdy mam jit xxx metru pod azimutek yyy. Slo by neco takoveho pridat?
  • 0

#260 raduz_CZ

raduz_CZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 369 příspěvků(y)

Publikováno 18 August 2009 - 9:46

Ale ano, o tomhle vim, ale je to takove nesikovné
  • 0

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů