Vtipy o Geocachingu
Publikováno 06 prosinec 2010 - 12:04

Publikováno 06 prosinec 2010 - 12:09
Nando78 napsal/a:
co to je CIG?
CIG = cigán

Merida s ještěrkou, nohy, MHD, vlak + Dakota 20 + většinou "geobáglík"
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
Obsah keší JE většinou tragický
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -
Publikováno 06 prosinec 2010 - 17:49
tak jo, mne to napadlo, jak jsem ten koment postnul, dik.fremen.cz napsal/a:
Nando78 napsal/a:
co to je CIG?
CIG = cigán
Zlaty fond slovenskych kesi - SLOVENSKE LEGENDY
GTB 100+1 kesek v prirode v Bratislave
Publikováno 06 prosinec 2010 - 18:18

Chlapec potkal dívku: Chlapec miluje geocaching. Chlapec potká dívku. Chlapec si myslí, že dívka je skvělá. Dívka chce, aby chlapec přestal s geocachingem. Chlapec pošle dívku do prdele!
Publikováno 06 prosinec 2010 - 19:39
fremen.cz napsal/a:
Nando78 napsal/a:
co to je CIG?
CIG = cigán
A co je to cigán???
Myslím, že si nemyslel hovorový výraz pro člověka který lže, ale patrně osobu tmavší pleti cikána nebo také (jak se dnes prosazuje umělý výraz) roma? Tedy by v tom případě ta zkratka měla být asi CIK nebo ROM ne? Anebo snad z anglického gipsy - zkratka GPS

Publikováno 06 prosinec 2010 - 20:58
Publikováno 07 prosinec 2010 - 11:19
"Kracim si tak oblasti nedaleko finalky, neco po treti hodine rano, s celovkou a s GPS. Kolem projel policejni vuz a kdyz jsem se vracel od kesky, projeli kolem policisti znovu. To uz ovsem zastavili a vyzadali si obcanku. Chvili jsem vysvetloval, co ze vlastne v potemnelem koute Prahy hledam, ze kes je geokes a ne penize

- Log by bejcci

Publikováno 07 prosinec 2010 - 11:55

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).
Publikováno 07 prosinec 2010 - 12:38
Slovensky správně - CIGweselka napsal/a:
fremen.cz napsal/a:
Nando78 napsal/a:
co to je CIG?
CIG = cigán
A co je to cigán???
Myslím, že si nemyslel hovorový výraz pro člověka který lže, ale patrně osobu tmavší pleti cikána nebo také (jak se dnes prosazuje umělý výraz) roma? Tedy by v tom případě ta zkratka měla být asi CIK nebo ROM ne? Anebo snad z anglického gipsy - zkratka GPS![]()
http://www.filmacek....skem-hamletovi/
Publikováno 17 leden 2011 - 12:50
Pindenko napsal/a:
... správně se říká hnědočech!
označení pro kačera, co právě odlovil/DNF kanálovku?

Merida s ještěrkou, nohy, MHD, vlak + Dakota 20 + většinou "geobáglík"
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
Obsah keší JE většinou tragický
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -
Publikováno 17 leden 2011 - 17:45
DUsoft napsal/a:
fremen.cz napsal/a:
Nando78 napsal/a:
co to je CIG?
CIG = cigán
A co je to cigán???
Myslím, že si nemyslel hovorový výraz pro člověka který lže, ale patrně osobu tmavší pleti cikána nebo také (jak se dnes prosazuje umělý výraz) roma? Tedy by v tom případě ta zkratka měla být asi CIK nebo ROM ne? Anebo snad z anglického gipsy - zkratka GPS![]()
Rom není až tak umělý výraz, jako spíš označení určité skupiny přistěhovalců z indie a barmy(a okolí).
Publikováno 17 leden 2011 - 17:46
DUsoft napsal/a:
fremen.cz napsal/a:
Nando78 napsal/a:
co to je CIG?
CIG = cigán
A co je to cigán???
Rom není až tak umělý výraz, jako spíš označení určité skupiny přistěhovalců z indie a barmy(a okolí). Jen ani oni sami neví ke kterému kmenu patří.
Publikováno 17 leden 2011 - 18:36
Publikováno 17 leden 2011 - 21:16

Publikováno 02 únor 2011 - 14:54
Publikováno 02 únor 2011 - 17:54
osvejda napsal/a:
V práci máme elektronický požární systém u kterého musím měsíčně provést kontrolu a do záznamové knihy zapsat datum, výsledek testu a podpis. A dneska jsem tam málem napsal osvejda díky!
Už jsem normálně logoval do návštěvní knihy v jednom podniku. Vím, že vrátnému je tam jedno, co kdo píše, a nikdy nic nekontroluje - stačí mu, že tam člověk chvíli něco zapisuje. Takže "Účel návštěvy": Dík za pěkný místo! + nick, datum a čas.
Publikováno 02 únor 2011 - 18:16
Publikováno 04 únor 2011 - 20:09

Publikováno 07 únor 2011 - 20:27
Keše jako POI pro eTrexy HCx
Čeština do programu GCStatistic
Motto: Body a klid!
Pomozte s výzkumem výskytu Koťátka v Geocachingu.
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů