To bohuzel neni mozne :-( a tak se radeji ani neptam po duvodu. Technologicke lhuty ...hplus napsal/a:
Jen bys mozna mel udelit Hradci vyjimku v uzaverce objednavek na 20.11.
GEO kalendář 2010???
Publikováno 03 listopad 2009 - 20:12
Publikováno 03 listopad 2009 - 20:49
Publikováno 04 listopad 2009 - 10:55
Publikováno 04 listopad 2009 - 12:11
Delal jsem to pro prachy a pro body - ted uz mam obojiho dost!
(Ale toho mrtvyho kotatka za kazdych 1000 bodu mi je lito a ne ze ne!)
Publikováno 04 listopad 2009 - 15:37
hplus napsal/a:
Jen jsem chtel predejit spamovani pomoci Write note...
Bojim se, ze to se nepovedlo :-P
Publikováno 04 listopad 2009 - 15:42
Pazitka napsal/a:
hplus napsal/a:
Jen jsem chtel predejit spamovani pomoci Write note...
Bojim se, ze to se nepovedlo :-P
Měla jsem držet hubu, co ? Tak to máte říct rovnou a ne se mi smát za zády .
Pak jsem vedle jak ta jedle a připadám si jako nováček (no však taky skoro jsem ).
Publikováno 04 listopad 2009 - 21:37
Pazitka napsal/a:
Pokud jsi vyplnil spravne svoji emailovou adresu, pak ti musi prijit potvrzeni objednavky. Podle toho co tam vidim, je emailova adresa v poradku. Nevim kde tedy muze byt chybka, nicmene tvoje objednavka tam je.marram napsal/a:
Nastesti jsem si s obejdnanim dal na cas, takze jsem uz vedel, ze mam cist navod. Objednany 3ks, ihned zaplaceno, ale cekal jsem, ze mi po objednani prijde mailik s myma udajema, kdybych to nekdy potreboval a ono nic. Udelal jsem neco spatne nebo by to prislo jen kdybych se registroval?
Ahojky, kalendář se nám taky moc líbí, ale mám stejný dotaz jako marram. Objednávku jsem poslala na dva kalendáře, rovnou i peníze, ale potvrzení jsem nedostala. Chci se ujistit, že jsem všechno vyplnila správně. Díky.
Publikováno 04 listopad 2009 - 22:29
Myslis toho vrchniho? Hele, mas natrenovano, prijed na zavody! A ten Snytlik vem sebou!PLAJ family napsal/a:
Doufám, že už tam něco udělali s tím smradem.
Delal jsem to pro prachy a pro body - ted uz mam obojiho dost!
(Ale toho mrtvyho kotatka za kazdych 1000 bodu mi je lito a ne ze ne!)
Publikováno 04 listopad 2009 - 22:48
Publikováno 05 listopad 2009 - 8:23
LukAnet napsal/a:
Pazitka napsal/a:
Pokud jsi vyplnil spravne svoji emailovou adresu, pak ti musi prijit potvrzeni objednavky. Podle toho co tam vidim, je emailova adresa v poradku. Nevim kde tedy muze byt chybka, nicmene tvoje objednavka tam je.marram napsal/a:
Nastesti jsem si s obejdnanim dal na cas, takze jsem uz vedel, ze mam cist navod. Objednany 3ks, ihned zaplaceno, ale cekal jsem, ze mi po objednani prijde mailik s myma udajema, kdybych to nekdy potreboval a ono nic. Udelal jsem neco spatne nebo by to prislo jen kdybych se registroval?
Ahojky, kalendář se nám taky moc líbí, ale mám stejný dotaz jako marram. Objednávku jsem poslala na dva kalendáře, rovnou i peníze, ale potvrzení jsem nedostala. Chci se ujistit, že jsem všechno vyplnila správně. Díky.
Šnytlik by se měl už asi přiznat...Je to jednoduchý. Promyšlená akce už od začátku. Jelikož se čekalo, že se na Libereckym Oct. Festu pivo nevypije, ale někdo bude muset ty sudy doplatit..tak šnytlik rozjel tuhle akci. Penize nikomu neprisly, tudiz nidko nemuze potvrdit;) Pouze u Pažitků bude letos lepčí ježíšek a ten event se vydařil po všech stránkách :-D
Publikováno 05 listopad 2009 - 8:24
PLAJ family napsal/a:
Vrchního? Jakýho vrchního? Já tam žádnýho nepotkal.
To ledasco vysvětluje :-D
Publikováno 05 listopad 2009 - 8:30
Vydrž. Pokud prijdou penize, poslu ti "ručně" o tom zpravu. Prevod penez trva obvykle 3 dny. Pokud mi prijdou penize, ke kterym nemam objednavku, budu po tom patrat. To se zatim nestalo.LukAnet napsal/a:
Publikováno 05 listopad 2009 - 9:49
slevik napsal/a:
Tak teď jsem out . Kde se stala chyba ?
Díky háčkovi za vysvětlení . Na mě se holt musí pomalu, jsem na mateřský .
Publikováno 05 listopad 2009 - 9:52
Qnik napsal/a:
LukAnet napsal/a:
Pazitka napsal/a:
Šnytlik by se měl už asi přiznat...Je to jednoduchý. Promyšlená akce už od začátku. Jelikož se čekalo, že se na Libereckym Oct. Festu pivo nevypije, ale někdo bude muset ty sudy doplatit..tak šnytlik rozjel tuhle akci. Penize nikomu neprisly, tudiz nidko nemuze potvrdit;) Pouze u Pažitků bude letos lepčí ježíšek a ten event se vydařil po všech stránkách :-D
Tak to si asi budu nucena vyžádat taky "ruční" potvrzení . Ne že bych někomu nepřála ježíška, ale jednoho bych u nás taky ráda uvítala .
A nevím teda, jak to vysvětlím těm, co si přijdou pro kalendář...že si je ježíšek odnesl pro hodnější ?
Publikováno 05 listopad 2009 - 9:58
Qnik napsal/a:
Prdlačky. Oktoberfest je značně ziskový. viz: http://www.geocachin...e5-857f6802f744
Tys ta kolečka plná peněz neviděl? Sám jsem mu je pomáhal skládat vidlema v garáži! Ještě jsem mu kladl na srdce, ať to pořádně přehazuje, jinak se mu ty prachy zapařej. A takový samovznícení, to je prevít!
Publikováno 05 listopad 2009 - 9:59
Publikováno 05 listopad 2009 - 15:42
m4rkus napsal/a:
Bruca napsal/a:
bude objednávat někdo z Kroměříže a okolí? že bych se přidal :-)
též se hlásím
tak jak se domluvíme, chlape?
mám to objednat na sebe a ty si ho pak vyzvedneš, nebo to provedeme opačně?
Do Morkovic občas jezdím - bydlím přes kopec (v Cetechovicích),
pracuju v KM v jednom nejmenovaném papírnictví (dobře si všimněte, že nepíšu, že dělám v Kohinooru, aby to nebyla reklama :D:D ) u okresu (naproti Wachala/Syneru)
kdyžtak mail na mně: vladimir.malik@seznam.cz
Publikováno 05 listopad 2009 - 22:34
4 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů