Přejít na obsah

Fotka

Vtipy o Geocachingu

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
939 odpovědí na toto téma

#201 jonasvla

jonasvla

Member

• Members
  • PipPip
  • 24 příspěvků(y)

Publikováno 04 prosinec 2010 - 15:41

petulinka1 napsal/a:
kdyz uz se tu resi ty pripstupovy cesty...jistej kacer (nebudu jmenovat, je to udajne pravnik :D ) dneska okomentoval clanek na novinkach http://www.novinky.c...e-cesticky.html

"Tak bych mohl udělat cestu k mé cache"

a neni to spatnej napad :D aspon se pozna sipkar, cestickar a opravdovej hledac :D ;)

:D:D:D
  • 0

#202 Hyger

Hyger

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 97 příspěvků(y)

Publikováno 04 prosinec 2010 - 15:55

Ale na té Necyklopedii něco pravdy je. Moje kolo má po 10 letech nárok vypadat už kapánek hůře, ať si kombajnéři říkají, co chtějí! Btw - nejhorší ničitelé životního prostředí: 80. Železárny Třinec 79. Arcelor Mittal .... 1. Kombajnéři :):)
  • 0
Dub kulatý, Džordž tu pije,
to je tupec, ten to ryje.

#203 Numira

Numira

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 585 příspěvků(y)

Publikováno 04 prosinec 2010 - 17:14

zir37 napsal/a:
Nevím, jestli to tu už bylo někde zmíněno, http://necyklopedie....wiki/Geocaching

bylo, dokonce před tímto příspěvkem celkem 12krát...
omlouvám se, ale nemohl jsem si pomoct, když tu totiž vidím větu začínající "Nevím, jestli se to tu už neprobíralo...", přičemž políčko HLEDAT narozdíl od třífázové elektřiny funguje i v těchto mrazech, a ještě máš v podpisu něco o začátečnících a testech pro ně...:-)
  • 0

#204 cz.mikes

cz.mikes

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 147 příspěvků(y)

Publikováno 04 prosinec 2010 - 20:27

kapsa napsal/a:
Moc pekny, ja k tomu dodam "Kapsuv dodatek" :

Po prebrodeni nekolika potoku, zdolani nekolika skal a prodrani se desitkami trnitych keru zpravidla nasleduje u kesky zjisteni, ze sem vede jen mirne jinudy pohodlna cesta s terenem 1,5.

Mikešův dodatek k dodatku : pohodlná cesta je detailně popsána v listingu.
  • 0

#205 Nosferatu XIII.

Nosferatu XIII.

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 158 příspěvků(y)

Publikováno 05 prosinec 2010 - 8:46

cz.mikes napsal/a:

kapsa napsal/a:

Po prebrodeni nekolika potoku, zdolani nekolika skal a prodrani se desitkami trnitych keru zpravidla nasleduje u kesky zjisteni, ze sem vede jen mirne jinudy pohodlna cesta s terenem 1,5.

Mikešův dodatek k dodatku : pohodlná cesta je detailně popsána v listingu.

FTFkarova otazka:
Co je to listing?
hezky se nam to tvori :DB)
  • 0
Smrt je to nejkrasnejsi, protoze prichazi az nakonec
Vložený obrázek
Vložený obrázek

#206 Smurf CZ

Smurf CZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 47 příspěvků(y)

Publikováno 05 prosinec 2010 - 15:31

Nedávno jsem lovil FTF a sešlo se tam pár týmů a tam jsem zaslechl dobrou radu (samozřejmě myšleno ve srandě). Pokud Vás někdo předběhl v FTF, tak stačí vytrhnout první stránku a hned máte čistej logbook na zalogování FTF :D
  • 1

#207 zlicinaci

zlicinaci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 867 příspěvků(y)

Publikováno 05 prosinec 2010 - 15:49

Luky6100 CZ napsal/a:
Nedávno jsem lovil FTF a sešlo se tam pár týmů a tam jsem zaslechl dobrou radu (samozřejmě myšleno ve srandě).
Pokud Vás někdo předběhl v FTF, tak stačí vytrhnout první stránku a hned máte čistej logbook na zalogování FTF :D

Ovšem první stránku donekonečna dokáže trhat pouze Chuck Norris!
  • 0
Samsung Galaxy mini II ( Nokia microSDHC 8GB ) + Nokia LD-3W, Pou / Sygic / aDrake / Locus / WhereYouGo
a na hraní k tomu ještě PDA Pocket LOOX N560 + OziExplorerCE 2.31, Wherigo player, vše zpracováno programem GeoGet.
Systémy a programy se nechovají náhodně, chovají se zcela chaoticky. (Medvídek, 2006)
Pište prosím do svých logů čas, zajímá mě, s kým jsem se minul. Dík.

#208 hydrous

hydrous

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 156 příspěvků(y)

Publikováno 05 prosinec 2010 - 15:54

Chuck nemusí nic trhat, správně by se nemělo používat FTF, ale FAC First After Chuck...
  • 0
Horší cesta nemusí být kratší...

#209 Solim

Solim

Šolim

• Members
  • PipPipPip
  • 1 075 příspěvků(y)

Publikováno 05 prosinec 2010 - 16:03

kapsa napsal/a:

Jako dobry for jsem bral, kdyz jsem nejak podobne popisoval cestu k cache a autor mi za dva dny napsal, zda jsem se nesplet, ze k cache vede cesta s terenem 1,5 :). No jo ale ja fakt sel z druhe strany.
  • 0

GALAXY S5 mini, Android 4.4.2
S úsměvem jde vše líp

#210 CZECH.TIR

CZECH.TIR

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 417 příspěvků(y)

Publikováno 05 prosinec 2010 - 16:34

Solim napsal/a:
Jako dobry for jsem bral, kdyz jsem nejak podobne popisoval cestu k cache a autor mi za dva dny napsal, zda jsem se nesplet, ze k cache vede cesta s terenem 1,5 :). No jo ale ja fakt sel z druhe strany.

přesně můj případ.. u mé první španělské keše, lovil jsem ji v pracovní pauze při čekání na nakládku v Seatu. večer, tma, koukám na HG a regulárka kilometr daleko. neměl jsem sebou automobilovu navigaci, tak jsem šel tak nějak za šipkou.. ze srázu dolů, přes koleje, do srázu nahoru a na silnici. přiblížení na 500m, šipka ukazuje kamsi doleva od silnice.. jdu nějakou pěšinou, ale narazím na neprostupné houští..vracím se zpět na asilnici a po 100 pěkná cesta i pro auto.. přiblížení na 150m..opět sráz dolů a tam potok..šup přes něj a tak 4m rákosí. pokouším se prodrat jim, ale ostnaté šlahouny mi to nedovolí...jdu proti proudu a narazím na džungli.stále se motám 30-40m od keše..po půl hodině pro vybitou GPS vzdávám a vracím se stejnou cestu k autu.. přišel jsem špinavý, unavený, nasraný, jizvy od trnů mám na ruce ještě ted....
o dva týdny později, již patřičně vybaven- automobilová GPS - mě dovede krásnou cestou až na kraj parku. pokračuji po ní dále, překračuji potok, ten samý, ve kterém jsem se máchal cca o 5Om výš, a po pohodlné ceste dojdu na 20 od keše.. pak jen mírný kopeček že by se to i vyjelo osobákem nebo s kočárkem a mám ji...radost nepopsatelná...předtím jse ji hledal na druhé straně onoho kopečku...
  • 0
náš tým: Petr, Inka, Péťa, Gábinka. Jako ochranka Jork a Sissi (yorkshire terier).
Geovozy Felda pick-up, krátká Felda, Renault Magnum 480 HP + návěs, JAWA Mustang r.v. 1970, kolo,nohy.

KOMU SE MÉ KEŠE NELÍBÍ,AŤ JE NELOVÍ...

statistika munzee: [url]http://www.opencachi...munzeer=petr007[url]

#211 Smurf CZ

Smurf CZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 47 příspěvků(y)

Publikováno 05 prosinec 2010 - 19:56

hydrous napsal/a:
Chuck nemusí nic trhat, správně by se nemělo používat FTF, ale FAC First After Chuck...

Tak to je dobrý... :D
Na GeoWiki by si měli rozšířit seznam zkratek B)
  • 0

#212 Toniczech

Toniczech

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 877 příspěvků(y)

Publikováno 06 prosinec 2010 - 0:42

Solim napsal/a:

kapsa napsal/a:

Ergo Šolimův dodatek: Jen ti šťastnější zjistí snadnou cestu už u keše. :D
  • 1

#213 Jelca

Jelca

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 442 příspěvků(y)

Publikováno 06 prosinec 2010 - 3:30

Tak nějak o tom všem co tu píšete přemýšlím a ... a) jak se řekne "podivín co leze nesmyslným teréném na 9?" - Geocacher B) FAC je nesmysl protože nemůže být po Chuckovi nikdo první, takže jedině SAC .... (second after Chuck)
  • 0
Lepší být první v pekle než druhý v nebi ...

#214 KRON family

KRON family

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 996 příspěvků(y)

Publikováno 06 prosinec 2010 - 4:04

/Pardon, jestli se to už opakuje/ Jsou takhle tři chlapíci na lovu, a před nima obrovská řeka. Snaží se ji překonat - nejde to. První chlapík klekne na kolena a modlí se k Bohu: "Bože, dej mi sílu, abych se dokázal dostat přes tuto řeku! " A opravdu, asi dvě hodiny potom co se první chlapík pomodlil už stojí na druhé straně řeky. Vidí to druhý chlapík, tak taky klekne na kolena a modlí se: "Bože, dej mi sílu a nástroj k překonání této řeky!" Kde se vzala, tu se vzala - loď, a zhruba hodinu po modlitbě už je druhý chlapík také na druhém břehu. Třetí chlapík, že to tedy taky zkusí. Klekne na kolena a modlí se: "Bože, dej mi sílu a nástroj. . . a inteligenci k překonání této řeky!" Z muže se stane žena, ta bloudí asi 5 minut podél řeky, až se ji podaří najít most. Kačer, takový mladík, že dneska to FTFko určitě dá. Vyběhne před dům, do auta, nastartuje a. . . Ne, nenastartuje. Autu se nechce. Mladík se snaží otáčet klíčkem v zapalování a nic. Mladík značně nadává. Jde kolem farář, a našemu kačerovi v autě povídá: "Kdybyste se namísto toho nadávání raději pomodlil k Bohu, už byste byl pryč!" Kačer si uvědomí svou chybu, pomodlí se, otočí klíčkem, a auto na první pokus nastartuje. Mávne faráři jako dík a doufá, že ještě to FTFko stihne. Farář se za ním kouká, a říká si: "Že se stačí jenom pomodlit? No do prdele, to jsou mi dneska věci!"
  • 1

#215 Nosferatu XIII.

Nosferatu XIII.

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 158 příspěvků(y)

Publikováno 06 prosinec 2010 - 9:24

hydrous napsal/a:

pekne :D:D:D:D
btw nevite nekdo, za co si tohle vsechno Chuck zaslouzil?
  • 0
Vložený obrázek
Vložený obrázek

#216 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 06 prosinec 2010 - 9:27

Za to, ze proste je :D A navic se ho kazdy boji zeptat ;)
  • 0
Vložený obrázek GASP - statistiky z Geogetu na pár kliknutí (diskuze ke GASP)

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).

#217 Nosferatu XIII.

Nosferatu XIII.

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 158 příspěvků(y)

Publikováno 06 prosinec 2010 - 9:47

kdyz jsem si cetl vlakno http://www.geocachin...762#post_239762 napadlo mne : muzu zalozit EC "Chuck Norris" ? (samozrejme jen s predchozim pisemnym souhlasem Chucka Norrise) :D:D:D EDIT: Owner zada o schvaleni cache reviewera, ten Chucka Norrise. Chuck Norris vymyslel Geocaching. EDIT2: Chuck Norris na geocaching nepotrebuje zadne souradnice ani GPS, ergo Chuck je ultimatni a nejvyssi BF master.
  • 0
Vložený obrázek
Vložený obrázek

#218 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 06 prosinec 2010 - 10:09

Tak ono hlavne Chuck Norris nehleda kese, ale kese hledaji jeho :)
  • 0
Vložený obrázek GASP - statistiky z Geogetu na pár kliknutí (diskuze ke GASP)

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).

#219 Nosferatu XIII.

Nosferatu XIII.

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 158 příspěvků(y)

Publikováno 06 prosinec 2010 - 10:14

S474N napsal/a:
Tak ono hlavne Chuck Norris nehleda kese, ale kese hledaji jeho :)

Chuck Norris je uplne prvni cache se statusem "Found: not yet" :)
  • 0
Vložený obrázek
Vložený obrázek

#220 Nando78

Nando78

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 187 příspěvků(y)

Publikováno 06 prosinec 2010 - 11:00

Smogeo napsal/a: