Přejít na obsah

Fotka

Handy Geocaching - Arcao edition

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
481 odpovědí na toto téma

#261 polerok

polerok

Polerok

• Members
  • PipPipPip
  • 2 002 příspěvků(y)

Publikováno 18 srpen 2009 - 11:43

Witko&Wendy napsal/a:
Tak se jedině obrat na Arcaa. Třeba se s tím da něco udělat. Já to tak využívám a kdyz si člověk zvykne tak je to ok. Ale zase na druhou stranu kdyz se mi nechce nebo nemůžu aplikaci zapnout tak sahnu po starém dobrém kompasu. Změř si jakou délku ma tvůj krok a řekl bych že je to asi tak srovnatelný:)

A přesné to je jak....... Hlavně na vzdálenost větší než 500 metrů.
  • 0

To, ze pisu bez diakritiky je zpusobeno anglickou klavesnici...

-----------------------------------------------------------------------

Podpis? A jak se mám jako podepsat, když tu nemám pero....

#262 polerok

polerok

Polerok

• Members
  • PipPipPip
  • 2 002 příspěvků(y)

Publikováno 18 srpen 2009 - 11:53

Witko&Wendy napsal/a:
Inu dřív gps nebyli a ten způsob fungoval. Pokud ti Arcao nevyhoví tak použij způsob který jsem ti poradil jako prvni. Jinak nevím. Leda si vzít sebou metr a měřit a měřit a měřit a měřit....:-D

Myslím, že než tvůj způsob, radši vezmu soft co to umí B)
  • 0

#263 Hobako

Hobako

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 164 příspěvků(y)

Publikováno 18 srpen 2009 - 12:22

Musím pochválit HGAE. Na dovolené jsem lovil pár keší a už jsem asi opustil svého dosavadního oblíbence BeeLine v PDA pro dohledávání. HGAE je rychlý, funkční SW a řeší při nahrání keší do oblíbených i původní problém HG, když není signál, což se mi stávalo v Českém ráji často. A zvykl jsem si pracovat s Field notes, což je zde velmi prosté. Doporučuji nerozšiřovat funkce, v jednoduchosti je krása! Tak dík za velmi šikovný softík!
  • 0

#264 Qnik

Qnik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 262 příspěvků(y)

Publikováno 18 srpen 2009 - 13:06

Čoveče...Witko..ty si asi rád povídáš, co?
  • 0
60CSx + Galaxy Ace + A:Drake*****/c:geo

Vložený obrázek

#265 polerok

polerok

Polerok

• Members
  • PipPipPip
  • 2 002 příspěvků(y)

Publikováno 18 srpen 2009 - 13:07

Witko&Wendy napsal/a:

polerok napsal/a:

Witko&Wendy napsal/a:
Inu dřív gps nebyli a ten způsob fungoval. Pokud ti Arcao nevyhoví tak použij způsob který jsem ti poradil jako prvni. Jinak nevím. Leda si vzít sebou metr a měřit a měřit a měřit a měřit....:-D

Myslím, že než tvůj způsob, radši vezmu soft co to umí B)

Nevím proč opět reagujes na můj příspěvek kdyz víš že si to vysloveně nepřeji. Pokud máš připomínku k tématu tak prosím, tomu klukovi poradit nedokážes ale do mě zase reješ. Najdi si někoho jiného a příště prosím pouze k tématu. Děkuji

Já jen vyslovil nesouhlas s Tvou metodou, nevím, kde máš problém.
  • 0

#266 polerok

polerok

Polerok

• Members
  • PipPipPip
  • 2 002 příspěvků(y)

Publikováno 18 srpen 2009 - 13:16

Witko&Wendy napsal/a:
Problém je v tom že ten kluk potřebuje poradit a ne tady číst kritiky na jakoukoliv radu. Pokud mu dokážes poradit lip tak prosím a nás Ryb si nevšímej. Vidíš snad že bych Já nebo kdokoliv jiný reagoval na tvoje příspěvky byť jsou sebehloupější? Kup mu z vlastní kapsy PDA nacpi mu tam aplikace které to umí a mě nech na pokoji. Děkuji. Ps: pokud mi opět chceš napsat něco hodně sprostého tak prosím soukromou zprávou:)

On nechtěl poradit, on chtěl novou fci do HG, takže jsi trochu mimo :)
  • 0

#267 raduz_CZ

raduz_CZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 369 příspěvků(y)

Publikováno 18 srpen 2009 - 13:17

Kuciii, nehadejte se...B) Witko to myslel dobre, bohuzel ta jeho metoda se da aplikovat celkem rozumne ve volnem terenu, ve meste, kde je treba chodit ulicemi a ne drzet azimut, to je problematické, proto jsem se ptal, zda-li arco planuje tuto ficuru doplnit nebo ne..
  • 0

#268 polerok

polerok

Polerok

• Members
  • PipPipPip
  • 2 002 příspěvků(y)

Publikováno 18 srpen 2009 - 13:21

kabukiman_CZ napsal/a:
Kuciii, nehadejte se...B)
Witko to myslel dobre, bohuzel ta jeho metoda se da aplikovat celkem rozumne ve volnem terenu, ve meste, kde je treba chodit ulicemi a ne drzet azimut, to je problematické, proto jsem se ptal, zda-li arco planuje tuto ficuru doplnit nebo ne..

Až budu u svého PC můžu Ti poslaj fičurku, která to umí a je spustitená na JAVĚ. Než se to třeba zakomponuje :)
  • 0

#269 polerok

polerok

Polerok

• Members
  • PipPipPip
  • 2 002 příspěvků(y)

Publikováno 18 srpen 2009 - 13:33

Witko&Wendy napsal/a:

kabukiman_CZ napsal/a:
Witko to myslel dobre, bohuzel ta jeho metoda se da aplikovat celkem rozumne ve volnem terenu, ve meste, kde je treba chodit ulicemi a ne drzet azimut, to je problematické, proto jsem se ptal, zda-li arco planuje tuto ficuru doplnit nebo ne..

Dobře jsem tě pochopil. Ale je tam jeden veliký technicky problém. Buď tím azimutem půjdeš anebo ne. Jakmile změnís výchozí místo tím že popojdeš o pár set metrů a pak třeba obejdeš blok domů tak se změní i azimut cílového místa. Pokud existuje aplikace která umí upravit tuto změnu v reálném čase tak jí chci taky!:) pak bych to viděl tak že v telefonu nebo v PDA bych měl nainstalovanou aplikaci která by podle výchozího místa,zadaných metrů a azimutu dokázala vypočítat gps souřadnice cílového místa a na ty by tě to pak navedlo jako na jakýkoliv waypoint. Pokud takovou aplikaci seženeš tak mi jí prosím pošli na email Praus1976@gmail.com . Ps: tuším že tu někdo něco podobného nabízel:)

Jistě, o takovéto aplikaci mluvím. Zadáš souřadnice, azimut a vzdalenost. a mas final bod(souradnice).
  • 0

#270 polerok

polerok

Polerok

• Members
  • PipPipPip
  • 2 002 příspěvků(y)

Publikováno 18 srpen 2009 - 13:36

Witko&Wendy napsal/a:

polerok napsal/a:

kabukiman_CZ napsal/a:

Až budu u svého PC můžu Ti poslaj fičurku, která to umí a je spustitená na JAVĚ. Než se to třeba zakomponuje :)

No super,konečně je s tebou rozumná řeč. Budu rád kdyz to pošleš. Ale prosím nee v zipu. Díky ps: můj email je Praus1976@gmail.com

Právě jedu na koncert, takže až večer nebo ráno, ale sendnu.
  • 0

#271 raduz_CZ

raduz_CZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 369 příspěvků(y)

Publikováno 18 srpen 2009 - 13:41

polerok: takze ja poprosim na kabukiman@centrum.cz predem velice dekuji:)
  • 0

#272 M a r c e l

M a r c e l

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 92 příspěvků(y)

Publikováno 18 srpen 2009 - 23:43

ja bych si prosim take dal B-)))
  • 0
M a r c e l "Za šipkou" rullez B-))) bylo: Nokia N73 + LD-4W + Handy Geocaching Nokia N6220c + LD-4W + Handy Geocaching Arcao Edition, Geocache Navigator, Geocaching Live je: Sony Ericsonn Live Walkman WT19i + C:geo

#273 revav.cz

revav.cz

Newbie

• Members
  • Pip
  • 2 příspěvků(y)

Publikováno 19 srpen 2009 - 10:06

Také prosim o fičurku na azimut na vavrus(zavinač)email.cz
  • 0

#274 Mimon_team

Mimon_team

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 417 příspěvků(y)

Publikováno 19 srpen 2009 - 13:07

Těm, kdo mají na mobilu browser podporující javascript, doporučuji tuhle stránku se všemi variantami výpočtů (vzdálenost mezi body, projekce, ...): http://www.movable-t...ts/latlong.html
Je to čistě javascriptová záležitost, takže ani nemusíte být on-line, pokud si tu stránku uložíte na disk (resp. do paměti mobilu)
  • 0

#275 LiborM_TEAM

LiborM_TEAM

Newbie

• Members
  • Pip
  • 7 příspěvků(y)

Publikováno 19 srpen 2009 - 13:39

Jelikož se chvála z českých zemí naprostro vytratila, tak si dovoluji to trochu napravit.
HG znám delší dobu a Arcao edice je naprostá bomba s Field notes.
Super a děkuju za snahu.

Za LiborM_TEAM
LiborM (vedoucí týmu :D )
www.liborm.info
  • 0

#276 Arcao

Arcao

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 355 příspěvků(y)

Publikováno 20 srpen 2009 - 14:07

Zanechte hanebné činosti typu flame, nebo odejdu a už víckrát mě tu neuvidíte :D. PS: Projekce bodu je v plánu...
  • 0
1. Asus EEE 1000H + GeoGet
2. SGS4 + Locus Pro + Geocaching4Locus
----
Vývojář Geocaching4Locus, Handy Geochaching...

#277 Brabenecz

Brabenecz

Veterán geocachingu

• Members
  • PipPipPip
  • 179 příspěvků(y)

Publikováno 20 srpen 2009 - 19:16

Dotaz na Arcao: Bylo by do Handy Geocaching - Arcao edition možné zakomponovat podporu magnetického kompasu co je ve většině nových Nokií???
  • 0

#278 Jerrybike

Jerrybike

Member

• Members
  • PipPip
  • 15 příspěvků(y)

Publikováno 20 srpen 2009 - 20:51

Předem děkuji za rozvoj HG. Začinám s geocachingem, ale tato aplikace je muj favorit (v kombinaci s Locify, google a nokia maps). Zacal jsem pouzivat Field Notes a jednou jsem zbrkle omylem označil tři poznámky, když jsem chtěl první editovat a zmáčkl jsem smazat :-( . A najednou 3 logy fuč. Měl bych jen návrh, zda by někdy v budoucnu bylo možné doplnit ochranu před náhodným smazáním pomocí dotazu na potvrzení vymazání označených položek? Díky Geopřístroj: Nokia E71
  • 0

#279 Arcao

Arcao

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 355 příspěvků(y)

Publikováno 20 srpen 2009 - 21:07

Je to možné, není to těžké tam dopsat.
  • 0
1. Asus EEE 1000H + GeoGet
2. SGS4 + Locus Pro + Geocaching4Locus
----
Vývojář Geocaching4Locus, Handy Geochaching...

#280 M a r c e l

M a r c e l

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 92 příspěvků(y)

Publikováno 21 srpen 2009 - 11:32

omlouvam se, ale posilam jese jednou sve poznatky a tuzby, pac se topredpokladam ztratilo ve vyru OTdiskuze co jsme tu zazehli

M a r c e l napsal/a:
mel jsem ted nekolik dni moznost v terenu vyzkouset HGAE 0.4.0, takze moje dojmy:

pouzival jsem stary HG na N73 a odlovil jsem s nim bez tech par poslednich vsechny kese zpusobem "za sipkou", tedyabsolutne bez map. V poslednich dnech jsem vyzkousel GCN (GeocachingNavigator) a GCL (GeocachingLive) kvuli moznosti zobrazeni mapovych podkladu a navigace na misto ulozeni podle mapy...

ted jsem si poridil novy telefon, takze moje kombinace sw a hw je nasledujici:

Nokia N6220c + GPS BT prijimac Nokia LD4W (interni GPS Nokie nepouzivam) + HGAE, GCN, GCL

HGAE je super, jak jsem jiz psal Arcaovi mailem, ale mam nekolik poznatku:

1. nemohu spustit HGAE a GCN a GCL najednou, HGAE se mi nepripoji k GPS

2. kdyz si chci zobrazit moznost mapy.cz, nacte se mi stranka, ale hlasi mi "nebyl nalezen zadny objekt" a nezobrazi tedy mapu

3. uvital bych moznost logovani TB primo z HGAE, jestli jsem to spravne pouzil, jde u TB jen precist listing, ale nejde jej hned na miste po vyzvednuti zalogovat... nejde ani zjistit kde prave je, ci kdo ho ma v ruce...

4. dale bych uvital, aby se kesky nalezene podle aktualni polohy GPS daly nejak zobrazit na mape jako to umi GCL, aby se dalo poznat, ktera je kde a nejak na miste vymyslet itinerar k jejich odlovu, v soucasne chvili pro to pouzivam extremne pomaly GCL a radsi bych tuto jedinou vec, kterou HGAE postrada mel prave v nem...

5. jako posledni vec me strasne stve mozost volby v zakladnim menu pro tu kabelovou soupravu SonyEricsson 100, uvital bych verzi pro nas co tohle zarizeni nemame a nikdy mit nebudem, ktera by tam tuhle volbu postradala B-))) ale to je takova drobnost B-) ale fakt me to tam stve B-)))

6. rad bych nejak prispel na oziveni HGAE, jak jsem jiz psal Arcaovi rad financne prispeji, kdyz ted poslu nejakou tu korunu na Destiluv ucet, zmizi mi ta reklama na poklady.com i z HGAE? rad bych ale nejak podporil i Arcaa, bylo-li by to mozne...

diky
  • 0
M a r c e l "Za šipkou" rullez B-))) bylo: Nokia N73 + LD-4W + Handy Geocaching Nokia N6220c + LD-4W + Handy Geocaching Arcao Edition, Geocache Navigator, Geocaching Live je: Sony Ericsonn Live Walkman WT19i + C:geo

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama