omlouvam se, ale posilam jese jednou sve poznatky a tuzby, pac se topredpokladam ztratilo ve vyru OTdiskuze co jsme tu zazehli
M a r c e l napsal/a:
mel jsem ted nekolik dni moznost v terenu vyzkouset HGAE 0.4.0, takze moje dojmy:
pouzival jsem stary HG na N73 a odlovil jsem s nim bez tech par poslednich vsechny kese zpusobem "za sipkou", tedyabsolutne bez map. V poslednich dnech jsem vyzkousel GCN (GeocachingNavigator) a GCL (GeocachingLive) kvuli moznosti zobrazeni mapovych podkladu a navigace na misto ulozeni podle mapy...
ted jsem si poridil novy telefon, takze moje kombinace sw a hw je nasledujici:
Nokia N6220c + GPS BT prijimac Nokia LD4W (interni GPS Nokie nepouzivam) + HGAE, GCN, GCL
HGAE je super, jak jsem jiz psal Arcaovi mailem, ale mam nekolik poznatku:
1. nemohu spustit HGAE a GCN a GCL najednou, HGAE se mi nepripoji k GPS
2. kdyz si chci zobrazit moznost mapy.cz, nacte se mi stranka, ale hlasi mi "nebyl nalezen zadny objekt" a nezobrazi tedy mapu
3. uvital bych moznost logovani TB primo z HGAE, jestli jsem to spravne pouzil, jde u TB jen precist listing, ale nejde jej hned na miste po vyzvednuti zalogovat... nejde ani zjistit kde prave je, ci kdo ho ma v ruce...
4. dale bych uvital, aby se kesky nalezene podle aktualni polohy GPS daly nejak zobrazit na mape jako to umi GCL, aby se dalo poznat, ktera je kde a nejak na miste vymyslet itinerar k jejich odlovu, v soucasne chvili pro to pouzivam extremne pomaly GCL a radsi bych tuto jedinou vec, kterou HGAE postrada mel prave v nem...
5. jako posledni vec me strasne stve mozost volby v zakladnim menu pro tu kabelovou soupravu SonyEricsson 100, uvital bych verzi pro nas co tohle zarizeni nemame a nikdy mit nebudem, ktera by tam tuhle volbu postradala B-))) ale to je takova drobnost B-) ale fakt me to tam stve B-)))
6. rad bych nejak prispel na oziveni HGAE, jak jsem jiz psal Arcaovi rad financne prispeji, kdyz ted poslu nejakou tu korunu na Destiluv ucet, zmizi mi ta reklama na poklady.com i z HGAE? rad bych ale nejak podporil i Arcaa, bylo-li by to mozne...
diky
M a r c e l
"Za šipkou" rullez B-)))
bylo: Nokia N73 + LD-4W + Handy Geocaching
Nokia N6220c + LD-4W + Handy Geocaching Arcao Edition, Geocache Navigator, Geocaching Live
je: Sony Ericsonn Live Walkman WT19i + C:geo