Přejít na obsah

Fotka

Vtipy o Geocachingu

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
939 odpovědí na toto téma

#621 pepa.z.pocernic

pepa.z.pocernic

Advanced Member

• Administrators
  • 2623 příspěvků(y)

Publikováno 31 October 2012 - 10:38

@Slashiik, @Vymítač: příště ban.
  • 0

#622 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 4547 příspěvků(y)

Publikováno 31 October 2012 - 11:26

Paprikasi napsal/a:
Vzhledem k tomu, že nové umístění tohoto místa v prostoru není ověřitelné a vlastně tedy existuje šance, že je kdekoliv, pak navrhuji výstižnější název "Schrödingerova mysterka".

To by ale bylo na zcela jinou diskuzi, naprosto nehodící se do tématu "vtipy". Ona totiž taková mysterka/nemysterka, která se nachází a zároveň nenachází na jiných/těch samých souřadnicích - to není žádná legrace. By mě zajímalo - co by na to řekli revívři.

Alternativně pro ty, kteří trpí ailurofobií navrhuji nekonfliktní název "superpoziční tradička".

Taková superpoziční tradička by byla v jiné dimenzi a revívr by vyžadoval patery souřadnice místo dvou...
  • 0

#623 MadDogTeam

MadDogTeam

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 357 příspěvků(y)

Publikováno 31 October 2012 - 11:32

By mě zajímalo - co by na to řekli revívři.

... treba brzo uvidis :P
  • 0
Galaxy SII + search dogs Phalko a Ela :)

#624 burg

burg

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 190 příspěvků(y)

Publikováno 31 October 2012 - 11:51

MadDogTeam napsal/a:

By mě zajímalo - co by na to řekli revívři.

... treba brzo uvidis :P

a zároveň také neuvidí, že? :D
  • 0
Lovte tak, aby vás to bavilo a zakládejte tak, aby to bavilo ty ostatní.

#625 poohDA

poohDA

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 975 příspěvků(y)

Publikováno 31 October 2012 - 12:06

Tohle se stává i s mnohými cestovateli. Vložíte je do keše, keš zavřete, a v té chvíli v keši je a zároveň není. Uvidí se teprve až přijde další lovec a otevře keš.
  • 0

#626 Jacka

Jacka

Zlobení je dovoleno :D

• Members
  • PipPipPip
  • 3564 příspěvků(y)

Publikováno 31 October 2012 - 12:31

Paprikasi napsal/a:
Vzhledem k tomu, že nové umístění tohoto místa v prostoru není ověřitelné a vlastně tedy existuje šance, že je kdekoliv, pak navrhuji výstižnější název "Schrödingerova mysterka".
To by ale bylo na zcela jinou diskuzi, naprosto nehodící se do tématu "vtipy". Ona totiž taková mysterka/nemysterka, která se nachází a zároveň nenachází na jiných/těch samých souřadnicích - to není žádná legrace. By mě zajímalo - co by na to řekli revívři.

To jako že by na základě relací neurčitosti její umístění fluktuovalo po okolí a nebo že by tu a tam protunelovala na druhou stranu Zeměkoule? Zřejmě čím přesněji by se dala změřit rychlost, kterou se přesune z místa na místo, tím méně jasné by bylo nové umístění, ne? :D
  • 0

#627 Modrak

Modrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1401 příspěvků(y)

Publikováno 31 October 2012 - 12:47

Paprikasi napsal/a:

Co by rikali? Normalne to schvalej. Viz.GC338BA. Nejen ze existuje, ale s trochou stesti se da i najit. Momentalne k adopci, muzes ji mit. Jestli ji teda najdes ;)
  • 0

#628 puczmeloun

puczmeloun

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1350 příspěvků(y)

Publikováno 31 October 2012 - 12:49

GC2MR8M ;-)
  • 0
Užívej života...

#629 dr.vota

dr.vota

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4091 příspěvků(y)

Publikováno 31 October 2012 - 20:52

ownerova poznámka k D5 mysterce:

Ano na MFF se toto opravdu učí ale z celého předmětu je to to uplně nejjednodušší.

B)
  • 0

#630 poohDA

poohDA

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 975 příspěvků(y)

Publikováno 05 November 2012 - 23:07

tohle na mě právě vyplivnul google translátor. Možná by to taky šlo v nějaké mysterce použít:
Vložený obrázek
update: dva a dva je tři -> "měli jste na mysli dva a dva je pět"; a jiné pěkné kombinace. Nedávno jsem přesně takovou mysterku luštil. "Spočítejte písmena" - vyjde osm, ale dosadit se mělo šest.
  • 0

#631 hauskaa

hauskaa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 683 příspěvků(y)

Publikováno 05 November 2012 - 23:39

poohDA napsal/a:
tohle na mě právě vyplivnul google translátor. Možná by to taky šlo v nějaké mysterce použít:

update: dva a dva je tři -> "měli jste na mysli dva a dva je pět"; a jiné pěkné kombinace. Nedávno jsem přesně takovou mysterku luštil. "Spočítejte písmena" - vyjde osm, ale dosadit se mělo šest.

Jsem si pěkně vzpomenul na Vlastu Buriana: "Sedm a pět je třináct nebo sedm a pět jsou třináct?"... :)
  • 0
Livet är en fråga om kvalitet, inte lengt.

#632 destructor

destructor

Newbie

• Members
  • Pip
  • 4 příspěvků(y)

Publikováno 06 November 2012 - 1:09

PaN NoVáK Má nA NáVšTěVě dVě aTrAkTiVnÍ PřÍtElKyNě.pŘiPrAvUjE JiM V KuChYnI PoHoŠtĚnÍ,Na tAlÍřI Se sKvÍ RůZnÉ MaSoVé pOcHoUtKy,oBlOžEnÉ OkUrKoU A PeTrŽeLkOu.dÁmY S ChUtÍ PoJíDaJí,pAn nOvÁk nA To sE ZaLíBeNíM KoUkÁ A PoVíDá:tAk cO KoČkY,JaK VáM ChUtNá wHiSkAs? :-/ Toe WoDWazZz Woe!!!
  • 0

#633 tomy.22

tomy.22

Advanced Member

• Moderators
  • 1458 příspěvků(y)

Publikováno 06 November 2012 - 1:13

WoDWazZz je to po tobě přečíst............
  • 0

#634 destructor

destructor

Newbie

• Members
  • Pip
  • 4 příspěvků(y)

Publikováno 06 November 2012 - 1:27

Priyde pedofil na piskowiste a widi tam si hrat malou holcicku. Priyde k ni a powida: wykur mi ho, nebo ti wydloubnu ocicko =D. Holcicka powida newykourim, maminka me rikala, ze se nemam bawit s cizimi lidmi =D. Pedofil se nasere a wydloubne yi oko woe, a powida ted mi ho wykur nebo ti wydloubnu druhe oko. Holcicka na to : Newykourim woe, maminka rikala,ze se nesmim bawit s cizimi lidmi!!! Pedofil se nasere a wydloubne yi druhe oko. Holcicka breci a de pryc. Pedofil powida: tak ted mi ho snad wykouris!!!!!!!!! Holcicka na to newykourim, maminka rikala woe, ze az bude tma tak mam yit domu .. =D. :-*** SeSh hUstEy!!! mEgA WoE!
  • 0

#635 KRON family

KRON family

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1996 příspěvků(y)

Publikováno 07 November 2012 - 23:06

Už je po dvaadvacáté, tak tedy:
Když vám všichni o vaši mysterce tvrdí, že má více řešení, není nad to jim už ve vašem profilu ukázat, co si o tom myslíte.
A jelikož je zase po šesté tak to cenzuruji:)
http://www.geocaching.com/profile/?guid=920b7cf2-a842-4599-82b9-a55812886861
  • 0

#636 Guest_Paprikas(i)_*

Guest_Paprikas(i)_*
  • Guests

Publikováno 08 November 2012 - 7:13

Tak teď je to tu teprve ta pravá žumpa...
  • 0

#637 novakovic

novakovic

Member

• Members
  • PipPip
  • 21 příspěvků(y)

Publikováno 08 November 2012 - 8:43

Tak to je ovšem vysloveně nechutné.
  • 0

#638 Zerthe

Zerthe

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 295 příspěvků(y)

Publikováno 08 November 2012 - 13:59

Prosím berte to jako valašský kolorit a nikoliv jako něco, co je vhodné až po dvaadvacáté večerní :)

Přiložené miniatury

• image001.jpg

• 0

#639 destructor

destructor

Newbie

• Members
  • Pip
  • 4 příspěvků(y)

Publikováno 09 November 2012 - 21:32

Zerthe napsal/a:
Prosím berte to jako valašský kolorit a nikoliv jako něco, co je vhodné až po dvaadvacáté večerní :)

Ty wole,good!!! <3 SeSh hUstEy!!! mEgA WoE!
  • 0

#640 R 206

R 206

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 268 příspěvků(y)

Publikováno 09 November 2012 - 21:39

destructor napsal/a:

Zerthe napsal/a:

Ty wole,good!!! <3 SeSh hUstEy!!! mEgA WoE!

Nějakou jinou vadu nemáš? :o
  • 0

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama