Witko&Wendy napsal/a:
Hobako napsal/a:
Arcao napsal/a:
Zkus tohle: http://lab.arcao.com...jova-verze.html
Ještě to ale není úplně dokonalé. Doporučuji v GeoGetu vyexportovat tak max 150-200 kešek, ale můžeš zkusit víc. Závisí to na výkonu mobilu.
Ještě tam chci přidat filtr, páč v té hromadě kešek se špatně vyhledává.
Mám Nokia E51 s Qstarz BT-Q1000x. Zkusil jsem to a vypadá to velmi dobře.
Jen mi dost vadí jinde už zmiňovaný problém s formátem souřadnic pro mapy.cz. Stále jim nefunguje formát 49d13.675 ... Nebo nevíte někdo jak se na mobilu změní d na °? To by mi taky dočasně pomohlo.
Tohle mám vyřešeny tak že používám na psaní T9 a onen kroužek mám přednastavený ve slovníku T9. Dostal jsem ho tam tak že kdyz mi to nabídne psaní souřadnic,tak pomocí podtržení slova dám upravit slovo v tomto případě 15° a v úpravě slova před uložením změnímslovo v tzv.vlastním slovníku jen na např. 014° takže zmáčknu klávesu 014 a zvolím slovo který obsahuje číslovku a onen kroužek a pak už jedu dál. Jednoduché ale mnoho princip psaní T9 nechápe takže pokud jsi jedním z nich tak ti nedokážu poradit.
Dík za radu ony fungují i jiné možnosti, takže ruční zadávání mne tak moc netrápí. Vadí mi to, že HGAE přihraje přednastavený formát, který teď není kompatibilní s mapy.cz, a zdá se že ani nebude, viz dále, a tam bych potřeboval jen vyměnit d za °.
Komunikoval jsem teď s mapy.cz a přeposílám co mi řekli:
Hobako: Nejprve bych poděkoval z znovuobnovení vícenásobného použití operátoru loc: Ale teď ještě nefunguje formát 50d17.698 14d02.826, který používám v mobilních aplikacích a tam neumím zadat °, což je dost problém.
Lukáš Kadlec: zadávejte je např takto: 50d4m17.698N 14d24m2.826E
Lukáš Kadlec: takto jsou funkční i bez znaků stupňů
Lukáš Kadlec: další možností je např jen : 50.0716 14.4008
Hobako: To je sice hezké, to jsem zkoušel, ale geocachingové aplikace mi přihrají souřadnice v tomto formátu, který zmiňuji a přepočítat to na Vámi navrhovaný formát je trochu komplikované. Spíš bych uvítal, a nejen já, návrat ke stavu, který na mapy.cz byl před změnami.
Lukáš Kadlec: I já. Bohužel v současné době se dle mých informací neplánuje zavedení jiného systému zadávání souřadnic
Hobako: No to je škoda, tak zkusím oslovit autory těch aplikací.
Tak prosím Arcao, jestli bys s tím něco neudělal. Dík předem.