Vadí vám v keších kinder figurky?
Publikováno 15 January 2010 - 20:29
Publikováno 15 January 2010 - 22:28
Publikováno 16 January 2010 - 3:29
Publikováno 15 June 2010 - 19:15
Publikováno 15 June 2010 - 20:13
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 15 June 2010 - 23:35
Publikováno 16 June 2010 - 6:08
Publikováno 16 June 2010 - 8:32
Vis, az si stejne jako "mnoho kaceru" nechas vyrobit sve vlastni CWG a zjistis ze naklady na jedno jsou cca 10 Kc, tak te potom i docela zamrzi, kdyz si to nekde vezme jen tak nebo za to da bezcenny kram z kindervaja. Ale treba to zrovna tobe bude uplne jedno - coz jenom ted nekoresponduje s tim, ze nemas vlastni CWG,Smrk napsal/a:
Pro mnoho kačerů je ale CWG natolik vzácná věc, že by se pak muselo vyměňovat jen CWG za CWG.

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).
Publikováno 16 June 2010 - 15:09
S474N napsal/a:
Vis, az si stejne jako "mnoho kaceru" nechas vyrobit sve vlastni CWG a zjistis ze naklady na jedno jsou cca 10 Kc, tak te potom i docela zamrzi, kdyz si to nekde vezme jen tak nebo za to da bezcenny kram z kindervaja. Ale treba to zrovna tobe bude uplne jedno - coz jenom ted nekoresponduje s tim, ze nemas vlastni CWG,Smrk napsal/a:
Pro mnoho kačerů je ale CWG natolik vzácná věc, že by se pak muselo vyměňovat jen CWG za CWG.
Ale kinder vyjde jedno na 20kč když si ho koupíš v obchodě
Publikováno 16 June 2010 - 15:19
Smrk napsal/a:
A bylo tam CWG. Jenže já za něj nic neměl:-( V kapse jen telefon.
To by byl dobrý trade, nebo lístky do toho divadla

Jinak mi osobně kinder věci více jak lehce vadí, keška kde není nic jiného jak kinder-odpad, ještě k tomu ve stavu zničeném nebo neúplném je smutná záležitost. Byt bych chtěl udělat trade, tak nemám za co a domů to nosit do popelnice nehodlám.
A mám dojem, že kinderšrotem krmí kešky rodiče, protože na keškách, kde tyhle věci byly, nepředpokládám návštěvu rodičů s dětmi. Takže místo toho, aby to letělo do odpadu (občas i zcela nová kinder věc ve žlutém vajíčku nesložená) tak to odnesou do lesa do kešky.
Aby to nebylo jen "hnůj" tak něco kladného... potěšilo mne:
- magnetka TFTC
- hodiny z keramiky
- malá keramická panenka
- placatý keramický domeček
Merida s ještěrkou, nohy, MHD, vlak + Dakota 20 + většinou "geobáglík"
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
Obsah keší JE většinou tragický
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -
Publikováno 16 June 2010 - 15:54
handa napsal/a:
A kupuješ jen tu hračku nebo i čokoládu? =)
Publikováno 16 June 2010 - 16:31
AHA & team napsal/a:
handa napsal/a:
dáváš do kešky tu čokoládu nebo hračku?

* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -
Publikováno 16 June 2010 - 16:32
Osobně jsem zažil paní, která si koupila 10 kindervajíček, vymlátila z nich jen žluté vnitřky, čokoládu mi dala a odešla se slovy, že čokoládu nejíAHA & team napsal/a:
handa napsal/a:

A vcelku mi je jedno, co je v kešce, pokud je tam suchý logbook. Ale jsou i krabičky přímo nabité k prasknutí zajímavými věcmi, není jich mnoho a rozhodně nejsou u škol :-)
a na hraní k tomu ještě PDA Pocket LOOX N560 + OziExplorerCE 2.31, Wherigo player, vše zpracováno programem GeoGet.
Systémy a programy se nechovají náhodně, chovají se zcela chaoticky. (Medvídek, 2006)
Pište prosím do svých logů čas, zajímá mě, s kým jsem se minul. Dík.
Publikováno 16 June 2010 - 17:10
zuzkys napsal/a:
Naprosto odpudivá věc k keškách jsou různé šišky, dřívka, kamínky, jízdenky které někdo jen tak sebere metr od kešky a hodí je tam a vezme si za to třeba CWG. Ano, už i toto se mi stalo. Out CWG, In šiška. Hrůza.
Naopak kinder věci mi nevadí. Nebo přesněji nevadí mi různé postavičky, ale vadí mi rozpadné mechanické věci, které i když by je tam člověk dal teoreticky celé tak se po druhém otevření krabičky rozsypou. Když už kinder věci tak jedině postavičky, či komplet zavřené v tom žlutém plastovém vajíčku.
Naprostý souhlas. Neměním, ale nevadí.
Když jednou za čas přijedu do svého rodného městečka a vemu malou sestřičku na lov pokladů, tak je nejštastnější z kindrhraček a nebo z různý keramiky. Pokud ale vyrazíme hledat poklady a stejně jako naposled tam najdu kondom, šišku, promočený kapesníky, pár kusů nějakýho kindršrotu, knoflík a jako bonus je to všechno olepený od částečně rozpuštěných LIPO bonbonů, tak jedna krásná celá postavička z kindervajíčka udělá ohromnou radost. To mi věřte.
Myslím, že kindrhračky vadí tak 50% hledačů, každý ať má svůj názor. Mnohem větší průšvih je, když člověk přijde ke krabičce, která je zabalená v několika černých, hnusných, oslizlých roztrhaných igelitových pytlích. To i když tam pak člověk najde krásný věci, tak mu to úplně zkazí radost z nálezu. ... Ale to je tak trochu OOT.
Publikováno 16 June 2010 - 17:19
fremen.cz napsal/a:
AHA & team napsal/a:
handa napsal/a:
dáváš do kešky tu čokoládu nebo hračku?
samozřejmě že kupuju oboje a do kešky dávám jen hračku a čokoládu sním

Publikováno 16 June 2010 - 17:22

Publikováno 16 June 2010 - 17:27
fremen.cz napsal/a:
Kondom (nepoužitý) má větší použitelnost jak šiška, použitý lístek na vlak nebo rozmočené Lipo
jasně, že nepoužitý

Publikováno 16 June 2010 - 17:31
Lidi jsou různí a třeba zrovna tohle někoho potěší.rodinka veverek napsal/a:
....stařičké procesory a paměti, kompaktní fotoaparáty na film a podobný odpad.
Mě kdysi kinderblbosti vadily a teď je sbírám...asi dětinštím

Publikováno 16 June 2010 - 17:48
fremen.cz napsal/a:
Kondom (nepoužitý) má větší použitelnost jak šiška, použitý lístek na vlak nebo rozmočené Lipo
Měl bys "cojones" na to jej použít? Znáš ten o té paní z drogerie, co je propichovala jehlou a mumlala: "Když se maj rádi, ať se vezmou?"
RACCOON TEAM
Věk je uveden kačerský, život před nálezem první keše neplatí…
2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů