Vadí vám v keších kinder figurky?
Publikováno 07 March 2011 - 21:11
Publikováno 07 March 2011 - 21:14
Nejlepší odpověď!spuzva napsal/a:
Kinder figurky mně pěkně serou nejen v keších,a le i v těch vajíčkách...
RACCOON TEAM
Věk je uveden kačerský, život před nálezem první keše neplatí…
Publikováno 07 March 2011 - 21:14
Publikováno 07 March 2011 - 21:18
Pravda je že kdyby to vajíčko mělo místo tý hračky čokoládu taky bych se nezlobil..Trhac napsal/a:

Publikováno 07 March 2011 - 21:40
Publikováno 07 March 2011 - 22:03

Publikováno 08 March 2011 - 6:45
Publikováno 08 March 2011 - 7:03
Ondrus napsal/a:
Pravda je že kdyby to vajíčko mělo místo tý hračky čokoládu taky bych se nezlobil..Trhac napsal/a:
Ale to je bohužel zakázaný :-( Vzpomínám na keš http://www.geocachin...73-1a2b79410792, kde dříve byly jen lízátka. Dnes už je to obyč krabka.
Publikováno 08 March 2011 - 8:18
Bohudik... Neni nad to v parnem lete otevrit krabicku, kde je vse zapatlane a ulepene od roztavenych bonbonu nebo cokolad, a nejblizsi voda je na kilometry daleko....Vymítač napsal/a:
Ale to je bohužel zakázaný :-( Vzpomínám na keš http://www.geocachin...73-1a2b79410792, kde dříve byly jen lízátka. Dnes už je to obyč krabka.
Publikováno 08 March 2011 - 9:05
Publikováno 08 March 2011 - 9:19
Ve vajíčku by měl být rum, pro dámy vaječňák. Jde o osvědčené a snadné vánoční cukroví (ukousni figurce hlavu, naplň ji rumem … )Ondrus napsal/a:
Pravda je že kdyby to vajíčko mělo místo tý hračky čokoládu taky bych se nezlobil..
Jinak v keších moc nevyměňuji, ale před časem jsem to prožíval. Nosil po kapsách hračky a tretky. Dodnes používám krásnou klíčenku Jack Daniels z kešky u ČSOB.
Ale moje děcka to vidí jinak a máme doma nějaké trofejní nálezy, zejména autíček. Podle mne to k věci patří, původní idea byla hledat poklad, ne si nejdřív zavařit mysl a pak vyšťourat krabičku od kinofilmu.
RACCOON TEAM
Publikováno 08 March 2011 - 9:21
Naprosty souhlas, taky si nejak ani nevzpominam, kdy jsem naposledy v kesi videl neco zajimaveho. Proto se o obsah (s vyjimkou TB ) uz ani nijak nezajimam. Do svych novych kesi uz davam jen logbook a pripadne tuzku. Taky jsem se rozhodl, ze obnovim davnou tradici a do novych kesi davam neaktivovane GC jako odmenu pro FTF. Jinak ale zasadne "No trade" ....Hedgehog_Family napsal/a: Ve finále nejraději nacházím "smallky", kde je akorát logbook (notýsek, nikoli moták).
Publikováno 08 March 2011 - 9:26
Trhac napsal/a:
Ve vajíčku by měl být rum, pro dámy vaječňák. Jde o osvědčené a snadné vánoční cukroví (ukousni figurce hlavu, naplň ji rumem … )Ondrus napsal/a:
Pravda je že kdyby to vajíčko mělo místo tý hračky čokoládu taky bych se nezlobil..
Jinak v keších moc nevyměňuji, ale před časem jsem to prožíval. Nosil po kapsách hračky a tretky. Dodnes používám krásnou klíčenku Jack Daniels z kešky u ČSOB.
Ale moje děcka to vidí jinak a máme doma nějaké trofejní nálezy, zejména autíček. Podle mne to k věci patří, původní idea byla hledat poklad, ne si nejdřív zavařit mysl a pak vyšťourat krabičku od kinofilmu.
naprosto souhlasím, hledáme poklady s dětmi a kešky z kinofilmu a menší je až tak moc neberou.Měníme věci z kinder vajec , ale také ruzné jinné figurky a v poslední době také různé korálky, náramky a jiné věci co děti sami vyrobily.Bez nalezení pokladu to není to správné hledání.
Publikováno 08 March 2011 - 9:39
původní idea byla hledat poklad
To souhlasím. Jenže původní idea byla, že hodnota pokladu bude narůstat.
Jenže to se (hlavně u nás) jaksi neujalo.
Protože pokud dá někdo do keše jako startovní poklad 20ks CWG (= obecná hodnota 400,- a kvalitní logbook, tužku, ořezávátko, gumu za cca 50,-) a pak po dvou měsících přijde a v keši je rozbitý odznáček, zlomená propiska, zmotaný cár papíru, dvě nekompletní hračky z kinder, kamínek, kaštan a šnecí ulita (poslední tři sebrané v okruhu 5m od keše a umazané od bláta), tak je asi něco špatně. No, a možná jsem ještě zapomněl na dvě reklamní klíčenky.
Takže proč by autor keše měl rozdávat určité (nemalé) částky peněz nálezcům jeho keše výměnou za nic? Ještě jsem jakžtakž schopný pochopit odměnu pro FTF, ale GC mi zas přijde zbytečně moc, zvlášť když předem vím, kdo to FTF bude mít (přiznejme si, že notorických FTFkařů je v každém okrese jen pár)...
Publikováno 08 March 2011 - 10:17
kapsa napsal/a:
Naprosty souhlas, taky si nejak ani nevzpominam, kdy jsem naposledy v kesi videl neco zajimaveho. Proto se o obsah (s vyjimkou TB ) uz ani nijak nezajimam. Do svych novych kesi uz davam jen logbook a pripadne tuzku. Taky jsem se rozhodl, ze obnovim davnou tradici a do novych kesi davam neaktivovane GC jako odmenu pro FTF. Jinak ale zasadne "No trade" ....Hedgehog_Family napsal/a: Ve finále nejraději nacházím "smallky", kde je akorát logbook (notýsek, nikoli moták).
A v tom je právě rozdíl mezi vlkem samotářem, jemuž je již cesta sama cílem a urvaným fotrem, co by si rád slovil ještě jednu krabičku táámhle na tom děsnýým kopci!
RACCOON TEAM
Publikováno 08 March 2011 - 10:24
Jj, tyhle tavný směsi který vyplňujou keše nejsou nic moc.petegeo napsal/a:
Bohudik... Neni nad to v parnem lete otevrit krabicku, kde je vse zapatlane a ulepene od roztavenych bonbonu nebo cokolad, a nejblizsi voda je na kilometry daleko....Vymítač napsal/a:
Ale zrovna tahle keš je nad Hostivařskou přehradou.
Publikováno 08 March 2011 - 10:25
Publikováno 08 March 2011 - 10:33
Hedgehog_Family napsal/a:
Protože pokud dá někdo do keše jako startovní poklad 20ks CWG (= obecná hodnota 400,- a
Trochu drahe, ne? Rekl bych, ze se daji poridit tak za 10 Kc komplet a jeste je to drahe.
Publikováno 08 March 2011 - 11:17
Protože pokud dá někdo do keše jako startovní poklad 20ks CWG (= obecná hodnota 400,- a kvalitní logbook, tužku, ořezávátko, gumu za cca 50,-) a pak po dvou měsících přijde a v keši je rozbitý odznáček, zlomená propiska, zmotaný cár papíru, dvě nekompletní hračky z kinder, kamínek, kaštan a šnecí ulita (poslední tři sebrané v okruhu 5m od keše a umazané od bláta), tak je asi něco špatně.
Ano. A chyba nastala hned u něho samého. Dal jako startovní poklad něco, co má hodnotu 400 Kč PRO NĚHO. Fakt se mi ta moderní tendence dávat jako startovní obsah jen CWG nelíbí, to je takový problém zajít do nějaké hrabárny pro tři hračky po pětikoruně a pár blbinek pro zábavu, aby byla alespoň každá jiná? Zatímco CWG podle všeho mizí beze stopy do paralelního vesmíru, hračky se obvykle mění kus za kus, protože pro ně chodí rodiny s dětmi a ostatní je nechávají být.
Publikováno 08 March 2011 - 11:40
edheldil napsal/a:
Protože pokud dá někdo do keše jako startovní poklad 20ks CWG (= obecná hodnota 400,- a
Trochu drahe, ne? Rekl bych, ze se daji poridit tak za 10 Kc komplet a jeste je to drahe.
Nejde o to jestli má hodnotu 10, nebo 20,-Kč, ale jde o to že za měsíc je v keši hromada smetí v hodnotě 00nic - slovy (nula nula nic). Jinak, do všech keší dávám kovová ořezávátka + tužku, ale pravídelně je v nich za nějakou dobu plastové v nepříliž dobrém stavu - taky způsob výměny. Ale nejhorší co jsem u vlastní keše zažil, byla nejmenovaná skupina "kačerů", které vůbec nezajímalo, že na ně kouká skupina mudlů, mezi kterými jsem byl shodou okolností i já. Po zalogování dva pospíchali k autu a na dotaz třetího: "Kde byla?" odpověděli jednoznačně: " Někam ji hoď a pohni nemáme čas!" - tak ji někam hodil, na ni dvaceti kilogramouvý kámen a já musel měnit prasklou krabičku.
3 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů