Publikováno 13 listopad 2009 - 16:10
Teda ja ziram. posledni dobou sem pisu min a min, ale tohle me docela dorazilo.
Proboha lidi, kdyz se vam kalendar nelibi/nechcete ho/uzivate jiny system deleni roku tak si ho nekupujte.
Pazitka vam tady udela z radosti a nadseni kalendar, zajisti vsecko okolo a nabidne vam hotovou vec az podnos a kdyz uz vam napise, ze je teda kalendar hotovy, tak se tu do nej pustite, ze by si od nej nikdo kurku nevzal...
Kdyby do toho mel promitnout naklady na cas, ktery tim stravil, zatimco se tu na foru resi pakarny, tak se nedoplatite, panackove, tolik pro ty, co jim pripada cena vysoka a zavidi, jak si Pazitka "namasti kapsu"
Pro ty, kdo povazuji pratelske upozorneni na existenci hotoveho dila za spam, tak vezte, ze do mailu vam denne chodi tak 50 spamu, predpokladam ze kazdymu a jestli se takhle zabyvate kazdym, tak to preju dobre dusevni zdravi...
Tohle je uz opravdu zoufaly, kdokoli tu prijde s necim konstruktivnim a nedejboze to dela ve svem volnem case pro ostatni, docka se jen kritiky, jak je to vsecko spatne a co si to dovoluje.
Uz delsi dobu je (aspon pro me) jedinym prinosem gc.cz mapa. Protoze ta nemluvi. Skoda, vzdycky to tak nebylo...