Vtipy o Geocachingu
Publikováno 28 May 2010 - 13:12
Publikováno 03 December 2010 - 8:54
Uf a uf a uuuf ... asi jsem nepochopila sarkasmus, nebo caching... nebo..to je skoro až k pláči,když někdo po tolika keškách neví co vlasně dělá
Je nevhodné a nebo směšné a nebo k pláči dát do keše něco cenějšího než si vzít???? Nebo dokonce něco vložit a nic si nevzít????

Publikováno 03 December 2010 - 9:07
Vsara napsal/a:
Uf a uf a uuuf ... asi jsem nepochopila sarkasmus, nebo caching... nebo..to je skoro až k pláči,když někdo po tolika keškách neví co vlasně dělá
Je nevhodné a nebo směšné a nebo k pláči dát do keše něco cenějšího než si vzít???? Nebo dokonce něco vložit a nic si nevzít????
Zřejmě reaguješ na tohle:
fanfulik napsal/a:
když někdo lítá jak opička na gumičce aby byl ten nejlepší a za den pobere x keší,tak asi nemá čas se nějak zaobírat tím co je fér,hlavně že budou první a nejlepší a upřímně mi to moc vtipné nepříjde,to je skoro až k pláči,když někdo po tolika keškách neví co vlasně dělámirotiro napsal/a:
Barbie Tým: IN: TB OUT: CWG v době kdy bylo na jejich kontě asi 2300 keší...
Jestli myslíš ten dotaz vážně na tuto konkrétní situaci, tak problém je v tom, že TB je sice cennější než CWG, ale na rozdíl od CWG to není předmět na výměnu.
Publikováno 03 December 2010 - 9:20
Vrso posted a reviewer note for BF (Unknown Cache) at 12/2/2010
Log Date: 12/2/2010
Kvoli viacerym emailom od keserov chcem zdoraznit, ze sme geocaching, takze pri hladani MUSI byt pouzite GPS. Ak vysledkom riesenia su Finalne suradnice, na ktorych je krabicka, je to v poriadku. Ak vysledkom su iba dalsie indicie pre Brutal Force, cache nemoze dalej existovat a bud bude prerobena alebo pojde do archivu. Prosim o reakcie od XTFkarov aj od autora.
Dakujem
Vrso, reviewer pre Slovensko a okolie
RACCOON TEAM
Věk je uveden kačerský, život před nálezem první keše neplatí…
Publikováno 03 December 2010 - 10:04
zmijovkar napsal/a:
Vsara napsal/a:
Zřejmě reaguješ na tohle:
fanfulik napsal/a:
když někdo lítá jak opička na gumičce aby byl ten nejlepší a za den pobere x keší,tak asi nemá čas se nějak zaobírat tím co je fér,hlavně že budou první a nejlepší a upřímně mi to moc vtipné nepříjde,to je skoro až k pláči,když někdo po tolika keškách neví co vlasně dělámirotiro napsal/a:
Barbie Tým: IN: TB OUT: CWG v době kdy bylo na jejich kontě asi 2300 keší...
Jestli myslíš ten dotaz vážně na tuto konkrétní situaci, tak problém je v tom, že TB je sice cennější než CWG, ale na rozdíl od CWG to není předmět na výměnu.
Publikováno 03 December 2010 - 10:05

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).
Publikováno 03 December 2010 - 11:27
S474N napsal/a:
Trhac: me to moc nepobavilo, ze nekteri jedinci si nejsou schopni ani precist, o cem tato hra je a zakladaji nejake nesmysly.
Ten nesmysl BF založil pan Benjo5, držitel pěkných pár FTF a několika tisíc nálezů...

Publikováno 03 December 2010 - 11:42

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).
Publikováno 03 December 2010 - 13:16
u nás máme taky jednu bez GC2HM6VTrhac napsal/a:
Pobavil mne dnešní mail - zpráva od rewírníka:
Vrso posted a reviewer note for BF (Unknown Cache) at 12/2/2010
Log Date: 12/2/2010
Kvoli viacerym emailom od keserov chcem zdoraznit, ze sme geocaching, takze pri hladani MUSI byt pouzite GPS. Ak vysledkom riesenia su Finalne suradnice, na ktorych je krabicka, je to v poriadku. Ak vysledkom su iba dalsie indicie pre Brutal Force, cache nemoze dalej existovat a bud bude prerobena alebo pojde do archivu. Prosim o reakcie od XTFkarov aj od autora.
Dakujem
Vrso, reviewer pre Slovensko a okolie
I bez GPS navigátoru se dá provozovat geocaching (www.drvota.net)
Rumunská anabáze 2009, Eurocaching Tour 2010, Eurocaching Tour 2011, Balt Cache Tour 2011, Oslo Cache Tour 2011, Balkan Caching Tour 2012, Euro Caching Tour 2013, Balkan Caching Tour 2014, Euro Caching Tour 2015
Publikováno 03 December 2010 - 13:45

Lovec Tisícovek - geovýzva pro všechny milovníky hor (více tady)
Publikováno 03 December 2010 - 16:17
PaWcz napsal/a:
V tomhle tématu se má vtipkovat, nebo bonzovat?
Mně to přišlo jako skvělý fór. Bonzovali jiní.
RACCOON TEAM
Publikováno 03 December 2010 - 16:17
Zegga napsal/a:
S474N napsal/a:
Trhac: me to moc nepobavilo, ze nekteri jedinci si nejsou schopni ani precist, o cem tato hra je a zakladaji nejake nesmysly.
Ten nesmysl BF založil pan Benjo5, držitel pěkných pár FTF a několika tisíc nálezů...
V tom je právě ten vtip

RACCOON TEAM
Publikováno 03 December 2010 - 16:36

Publikováno 03 December 2010 - 18:57
Vedoucí obchodního centra kontroluje tržby a nade všechny vyčnívají tržby jednoho prodavače, tak si ho zavolá a ptá se, jek je možné že všichni mají tržbu okolo 300 000 za den a on 4 000 000? No a ten prodejce, říká, to bylo tak ... podávám zákazníkovi mapu a říkám, nechcete raději i kompas? On ať mu ho tedy zabalím taky, tak ho balím a ptám se a co GPS, Nebude se taky hodit? A on že ano. Balím tedy GPS a říkám, co nějaké outdoorové oblečení a vybavení (čelovka, baterie, lano, ...) nehodilo by se? A on že jo. Tak to balím a ptám se, co vůbec pudete hledat? A on že http://coord.info/GCYH7K. Tak říkám aha, ale to budete potřebovat i člun, máte ho? A on že ne, tak mu markuju motorový člun a říkám přívěs máte? A on že ne. Tak mu markuju přívěs aby to měl na čem vézt a říkám, utáhne vám to auto? A on že ne. No tak jsem mu ještě prodal nový Jeep a bylo to :-)
Vedoucí na něj kouká a říká ... takže vy jste prodal auto člověku co si přišel pro mapu? A on ne, on si nepříšel pro mapu. Vedoucí říká a pro co teda proboha přišel? Prodejce no přišel a říká, jedny vložky. Vedoucí - a co vy na to proboha? No a já jsem řekl "hele chlape když už si o víkendu neužijete, co takhle zajít na kešky?"
Publikováno 03 December 2010 - 19:09
Móóóóc hezky adaptovaný vtip.petrjelinek napsal/a:
Vedoucí obchodního centra kontroluje tržby ... ... když už si o víkendu neužijete, co takhle zajít na kešky?"
Palec nahoru!
Publikováno 04 December 2010 - 9:10

Publikováno 04 December 2010 - 9:20
Publikováno 04 December 2010 - 9:26

Publikováno 04 December 2010 - 14:30
zir37 napsal/a:
Nevím, jestli to tu už bylo někde zmíněno, ale docela vtipně je GC popsán na Necyklopedii.
http://necyklopedie....wiki/Geocaching
Zvlášť poslední odstavec mě velmi pobavil

Publikováno 04 December 2010 - 15:10

"Tak bych mohl udělat cestu k mé cache"
a neni to spatnej napad

1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů