GEO kalendář 2010???
Publikováno 01 listopad 2009 - 20:04
Publikováno 01 listopad 2009 - 20:35
Publikováno 02 listopad 2009 - 7:46
I tak je to mozne. I tyhle informace jsou videt a jsem schopen je zpracovat.ExpertIn.cz napsal/a:
Zadán příkaz k úhradě za 2 ks. Variabilní symbol zvolen až u příkazu, jsem taky jedna z těch, co návody k použití nečte. Nick apod dopsáno jako Informace pro příjemce, snad to bude ok.
Díky moc!
Publikováno 02 listopad 2009 - 10:57
Publikováno 02 listopad 2009 - 13:03
Pokud jsi vyplnil spravne svoji emailovou adresu, pak ti musi prijit potvrzeni objednavky. Podle toho co tam vidim, je emailova adresa v poradku. Nevim kde tedy muze byt chybka, nicmene tvoje objednavka tam je.marram napsal/a:
Nastesti jsem si s obejdnanim dal na cas, takze jsem uz vedel, ze mam cist navod. Objednany 3ks, ihned zaplaceno, ale cekal jsem, ze mi po objednani prijde mailik s myma udajema, kdybych to nekdy potreboval a ono nic. Udelal jsem neco spatne nebo by to prislo jen kdybych se registroval?
Publikováno 02 listopad 2009 - 19:20
Diky za nabidku, pokud to bude mozne, rad vyzujiju, ozvu se!trotakcz napsal/a:
Jezdime obcas (cca 1x 1-2mesice) trasu Liberec - Jičín - Hradec Králové - Mohelnice - Olomouc - Kopřivnice. Nevim tedy zda se nam to povede i v listopadu, ale v prosinci 100%. Takze po trase bych mohl kalendare vzit ...
Publikováno 02 listopad 2009 - 20:04
Já dělal první objednávku pod registrací a notifikace na email přišla. Druhou objednávku jsem dělal jen na formulář a notifikace nepřišla... Zaplatil jsem tu druhou...Pazitka napsal/a:
Pokud jsi vyplnil spravne svoji emailovou adresu, pak ti musi prijit potvrzeni objednavky. Podle toho co tam vidim, je emailova adresa v poradku. Nevim kde tedy muze byt chybka, nicmene tvoje objednavka tam je.
Publikováno 02 listopad 2009 - 21:19
Publikováno 02 listopad 2009 - 22:58
Delal jsem to pro prachy a pro body - ted uz mam obojiho dost!
(Ale toho mrtvyho kotatka za kazdych 1000 bodu mi je lito a ne ze ne!)
Publikováno 03 listopad 2009 - 10:08
Publikováno 03 listopad 2009 - 10:10
slevik napsal/a:
Tak jak hradečáci, jako nic jo ? No asi to objednám na sebe a holt buď se někdo přidá nebo ne . Akorát ještě rozmyslet, kolik kusů, aby mi to důkladně zdobilo byt a ještě někomu udělalo radost .
Mrkni na muj prispevek, pisu ze neni problem to do Hradce vzit ;-) Pokud ti tedy staci az v prosinci ...
Publikováno 03 listopad 2009 - 13:38
hplus napsal/a:
Ja myslim, ze si to nekdo z Hradce objedna a doveze - a kdyby ne, tak nejblizsi vyzvedavaci misto mas Kladinu, ja bych timhle Ceskou postu rozhodne nezatezoval.
Tak jasně, že jsou možnosti - domluvit se s někým, kdo má cestu přes HK (viz. poslední příspěvek) nebo zajet do PU. To samozřejmě vím .
Ale tak nějak mi to přišlo zbytečné, když je v HK dost kačerů a nejspíš budou i zájemci o geokalendář. Osobně jsem měla za to, že by bylo jednodušší se domluvit a vzít to hromadně. Když to zvládnou i jinde .
Ale proč to dělat jednoduše, když to jde složitě, že jo ?
Publikováno 03 listopad 2009 - 13:40
trotakcz napsal/a:
slevik napsal/a:
Tak jak hradečáci, jako nic jo ? No asi to objednám na sebe a holt buď se někdo přidá nebo ne . Akorát ještě rozmyslet, kolik kusů, aby mi to důkladně zdobilo byt a ještě někomu udělalo radost .
Mrkni na muj prispevek, pisu ze neni problem to do Hradce vzit ;-) Pokud ti tedy staci az v prosinci ...
Příspěvek jsem četla, ale můj názor viz. výše .
Samozřejmě jinak stačí v prosinci . Díky za nabídku, pokud jí budu chtít využít, ozvu se .
Publikováno 03 listopad 2009 - 13:46
OK, jestli se toho chopis, tak si objednavam dva kusy a dej mi vedet, kdy si je mam u Tebe vyzvednout...slevik napsal/a:
Osobně jsem měla za to, že by bylo jednodušší se domluvit a vzít to hromadně. Když to zvládnou i jinde .
(Ono treba pro me osobne je jednodussi se domluvit s Martinem/Kladinou, nez to organizovat pres dalsi lidi - myslim, ze nebude problem to "stahnout" pres jeho kanal)
Publikováno 03 listopad 2009 - 13:58
hplus napsal/a:
OK, jestli se toho chopis, tak si objednavam dva kusy a dej mi vedet, kdy si je mam u Tebe vyzvednout...slevik napsal/a:
Osobně jsem měla za to, že by bylo jednodušší se domluvit a vzít to hromadně. Když to zvládnou i jinde .
(Ono treba pro me osobne je jednodussi se domluvit s Martinem/Kladinou, nez to organizovat pres dalsi lidi - myslim, ze nebude problem to "stahnout" pres jeho kanal)
Že já jsem něco říkala :D. OK, zjistím, kdy a jak bych je mohla získat a dám vědět .
Tak ono se taky líp domlouvá, když se znáte já musím tak jako tak do neznáma .
Publikováno 03 listopad 2009 - 14:39
KLA - Kladno, Bezi33
HK - Hradec Králové, Slevik
ZS - Žďársko Slavek_CZ, PLAJ family ve dnech 27.12.- 29.12.
Dekuji za pomoc!
objednávejte na: www.geokalendar.dpnet.org
Publikováno 03 listopad 2009 - 17:05
slevik napsal/a:
hplus napsal/a:
Že já jsem něco říkala :D. OK, zjistím, kdy a jak bych je mohla získat a dám vědět .
Tak ono se taky líp domlouvá, když se znáte já musím tak jako tak do neznáma .
No tak, když je to takhle pěkně zařízený, tak já bych si taky jeden nechal dovést;) Když se pro něj nestavím sám, tak mi ho mile rád vezme háčko:-)
Publikováno 03 listopad 2009 - 17:10
Bruca napsal/a:
bude objednávat někdo z Kroměříže a okolí? že bych se přidal :-)
též se hlásím
Publikováno 03 listopad 2009 - 17:13
Však jsem taky na Hra-Kra eventech rozdaval reklamní letáčky až z toho všechny musela bolet hlavaPazitka napsal/a:
slevik napsal/a:
Taky asi objednám .
Ale neříkejte mi, že tu není víc zájemců z Hradce Králové . Co se domluvit hromadně? Pokud nás bude víc, klidně můžu sloužit jako zpostředkovatel (jsem doma na MD) .
Nebo už jsem něco propásla ?
Zatim neni zadny zajemce z HK, ani zajemnce o distribuci. Pritom lonsky zajem z HK byl vyznamny. Mozna si Hradecaci davaji na cas :-)
Publikováno 03 listopad 2009 - 17:41
Pazitka napsala:
Zatim neni zadny zajemce z HK, ani zajemnce o distribuci. Pritom lonsky zajem z HK byl vyznamny. Mozna si Hradecaci davaji na cas :-)
Za sebe slibuju, ze pro propagaci kalendare v HK udelam maximum! Jen bys mozna mel udelit Hradci vyjimku v uzaverce objednavek na 20.11.
3 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů