Prozatimní zastavení vydávání nových GeoMailů
Publikováno 16 květen 2010 - 10:16
Publikováno 16 květen 2010 - 10:33
geo.hermansky.net - Můj web pro kačery (gps kontrolor, převodník souřadnic)
Náš profil na geocaching.com
Publikováno 16 květen 2010 - 10:47
S přesností na metr umí lovit každý, s přesností na dvacet metrů to chce kumšt! ...jinak řečeno lovit s interním modulem 5800.
http://adamkvita.blogspot.com/ - můj blog o internetových aplikacích a službách
Publikováno 16 květen 2010 - 11:33
Publikováno 17 květen 2010 - 7:20
comparare napsal/a:
Mohl by se můj email smáznout a vytvořené míste darovat Auťáčkovi???
Moc si vazim, ze se nasel nekdo s takovym pristupem, Comparare dekuju. Nastesi se mi nakonec s Chozem podarilo domluvit krizove nahradni reseni, ktere mi postu posila primo do jine schranky, jinam, tak ze o emailovou adresu nakonec neprijdu, z liminu 200 schranek pod Googlem to neubere. V praxi si pri odesilani stejne volim, s jakou adresou odesilatele ma posta odejit, vetsinou pouzivam nastavenou automatiku - na takovou, pod kterou to prislo... mozna jsem spokojenejsi nez driv . Otazka je, jestli je schudne a v moznostech adminu tento pripadny primy mailforward nabidnout standardne, i to, nakolik si bezny uzivatel dokaze pohrat u sebe s nastaveni posty, odchozich servru, apod. Ale to uz je jina kapitola..
Tak ze, jeste jedou diky, vsem.
Publikováno 17 květen 2010 - 13:52
Publikováno 17 květen 2010 - 22:36
Publikováno 18 květen 2010 - 7:06
Autacek napsal/a:
...
Otazka je, jestli je schudne a v moznostech adminu tento pripadny primy mailforward nabidnout standardne, i to, nakolik si bezny uzivatel dokaze pohrat u sebe s nastaveni posty, odchozich servru, apod. Ale to uz je jina kapitola..
Tohle je pouze nastavení filtru, takže u nás není problém to nechat. Ale standardní postup to není, takže je to spíš o domluvě.
VasaM napsal/a:
Ahoj, tak už mám svou novou adresu vasam@geocaching.cz, přeposílání zpráv z té staré (vasa@geocaching.cz) není problém, ale chtěl bych se zeptat, zda je nějaký jednoduchý způsob, jak zkopírovat KOMPLET nastavení (pokud možno i všechny zprávy) ze starého emailu do nového. Díky
Přesunout to nejde. Emaily by se mohlo podařit přetáhnout přes IMAP, na filtry je Export a Import (poradil pepa.z.pocernic). Jinak nepomůžu. Pak mi napiš na info(zavináč)geocaching.cz až budu moc smazat tu starou adresu.
choze
Publikováno 18 květen 2010 - 7:35
Nemáš zač,já ten mail chtěl jen vyzkoušet na ohlášení příchozího mailu na telefon pomocí sms,ale nechodilo to tak jak jsem si přál.Autacek napsal/a:
comparare napsal/a:
Mohl by se můj email smáznout a vytvořené místo darovat Auťáčkovi???
Moc si vazim, ze se nasel nekdo s takovym pristupem, Comparare dekuju.
Tak ze, jeste jedou diky, vsem.
A ty ho používáš na důležitější věci,tak mi přišlo zbytečný,abych blokoval jedno místo.
Publikováno 31 květen 2010 - 5:10
Publikováno 31 květen 2010 - 6:17
Publikováno 01 červen 2010 - 9:58
sundin napsal/a:
Ahoj měl bych zájem, teda pokud by to bylo možné
Tak klikni na odkaz od chozeho a pošli mejl podle instrukcí
Třeba ještě není zabraný
Publikováno 02 červen 2010 - 5:48
Publikováno 02 srpen 2010 - 5:51
Publikováno 02 srpen 2010 - 8:18
Snøw
Publikováno 03 srpen 2010 - 5:50
Publikováno 20 srpen 2010 - 5:20
- pitovo
- mimaci
- berner-sennenhund-cf
- druzicka-a-team
- gelda
Naposledy dělám výjimku, že založím GeoMaily těm, kdo poslali žádost od posledního promazání. Od nyní (protože už se vážně blížíme naplnění) budu všechny žádosti ignorovat a nové GeoMaily se budou vydávat pouze výjimečně a po jednom.
Choze
2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů