GEO kalendář 2010???
Publikováno 24 září 2009 - 9:36
Publikováno 24 září 2009 - 9:53
Garmin Oregon GPS Wiki - Vše co jste chtěli vědět o Garmin Oregonu
Geoget - Jak rozchodit Geoget, statistiky aj.
Instalace Topo czech do počítače
Publikováno 24 září 2009 - 10:54
Rufuc napsal/a:
Rád bych taky zaslal pár fotek a měl bych otázku. V počítači se mi odstřelil HDD a přišel sem o všechny "staré" fotky z kešování. Mám zálohu na rajčeti, ale podle mě dochází při ukládání fotek na tento server k určité kompresi fotek a tedy ztratí i svou kvalitu. Jestli to je pravda(možná jste větší odborníci a víte jestli jo nebo ne), má cenu posílat fotky, které sou přehnaný přes rajče?
Co jsem videl, tak jsou zmenseny. Hodne. Coz je pochopitelne, soubor se zmensi, aby se rychleji prenesl = zobrazil.Takove by se pro tisk nedaly pouzit.
Publikováno 24 září 2009 - 11:10
Garmin Oregon GPS Wiki - Vše co jste chtěli vědět o Garmin Oregonu
Geoget - Jak rozchodit Geoget, statistiky aj.
Instalace Topo czech do počítače
Publikováno 25 září 2009 - 20:13
Publikováno 26 září 2009 - 8:52
Tamila napsal/a:
Tak koukám že na FTP chybí jeden celý adresář. Včera jsem tam kopíroval fotky a dnes je fuč. Tak komu se to podařilo smazat?????
To je moje prace. Nechci predem rozdelovat fotky do kategorii. O svoje obrazky se neboj, prispevky prubezne archivuji, zalohuji. Jednak proto, aby se nahodou nekomu neco nepovedlo smazat, a pak proto, ze zalohovat je dobry napad. O svoje fotky se neboj. Mam je.
A co vy? Zalohujete? Zalohujte, dokud mate co! :-)
Publikováno 29 září 2009 - 23:36
No nevim, ted o vikendu jsme meli dva sudy, na ktery byla docela mastna zaloha a stejne byly na konci vikendu prazdny. Tak vyplati se to zalohovani vubec?Pazitka napsal/a:
Delal jsem to pro prachy a pro body - ted uz mam obojiho dost!
(Ale toho mrtvyho kotatka za kazdych 1000 bodu mi je lito a ne ze ne!)
Publikováno 30 září 2009 - 7:52
hplus napsal/a:
No nevim, ted o vikendu jsme meli dva sudy, na ktery byla docela mastna zaloha a stejne byly na konci vikendu prazdny. Tak vyplati se to zalohovani vubec?Pazitka napsal/a:
Pravdepodobne jste meli sudy spatne nakonfigurovane na pivnim radici. Pokud je chybne nastavis v modu RAID1, tedy do STRIPu, pak se obsah vyprazdnuje logicky 2x tak rychle, pokud je ovsem nakonfigurujes spravne do RAID0, tedy MIRROR, pak ve chvili kdy vyprazdnite SUD0, automaticky nastupuje na jeho misto SUD1, a uzivatelel nic nepozna. Spravce vycepniho zarizeni je o tomto havarijnim stavu neprodlene informovan emailem, potazmo SMS, a za chodu sudoveho pole vymeni porouchany SUD0 za jiny KEG drive, v bezvadnem stavu a provede tzv. REBUILD sudoveho pivniho pole. Pak vikend pochopitelne nikdy nekonci.
Existuji jeste dalsi sofistikovanejsi konfigurace sudoveho pivniho pole, RAID5, RAID6, ktere ovsem nejsou tak casto vyuzivany. Na eventu Oktoberfest budete mit jedinecnou moznost spatrit skrze dno vlastniho tuplaku inovativni technologii RAID10, kdy bude SUD0, SUD1, a SUD2 zapojen ve STRIPU, a k nim paralelene SUD3, SUD4 a SUD5 v MIRRORU. Pouzit bude SUDovy copresorovy RAID radic BED-RICH. Tepelne ztraty bude kopmenzovat kontaktni chladici zarizeni LINDR AS-160.
Publikováno 30 září 2009 - 10:04
Garmin 60csx, Linux Mint 17 + Wine + Geoget 2.8.X
www.lukabike.com
Publikováno 30 září 2009 - 16:58
UŽ NEPIJ! KVŮLI PŘÍPRAVĚ SE TI TY SUDY V HLAVĚ NĚJAK MOTAJÍ!Pazitka napsal/a:
Pravdepodobne jste meli sudy spatne nakonfigurovane na pivnim radici. Pokud je chybne nastavis v modu RAID1, tedy do STRIPu, pak se obsah vyprazdnuje logicky 2x tak rychle, pokud je ovsem nakonfigurujes spravne do RAID0, tedy MIRROR, pak ve chvili kdy vyprazdnite SUD0, automaticky nastupuje na jeho misto SUD1, a uzivatelel nic nepozna. Spravce vycepniho zarizeni je o tomto havarijnim stavu neprodlene informovan emailem, potazmo SMS, a za chodu sudoveho pole vymeni porouchany SUD0 za jiny KEG drive, v bezvadnem stavu a provede tzv. REBUILD sudoveho pivniho pole. Pak vikend pochopitelne nikdy nekonci.
Existuji jeste dalsi sofistikovanejsi konfigurace sudoveho pivniho pole, RAID5, RAID6, ktere ovsem nejsou tak casto vyuzivany. Na eventu Oktoberfest budete mit jedinecnou moznost spatrit skrze dno vlastniho tuplaku inovativni technologii RAID10, kdy bude SUD0, SUD1, a SUD2 zapojen ve STRIPU, a k nim paralelene SUD3, SUD4 a SUD5 v MIRRORU. Pouzit bude SUDovy copresorovy RAID radic BED-RICH. Tepelne ztraty bude kopmenzovat kontaktni chladici zarizeni LINDR AS-160.
Publikováno 30 září 2009 - 20:02
Publikováno 06 říjen 2009 - 17:41
Proto zasílejte svoje snímky, které se vám líbí, a které si dovedete představit v GeoKalendáři 2010! Ničím se neomezujte! Tím, jakou zašlete fotografii zároveň vyjadřujete svůj názor na to, jak by podle vás měl kalendář vypadat.
Jak fotografie zaslat?
1) emailem na adresu geokalendar@dpnet.org
2) pokud umíte, použijte FTP server a nahrajte snímky do složky GeoKalendar2010:
FTP server: fox.dpnet.org
přihlašovací jméno: geofoto
heslo: geofoto
soubor musí mít následující tvar/název:
nickautora_waypoint_jmenocache_nazevsnimku.pripona
kde:
nickautora je vaše přezdívka na www.geocaching.com
waypoint je GC kod cache na www.geocaching.com
jmenocache je jméno skrýše na www.geocaching.com
nazevsnimku je váš název či komentář k fotografii
pripona je přípona souboru, generuje se automaticky, nejčastěji JPG
příklad:
pazitka_GCKJRA_Okolo Ripu_MelnickyMost.JPG
Za každý snímek v kalendáři získá jeho autor výtisk kalenáře ZDARMA!
Zasláním fotografie postupujete autorská práva ke snímku autorům kalendáře za účelem výroby a propagace GeoKalendáře 2010.
Publikováno 08 říjen 2009 - 22:03
Publikováno 18 říjen 2009 - 18:20
Publikováno 18 říjen 2009 - 18:22
cyne napsal/a:
asi uz jsem se na toto tema podival hodne pozde, ale je jeste moznost predobjednat si jeden kus?
Na kalendari se usilovne pracuje. Co nevidet bude predstavena finalni verze. Teprve pak, az uvidite co jsme stvorili, si budete moci objednat. Preci nebudete kupovat zajice v pytli! :-)
Publikováno 26 říjen 2009 - 8:27
Můžete si ho prohlédnout, něco si o něm přečíst a nakonec i objednat. Příjem objednávek do 15.11.2009 !!!
Jaký je váš názor?
Publikováno 26 říjen 2009 - 9:31
Publikováno 26 říjen 2009 - 11:04
Publikováno 26 říjen 2009 - 11:54
5 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 5 návštěvníků 0 anonymních uživatelů