vyroba gc s tematikou vodicich psu
Publikováno 12 srpen 2009 - 21:14
Publikováno 12 srpen 2009 - 21:19
Publikováno 12 srpen 2009 - 23:00
Publikováno 13 srpen 2009 - 0:40

Publikováno 13 srpen 2009 - 5:14
Sutech napsal/a:
Tak my se přidáváme k zájmu o koupi, však už jsme Středisku odchovali 9. psaDokonce bych mohl něco dohodnout přímo s ředitelkou Jasenovcovou, pokud by bylo třeba...
ja to s nimi nejak domluvim, kdyz budu mit pocit, ze to neni marna investice, chodim na cvicak do Jinonic, obcas jim pomahame pri poradani jejich soutezi a s nejakymi lidmi z SVVP se znam osobne B-)
kazdopadne smekam pred vami,ja bych se nedokazal vzdat "sveho" psa, musi to byt hrozne tezky...
Publikováno 13 srpen 2009 - 8:24

Publikováno 13 srpen 2009 - 8:34
Publikováno 13 srpen 2009 - 8:50

Delal jsem to pro prachy a pro body - ted uz mam obojiho dost!

(Ale toho mrtvyho kotatka za kazdych 1000 bodu mi je lito a ne ze ne!)
Publikováno 13 srpen 2009 - 9:25
Publikováno 13 srpen 2009 - 9:28
randir napsal/a:
Skoro sousede,
Připravuješ psí coin a já se to dozvídám až z fóra, styď se
Objednávám čtyři ... myslím to vážně!
Určitě dobrá myšlenka, i když tu už český psí coin byl, ale tohle se mi líbí, psí známka
stidim B-)))
je to zatim jen pruzkum trhu, kdyztak se Randire optej znamejch, ja skoro nikoho neznam, zajimalo by me kolik by to lidi chtelo, jak velkou serii udelat, aby to pro SVVP melo vubec smysl, i kdyz verim, ze se jim hodi kazda koruna.
Myslis, ze by mohla Erika ty coiny mit a nabizet i v ordinaci?
Publikováno 13 srpen 2009 - 9:29
Zítra je taky den!!!
Garmin Oregon 550 + OSM mapy // iPhone 4 + Geocaching / Alcatel OneTouch 997D Ultra + Geocaching + Locus Pro // ThinkPad R61i + GeoGet // nohy / MHD / Ford C-Max / Trek Fuel EX / koloběžka Bizon
Publikováno 13 srpen 2009 - 9:36
Dartanan napsal/a:
Ohledne te vyroby je mozne kontaktovat prodejce geocoinu, nebo primo nejakeho vyrobce, který je v ČR nebo v zahranici, kazdopadne co si teda myslim, nalepka made in China bude na vsech.
Cena je spojena s kurzem dolaru a kdyz koukam na coinsand pins, tak travel turtle neni zase tak draha cca $3.54, takze aby na tom byl nejakej vejvar, musi byt vyroba levnejsi. Podle mne se cena výroby kulatého coinu bude pohybovat kolem $5 možná mín, podle náročnosti designu.
Upřímně, já bych šel do partnerství s někým kdo má nápad a začal bych ihned realizovat nějaké série. (BTW v současnosti již USA dodělává můj návrh na puzzle moon geocoin).
nejak se domluvime, viz soukr zprava...
Publikováno 13 srpen 2009 - 9:37
http://www.veselakavarna.cz/
Publikováno 13 srpen 2009 - 9:40
Lidoop napsal/a:
Cau,
super napad, samozrejme jsem taky zajmce. :-)
Premyslel jsem o tom uz driv a poptala se u pana Jergy, odpoved:
xxx
Jestli to plati stale netusim, ale pokud se citis na to se tomu fakt venovat, tak to zkus.
Nabizim pripadne nejakou pomocnou ruku ...
Nikola
diky za informace, urcte jej zkusim kontaktovat az budu mit v ruce nejaky navrh...
mimochodem, coin FRPSP mam prave v "ruce" a on a nemoznost sehnat CZ Dog Geocoin a to ze se setkavam s lidmi z SVVP a slepci me prave inspirovala k tehle akci...
Publikováno 13 srpen 2009 - 9:49

Publikováno 13 srpen 2009 - 9:56
semik75 napsal/a:
Tudiz volam po nejakem pekne zpracovanem pejskovi na opravdovem coinu z poradneho materialu co je v ruce prijemne tezky.
uvazuji o klasicke minci, nikoli o hlinikove placicce, chci aby se to dalo pouzivat i jako psi znamka, treba i misto ampulky s papirkem s kontatem na majitele psa, melo by tam na to byt vyhrazene misto na zadni strane...
chci aby to bylo pekne !!!
Publikováno 13 srpen 2009 - 10:38
http://www.veselakavarna.cz/
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů