Přejít na obsah

Fotka

PRAGeo Games Megaevent

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
424 odpovědí na toto téma

#221 rsc_cz

rsc_cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 736 příspěvků(y)

Publikováno 20 March 2010 - 22:17

PPS3: a ano, jsem rejpal. Kdysi jsem četl knihu "Web design - nenuťte uživatele přemýšlet" a našel jsem v ní spoustu užitečných věcí. Možná by pomohla i autorům stránek o ME

Ono se na toto tema studuje nekolik semestru na VS :@:D

Několik semestrů na VŠ mám, v Programování 10 (takové seznámení s počítači - Windows, Word a podobně) jsmě měli jedno cvičení věnované HTML (bylo to někdy v roce 2001) takže vím, o čem mluvím ;)

Teď už je ta registrace předělaná, ale ráno to byla docela záludná mysterka...
  • 0

#222 ty,ty,ty & familly

ty,ty,ty & familly

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 298 příspěvků(y)

Publikováno 20 March 2010 - 22:44

rsc_cz: alespoň trochu jsem to v poledne poupravil, tak snad je to lepší :) Jakub
  • 0
ty,ty,ty a golfy

#223 ty,ty,ty & familly

ty,ty,ty & familly

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 298 příspěvků(y)

Publikováno 21 March 2010 - 6:30

Nedelas dobre Jaromire, vracet ty sirky do krabicky.
:D
Michal
  • 0
ty,ty,ty a golfy

#224 Czech MegaEvent Team

Czech MegaEvent Team

Member

• Members
  • PipPip
  • 22 příspěvků(y)

Publikováno 25 March 2010 - 17:54

Přinášíme vám novinky z připravovaného Mega-Eventu:

1) Na Hlavní stránce webu www.GC1XXXX.eu naleznete teaser k chystané akci. Další upoutávky budou následovat.

2) Byla spuštěna registrace na Mega-Event (registrace byla spuštěna již k dřívějšímu datu, ale ač byla funkční, bylo třeba odladit některé chyby).
Tato registrace je pro plnohodnotnou účast na Mega-Eventu nezbytná. Veškeré otázky ohledně ní (a to včetně postupu, pokud jste již byli v minulosti organizátory ME kontaktováni a poslali jim svůj mail pro zasílání novinek) naleznete v sekci FAQ.

3) Hledáme spolupracovníky. Pokud se chcete podílet na realizaci Mega-Eventu, kontaktujte nás na mailu: [mail]CzechMETeam@gmail.com[/mail].

4) Veškeré nápady, náměty a připomínky taktéž zasílejte výše uvedeným způsobem.

5) Podpořte Mega-Event a přidejte si do svého podpisu některý z následujících bannerů:

Vložený obrázek

Vložený obrázek
  • 0
Vložený obrázek

#225 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7934 příspěvků(y)

Publikováno 25 March 2010 - 19:18

Zeptám se hloupě, ale co je to plnohodnotná účast na ME? Dle mého je účast jen jedna :D Přijdu na místo, zapíšu se do logbooku a hotovo. Účast na doprovodných akcích je dobrovolná... Nebo se snad budou mazat logy pokud nepůjdu raftovat?
  • 0

#226 adam a veru

adam a veru

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 245 příspěvků(y)

Publikováno 25 March 2010 - 22:02

ja se nemužu přihlasit :-( nikde nemam uloženo, že jsem se už registroval i když je to možné. Ale nebere mi to žádné heslo. adam a veru
  • 0

#227 ty,ty,ty & familly

ty,ty,ty & familly

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 298 příspěvků(y)

Publikováno 25 March 2010 - 22:17

mortticia: viz. bod 2) :) ČTI FAQ :) sobikovi: uz jsme to tu resili ne? :)
  • 0
ty,ty,ty a golfy

#228 adam a veru

adam a veru

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 245 příspěvků(y)

Publikováno 25 March 2010 - 23:34

ty,ty,ty & familly napsal/a:
mortticia: viz. bod 2) :) ČTI FAQ :)

a přitom jsem se do FAQ díval.... ale fakt jen "díval" díky!
  • 0

#229 Hojší

Hojší

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 269 příspěvků(y)

Publikováno 27 March 2010 - 11:17

Ačkoliv na stránkách projektu v sekci FAQ se ve třetím bodě stále píše,

Je registrování pro účastníky povinné ?
Není, nicméně bez registrace nebude možné využívat jejích výhod, proto např. z výběru doprovodných akci budou neregistrovaní účastnici odkázáni pouze na ty, které nejsou omezeny co do počtu.

tak se u GC1XXXX změnil popis na registraci povinnou!? :o

Jak tomu mám rozumět? Ten kdo nebude registrován na externích stránkách nebude mít přístup? Bude počet účastníků snad nějak omezen? Co ti kteří se přihlásili, zajistili volno a počítají s termínem avšak se neregistrovali a na stránku zabrousí v lepším případě až před odjezdem... Naopak ani registrovaní nemusí přeci 100% dorazit...
  • 0

#230 Czech MegaEvent Team

Czech MegaEvent Team

Member

• Members
  • PipPip
  • 22 příspěvků(y)

Publikováno 27 March 2010 - 11:55

Registrace je důležitá především pro doprovodné akce. Chcete-li ME pouze přijít, vrazit razítko a jít si po svých, pak se registrovat nemusíte. Nicméně pro účast na některých doprovodných eventech - příkladem budiž lezecké centrum - je nezbytná. Např. následně, až bude tato jmenovaná akce publikována a vy o tom zpraveni mailem (další z výhod registrace), si díky registraci vyberete hodinu, kdy se tam dostavíte. Je logické, že nelze zařídit, aby byli uspokojeni všichni, takže se musí stanovit vždy přesný počet osob na přesný termín.
  • 0
Vložený obrázek

#231 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7934 příspěvků(y)

Publikováno 27 March 2010 - 12:05

A co když se na takový doprovodný event ASAP po zveřejnění přihlásím "jen" Will Attend?
  • 0

#232 Czech MegaEvent Team

Czech MegaEvent Team

Member

• Members
  • PipPip
  • 22 příspěvků(y)

Publikováno 27 March 2010 - 12:27

Will Attend nebude mít v těchto případech žádnou váhu, takže v tom případě se obávám, že se jej budeš moci účastnit jen, pokud by někdo z ohlášených nedorazil. Je to myslím poměrně logické, že na jedné straně my potřebujeme mít přehled, kdo kam dorazí, ale na straně druhé je to především jistota pro vás, že: 1. nebudete muset někde čekat frontu, 2. že se tam vůbec dostanete. Nicméně takto omezené by měly být jen některé akce, na většině z nich nebude žádný kapacitní limit, takže se jich bude moci zúčastnit každý. Přesto však kvůli výše uvedeným důvodům registraci doporučujeme - nezabere vám to déle, než 30 s ;).
  • 0
Vložený obrázek

#233 Hojší

Hojší

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 269 příspěvků(y)

Publikováno 27 March 2010 - 13:00

To bych já osobně i chápal (však jsem se registroval současně s přihlášením), ale co ti co se přihlašovali již mnohem dříve a aktivně dění nesledují... navíc je u akce napsáno "POVINNÁ REGISTRACE" a nikoliv "NA NĚKTERÉ DOPROVODNÉ AKCE JE REGISTRACE POVINNÁ".
  • 0

#234 Czech MegaEvent Team

Czech MegaEvent Team

Member

• Members
  • PipPip
  • 22 příspěvků(y)

Publikováno 27 March 2010 - 13:16

Tak aby tě to neiritovalo, slovo "povinná" bylo smazáno ;).
  • 0
Vložený obrázek

#235 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7934 příspěvků(y)

Publikováno 27 March 2010 - 13:16

Takže změna pravidel GC? Pokud si dám Will Atttend na rafty, přijdu, smočím nohu a nesvezu se a dám si pak Attended, tak nikdo nemůže říct ani popel... Event je event a pravidla přihlašování jsou jasně daná GS. Jestli chcete takto řešit účast na doprovodných "eventech", pak to udělejte jako doprovodnou akci bez ikonky a hotovo. Jen by bylo už záhodno možná dát ven nějaký program... ... očekávání jsou velká, skutek utek.
  • 0

#236 Czech MegaEvent Team

Czech MegaEvent Team

Member

• Members
  • PipPip
  • 22 příspěvků(y)

Publikováno 27 March 2010 - 13:36

Ale proboha, zase ty bodíky - tak o to tu jde :D. My se v žádném případě nesnažíme měnit pravidla GC, takže pokud to uděláš tebou popsaným způsobem, klidně si "Attended" zapiš, nám je to srdečně jedno ;). Nicméně bez toho, aniž by ses na danou akci přihlásil přes externí stránky, se náplně doprovodného eventu zúčastnit nebudeš moci, takže jde-li ti tedy jen o bod, pak jen směle do toho, ale to je bohužel to jediné, co si z ní odneseš :). Program je myslím daný už několik měsíců, názvy doprovodných akcí také, pouze tyto dosud nejsou zveřejněny s jejich termíny konání. P.S. kdybychom nemuseli reagovat na nedůležité připomínky, možná by to šlo rychleji ;).
  • 0
Vložený obrázek

#237 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7934 příspěvků(y)

Publikováno 27 March 2010 - 13:43

Program? Nevšiml jsem si.... A o body tady vůbec nejde.
  • 0

#238 Saludo

Saludo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 109 příspěvků(y)

Publikováno 27 March 2010 - 14:01

Důvodem oné "povinné a nezbytné" registrace je podle organizátorů:

Mnohé z nich budou totiž omezené co do počtu účastníků a po naplnění jejich kapacity bude vyhlášen STOP stav. Přihlášení na tyto akce formou Will attend logu v listingu nebude bráno v potaz.

On je problém vyhlásit STOP stav v listingu na základě Will Attended logu přímo na stránce listingu doprovodného eventu?
Na webu akce je jen hrubý nástřel programu, takže ani nevím, které akce mají být ty "kapacitně omezeny", které budou jako další regulérní eventy nebo které budou jen jako doprovodný program na místě, případně v jakém termínu, ale už mám dva maily, kde mě přesvědčují, jak je povinné, důležité a nezbytné se zaregistrovat ještě jinak, než WA logem.
A jestli to má být přehled, kdo se čeho zúčastní, tak si dokážu představit situaci, kdy si radši všichni zarezervují vše, byť se třeba na to nedostaví a jako přehled to bude k ničemu.
Dost pesimismu, držím organizátorům palce, ať tyto porodní bolesti překonají :)
  • 0

#239 motty.rt

motty.rt

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 216 příspěvků(y)

Publikováno 27 March 2010 - 14:39

Proč mi přišly mailem novinky, když jsem se ani neregistroval, ani jsem si je jinak nežádal? SPAM? Za další, proč mi přišel mail určený nicku znackarml?
  • 0

#240 alkes

alkes

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3176 příspěvků(y)

Publikováno 27 March 2010 - 14:49

motty.rt

Jenom mě tak napadá... když ti pošťák přinese omylem cizí obálku, taky to hlásíš pouličním rozhlasem?
  • 0

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama