PRAGeo Games Megaevent
Publikováno 28 červenec 2009 - 12:17
Publikováno 28 červenec 2009 - 12:17

Publikováno 28 červenec 2009 - 12:25
Mám zapsáno v kalendáři smiley Snad bude možnost dostat se tam autobusem.
Ano do Prahy autobusy jezdi, dokonce mozna i z Brna

Publikováno 28 červenec 2009 - 12:29
Je tam napsáno okolí Prahy, takže to Václavák asi nebude. No to je jedno.kaote napsal/a:
Mám zapsáno v kalendáři smiley Snad bude možnost dostat se tam autobusem.
Ano do Prahy autobusy jezdi, dokonce mozna i z Brna. V nejhorsim to vezmes pres Viden
.
Publikováno 28 červenec 2009 - 12:45

Publikováno 28 červenec 2009 - 14:07
psssssst, to je predsa tajne:D:D:Dmirotiro napsal/a:
hmm to zní dobře... hnedka 2 revieweři v týmu na ME...

Chceš-li jít rychle, jdi sám.
Chceš-li dojít daleko, jdi s přáteli.
Publikováno 28 červenec 2009 - 14:13
Saman napsal/a:
Vsak se tady na foru hned pri jejich "tajnem" predstavovani psalo, ze to dlouho tajne nevydrzi...
Publikováno 28 červenec 2009 - 14:23
Saman napsal/a:
Tak hlavne Lucecitku a Imagina moc neotravujte at mohou v klidu schvalovat! Nebo se zase ta fronta zaplni!!!

Publikováno 28 červenec 2009 - 15:59
MadDogTeam napsal/a:
Saman napsal/a:
Tak hlavne Lucecitku a Imagina moc neotravujte at mohou v klidu schvalovat! Nebo se zase ta fronta zaplni!!!
Adame, zase sa pretvarujes - vsetci vieme ze si to ty

Chceš-li jít rychle, jdi sám.
Chceš-li dojít daleko, jdi s přáteli.
Publikováno 28 červenec 2009 - 16:28
Czech MegaEvent Team napsal/a:
Protože již nadešel ten správný čas, zveřejňujeme nějaké konkrétnější informace o chystaném Mega-Eventu:
Název: 3333 dní českého Geověku (nikoliv tedy název, který tu někteří špatně dovodili)
Lokalita: okolí Prahy
Termín konání: hlavní program 17. 7. 2010, s doprovodnými akcemi 16. 7. - 18. 7. 2010
Náplň: tematický ME (bude upřesněno)
Členy ME Teamu jsou:
* chemic77
* FHonza
* Gord
* hradnik
* Imagine
* Lucecitka
* MadDogTeam
* Sutech
Pokud nám budete chtít něco sdělit, např. nabídku spolupráce, nekontaktujte prosím jednotlivé členy týmu, ale náš společný nick (dostupný buď zde na gc.cz, či přes profil na gc.com)!
A budou tam hrát Stouni???
Publikováno 28 červenec 2009 - 17:29
no Mexiku a jine jine jiho-stredo americke puvodne maysky osidlene civilizaci to nebude ale vydel bych to na snežku.. tento datum je patek takže asi jo ... ted mam praci s jinym eventem ale jestli mi nekdo nesebere napad tak bych chtel do konce roku regnout...spuzva napsal/a:
honzahais napsal/a:
To já zase plánuju úplne poslední eventna 21.12.2012 .. říka vám neco tento datum? neboli konec Mayskeho kalendáře? .. taky pojmenováno jako konec sveta . zatim to plánuju jako pohled na západ slunce z nejvýše položeného bodu v ČR
Honzo, když to zaavizuješ dřív, ušetříme na letenku do Mexico DF a vylezeme na Teotihuacan, ne?? Nebo do Cancunu a na Chichen Itza. Nápad se mi líbí, hlavně, jestli budu ještě živej...
Publikováno 28 červenec 2009 - 20:48
Publikováno 28 červenec 2009 - 21:53
honzahais napsal/a:
To já zase plánuju úplne poslední eventna 21.12.2012 .. říka vám neco tento datum? neboli konec Mayskeho kalendáře? .. taky pojmenováno jako konec sveta . zatim to plánuju jako pohled na západ slunce z nejvýše položeného bodu v ČR
a rychle zalogovat a spachat hromadnou sebevrazdu.

Publikováno 29 červenec 2009 - 10:36

http://www.geocoinplanet.eu/
Publikováno 29 červenec 2009 - 21:06
kdo by se sebevraždilk-lord napsal/a:
honzahais napsal/a:
a rychle zalogovat a spachat hromadnou sebevrazdu.:D:D:D

Publikováno 29 červenec 2009 - 21:43

Publikováno 01 listopad 2009 - 15:55
PUBLIKOVÁN LISTING
Dnes došlo k publikaci listingu připravovaného českého Mega-Eventu. Protože ale bohužel dle vyjádření reviewera systém neumožní nahlížení do listingu dříve, než 6 měsíců před konaním eventu (a nebo i dříve, ale pouze v případě, že Groundspeak povolí změnu na Mega-Event), bude možné se přihlašovat až později.
Nicméně již dnes si můžete listing prohlédnout na našich stránkách
GC1XXXX.eu
Publikováno 01 listopad 2009 - 16:42
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů