Solim napsal/a:
Jako dobry for jsem bral, kdyz jsem nejak podobne popisoval cestu k cache a autor mi za dva dny napsal, zda jsem se nesplet, ze k cache vede cesta s terenem 1,5
. No jo ale ja fakt sel z druhe strany.
přesně můj případ.. u mé první španělské keše, lovil jsem ji v pracovní pauze při čekání na nakládku v Seatu. večer, tma, koukám na HG a regulárka kilometr daleko. neměl jsem sebou automobilovu navigaci, tak jsem šel tak nějak za šipkou.. ze srázu dolů, přes koleje, do srázu nahoru a na silnici. přiblížení na 500m, šipka ukazuje kamsi doleva od silnice.. jdu nějakou pěšinou, ale narazím na neprostupné houští..vracím se zpět na asilnici a po 100 pěkná cesta i pro auto.. přiblížení na 150m..opět sráz dolů a tam potok..šup přes něj a tak 4m rákosí. pokouším se prodrat jim, ale ostnaté šlahouny mi to nedovolí...jdu proti proudu a narazím na džungli.stále se motám 30-40m od keše..po půl hodině pro vybitou GPS vzdávám a vracím se stejnou cestu k autu.. přišel jsem špinavý, unavený, nasraný, jizvy od trnů mám na ruce ještě ted....
o dva týdny později, již patřičně vybaven- automobilová GPS - mě dovede krásnou cestou až na kraj parku. pokračuji po ní dále, překračuji potok, ten samý, ve kterém jsem se máchal cca o 5Om výš, a po pohodlné ceste dojdu na 20 od keše.. pak jen mírný kopeček že by se to i vyjelo osobákem nebo s kočárkem a mám ji...radost nepopsatelná...předtím jse ji hledal na druhé straně onoho kopečku...