Vtipy o Geocachingu
Publikováno 31 říjen 2012 - 11:26
Paprikasi napsal/a:
Vzhledem k tomu, že nové umístění tohoto místa v prostoru není ověřitelné a vlastně tedy existuje šance, že je kdekoliv, pak navrhuji výstižnější název "Schrödingerova mysterka".
To by ale bylo na zcela jinou diskuzi, naprosto nehodící se do tématu "vtipy". Ona totiž taková mysterka/nemysterka, která se nachází a zároveň nenachází na jiných/těch samých souřadnicích - to není žádná legrace. By mě zajímalo - co by na to řekli revívři.
Alternativně pro ty, kteří trpí ailurofobií navrhuji nekonfliktní název "superpoziční tradička".
Taková superpoziční tradička by byla v jiné dimenzi a revívr by vyžadoval patery souřadnice místo dvou...
Publikováno 31 říjen 2012 - 11:32
By mě zajímalo - co by na to řekli revívři.
... treba brzo uvidis

Publikováno 31 říjen 2012 - 11:51
MadDogTeam napsal/a:
By mě zajímalo - co by na to řekli revívři.
... treba brzo uvidis
a zároveň také neuvidí, že?

Publikováno 31 říjen 2012 - 12:06
Publikováno 31 říjen 2012 - 12:31
To jako že by na základě relací neurčitosti její umístění fluktuovalo po okolí a nebo že by tu a tam protunelovala na druhou stranu Zeměkoule? Zřejmě čím přesněji by se dala změřit rychlost, kterou se přesune z místa na místo, tím méně jasné by bylo nové umístění, ne?Paprikasi napsal/a:
Vzhledem k tomu, že nové umístění tohoto místa v prostoru není ověřitelné a vlastně tedy existuje šance, že je kdekoliv, pak navrhuji výstižnější název "Schrödingerova mysterka".
To by ale bylo na zcela jinou diskuzi, naprosto nehodící se do tématu "vtipy". Ona totiž taková mysterka/nemysterka, která se nachází a zároveň nenachází na jiných/těch samých souřadnicích - to není žádná legrace. By mě zajímalo - co by na to řekli revívři.

Publikováno 31 říjen 2012 - 12:47
Paprikasi napsal/a:
Co by rikali? Normalne to schvalej. Viz.GC338BA. Nejen ze existuje, ale s trochou stesti se da i najit. Momentalne k adopci, muzes ji mit. Jestli ji teda najdes

Publikováno 31 říjen 2012 - 20:52
Ano na MFF se toto opravdu učí ale z celého předmětu je to to uplně nejjednodušší.

I bez GPS navigátoru se dá provozovat geocaching (www.drvota.net)
Rumunská anabáze 2009, Eurocaching Tour 2010, Eurocaching Tour 2011, Balt Cache Tour 2011, Oslo Cache Tour 2011, Balkan Caching Tour 2012, Euro Caching Tour 2013, Balkan Caching Tour 2014, Euro Caching Tour 2015
Publikováno 05 listopad 2012 - 23:07

update: dva a dva je tři -> "měli jste na mysli dva a dva je pět"; a jiné pěkné kombinace. Nedávno jsem přesně takovou mysterku luštil. "Spočítejte písmena" - vyjde osm, ale dosadit se mělo šest.
Publikováno 05 listopad 2012 - 23:39
poohDA napsal/a:
tohle na mě právě vyplivnul google translátor. Možná by to taky šlo v nějaké mysterce použít:
update: dva a dva je tři -> "měli jste na mysli dva a dva je pět"; a jiné pěkné kombinace. Nedávno jsem přesně takovou mysterku luštil. "Spočítejte písmena" - vyjde osm, ale dosadit se mělo šest.
Jsem si pěkně vzpomenul na Vlastu Buriana: "Sedm a pět je třináct nebo sedm a pět jsou třináct?"...

Publikováno 06 listopad 2012 - 1:09
Publikováno 06 listopad 2012 - 1:27
Publikováno 07 listopad 2012 - 23:06
Když vám všichni o vaši mysterce tvrdí, že má více řešení, není nad to jim už ve vašem profilu ukázat, co si o tom myslíte.
A jelikož je zase po šesté tak to cenzuruji:)
http://www.geocaching.com/profile/?guid=920b7cf2-a842-4599-82b9-a55812886861
Guest_Paprikas(i)_*
Publikováno 08 listopad 2012 - 13:59

Publikováno 09 listopad 2012 - 21:32
Ty wole,good!!! <3 SeSh hUstEy!!! mEgA WoE!Zerthe napsal/a:
Prosím berte to jako valašský kolorit a nikoliv jako něco, co je vhodné až po dvaadvacáté večerní
Publikováno 09 listopad 2012 - 21:39
Nějakou jinou vadu nemáš?destructor napsal/a:
Ty wole,good!!! <3 SeSh hUstEy!!! mEgA WoE!Zerthe napsal/a:
Prosím berte to jako valašský kolorit a nikoliv jako něco, co je vhodné až po dvaadvacáté večerní

1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů