Bohužel ne 100%HaLuMa napsal/a:
GG umi importovat:
- HTML stranku s listingem waymarku

Publikováno 05 leden 2010 - 16:52
GG umi importovat:
- HTML stranku s listingem waymarku
Publikováno 05 leden 2010 - 16:54
NepropadámHaLuMa napsal/a:
Nepropadej panice, chmuram, ani smutku. Jeste chvilku to snad vydrzis, za hlavu to fakt nehodili.sobikovi napsal/a:
Ano, bylo by ideální, kdyby už GJ uměl pracovat i s WM. Ale bohužel zatím nic:(
Publikováno 05 leden 2010 - 21:44
Sám rozhodně nejsi. V GG jsem s tím experimentoval, něco s exportem přidal do mých maker, ale ten import (hlavně výběr, stahování) je otřes.sobikovi napsal/a:
Fajn, jsem asi jediný, koho WM zajímají, ale je to fajn doplněk GC.
...
Publikováno 07 leden 2010 - 23:07
Publikováno 07 leden 2010 - 23:11
nj, podle mého nemůže být zase takový neřešitelný problém doplnit do GJ podporu wm.com, jedlotlivě už umím stáhnout stránky wm jako html, ale pak je problém na straně GG aby takový html uměl parsovat a importovat nějak rozumně. Mozigo je supr že umí stáhnout veškerá data z wm.com do svého pseudo čistého html formátu, ale bohužel pak zase to zpracování a export neřeší. A asi to není zase tak hrozně zásadní problém parsovat interní čistý html formát do nějakého "standardního" gpx souboru, který už zpracují všechny ostatní programy....ProKesTom napsal/a:
Sám rozhodně nejsi. V GG jsem s tím experimentoval, něco s exportem přidal do mých maker, ale ten import (hlavně výběr, stahování) je otřes.sobikovi napsal/a:
Fajn, jsem asi jediný, koho WM zajímají, ale je to fajn doplněk GC.
...
Publikováno 07 leden 2010 - 23:26
Ved som Ti uz x krat pisal, ze ten export tam nie je!!!Marně se xtý den snažím vyexportovat stažené waymarky (to jde dobře) do gpx pro POI do Garmina. Prošel jsem snad už všechno, ale nic se nevygeneruje, nic není použitelné. Jen to stažení do moziga.
Publikováno 08 leden 2010 - 10:06
sobikovi napsal/a:
GG umi importovat:
- HTML stranku s listingem waymarkuU řady WM schází po importu html "Visit Instructions" což je asi nejdůležitější...
Publikováno 08 leden 2010 - 10:41
Díky. Už jen aby GJ uměl stahovat jednotlivé stránky...HaLuMa napsal/a:
sobikovi napsal/a:
GG umi importovat:
- HTML stranku s listingem waymarkuU řady WM schází po importu html "Visit Instructions" což je asi nejdůležitější...
Tak jsem ti je tam prihodil, v dalsi verzi GG to budes mit.
Publikováno 08 leden 2010 - 12:46
No právě, že se snažím vyexpportovat tentokrát WM z MoZiGo do Garmina jako POI.klama napsal/a:
Ved som Ti uz x krat pisal, ze ten export tam nie je!!!
Existuje len ako export vo formate colorado ako standartne kesky...
Alebo ako G60csx alebo ako wpt a to je vsetko!!!
Opakujem teraz je export urobeny pre potreby Garmina anie GG.
Předpokládám, že popis standardního gpx formátu někde je a "naroubovat" do něj data z WM jako "keška" by mělo jít. Bohužel to neumím...Ten format ku ktoremu som sa prisposobil stoji za prd - a zevraj je to ten oficialny - poslal mi to nejaky PM user.!!!
O WM zatím moc velký zájem není, ale roste. Kromě jiného řada keší má i svůj WM a když už člověk je venku v terénu, tak je škoda, že mu některé WM utíkají. No nic, budeme čekat na větší popularitu... Ano odinstaloval, ale zase znovu nahrál a zkusil mu dát šanci pro export do Garmina, který by měl umět.Aj to som Ti uz uvadzal, ze to po mne nikto nechcel ...nepisal si, ze si MoZiGo odinstaloval?
To je dobrý pro export většího území a nerespektuje to hranice. Takže dát střed mapy a okruh 300km je nesmysl. Jde mi teď už spíš o aktualizaci, tedy stáhnu si první stranu, kde jsou nečerstvější WM v ČR a už netahám všechno. Na jiný způsob jak si aktualizovat databázi WM jsem zatím nepřišel.Aby si WM dialog zapamatal udaje je prkotina a samozrejme to je to najmenej tam urobit...preco ale nepouzijes rovno mapku /button s malym g na hornej liste/ a tam mackadlo "WM" - nic nemusis zadavat rucne...
Ten program toho opravdu asi umí hrozně moc, prošel jsem si videa, něco dokumentace, něco stylem zkouška... Dle mého je šíleně nepřehledný. Tím že se do něj stále přidává něco nového a někam se to přilepuje, vzrůstá nepřehlednost.Neviem kolko casu si venoval programu ale samozrejme jeho zlozitost je dana tym co vsetko dokaze...Ak pochopis system ako to funguje tak zabudnes na PM...
Publikováno 08 leden 2010 - 14:07
Polomer si predsa urcujes separatne...z mapky ktoru si mozes nazoomovat ako potrebujes ziskas len stred.To je dobrý pro export většího území a nerespektuje to hranice. Takže dát střed mapy a okruh 300km je nesmysl. Jde mi teď už spíš o aktualizaci, tedy stáhnu si první stranu, kde jsou nečerstvější WM v ČR a už netahám všechno. Na jiný způsob jak si aktualizovat databázi WM jsem zatím nepřišel.
Publikováno 11 leden 2010 - 18:40
Publikováno 11 leden 2010 - 18:47
Publikováno 11 leden 2010 - 20:49
Publikováno 12 leden 2010 - 7:32
Publikováno 19 leden 2010 - 18:59
Publikováno 21 leden 2010 - 18:58
Publikováno 23 leden 2010 - 15:44
Publikováno 23 leden 2010 - 17:59
Publikováno 30 leden 2010 - 16:57
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů