Citace
sambar439 napsal/a:
Jenom za dnešek mi ve schránce přistálo 60 nových mailů a všechno jsou to keše disablované "na zimu"... Co to je za blbej zvyk???
Tak jsem to letos zaregistroval ve velkém už i tady na geoJIHU - hlavně u nových sérií a obrazců je to dost časté. Některé jsou na zimu odstavené už od konce října, což teprve nechápu.
Že se vypne keš, která je na místě kam se nyní nedá legálně dojít protože je na zimu pro všechny návštěvníky zavřeno celkem chápu, ale jinde by snad měl stačit Atribut pod sněhem nelovitelná nebo ne ?
Nevšiml jsem si, že by u nás (zejména v nižších polohách, ale obecně na většině území ČR) ležela nepřetržitě od listopadu až do května souvislá metrová sněhová pokrývka a i kdyby ano tak snad ten Aribut stačí nebo ne ? Moje piksle si do tepla nenosím a ty co v terénu momentálně nejsou tak ty schází jen proto, že si je odnesl někdo jiný a ten je už nejspíš nevrátí nikdy
Osobně jsem se na několik takto "uspaných" krabek chystal právě až bude v jejich okolí panovat zimní klid a mám smolíka. Zřejmě tach owneři chtějí snižovat návštěvnost a prodlužovat životnost logbooků