![;)](http://test.geocaching.cz/public/style_emoticons/default/wink.png)
ostatní: Zkusil jsem ten GPX soubor s výletem otevřít taky v Mapsource a tam jsem dopadl jako Roman_Jaromer. Chtěl bych se tedy zeptat zda GPX z GeoKuku lze otevřít v BaseCamp?
Zavedl jsem XiXi (a svoje
![;)](http://test.geocaching.cz/public/style_emoticons/default/wink.png)
Publikováno 21 November 2011 - 16:10
Publikováno 21 November 2011 - 16:28
ran55 napsal/a:
Jsem také spokojeným vlastníkem Maps 60CSx, ale jinak než přes Mapsource kešky do ní nedostanu. To umí až Oregon a výše. Snad i 62? Tak teď raď....
Publikováno 21 November 2011 - 16:32
Publikováno 21 November 2011 - 16:33
ToRo61 napsal/a:
Hedgehog_Family: že můžu nahrát GPX soubor s výletem přímo do Oregonu to vím, ale má to tu vlastnost, se kterou není spokojen XiXi (včetně mě) - chybí mi v té trase/výletu info o bodech/keškách.
Publikováno 21 November 2011 - 16:44
Publikováno 21 November 2011 - 17:16
ToRo61 napsal/a:
Hmm, netušíš a přesto píšeš...
ale máš pravdu, že tu trasu z GPX souboru/výletu GeoKuku lze doplnit jiným způsobem (POI, GPX s keškama) dohranými body. Některým z nás se ale zdá vhodné doplnit GPX z GeoKuku i o názvy těch bodů (tedy pokud to jde). Informace o bodu by pak byla úplnější.
Nepochopil jsem úplně, k čemu je export výletu do GPX?
V jakém programu takový GPX načtu?
Nebo je takovýto GPX určen jen pro GeoKuk?
Publikováno 21 November 2011 - 21:56
V MapSource jsem dopadl stejně, ale do BaseCamp to GPX z GeoKuku importovat jde.Roman_Jaromer napsal/a:
Zkoušel jsem si soubor GPX otevřít v MapSource, abych ji mohl nahrát do GPSky, ale hodilo mi to, že "nelze naimportovat"
Publikováno 21 November 2011 - 23:30
Publikováno 22 November 2011 - 12:27
Publikováno 22 November 2011 - 14:22
Daku napsal/a:
Zkoušel někdo do Geokuku nahrát prošlou trasu? Ať dám import výletu, nebo otevři výlet hází mi to chybu.
Publikováno 22 November 2011 - 19:48
Publikováno 22 November 2011 - 21:10
Publikováno 04 December 2011 - 11:34
Publikováno 04 December 2011 - 22:39
Neexistuje, v současné době program podporuje pouze české mapy.Roman_Jaromer napsal/a:
Plánuji jet na sever, kde už nejsou na mapy.cz podklady. Neexistuje nějaký způsob, jak dostat jiné mapy do GeoKůku? Snažil jsem se hledat na fóru a nějak jsem to nenašel... Předem díky za odpověď.
Publikováno 04 December 2011 - 22:41
Zkus Java 6. A pokud máš nějaký problém, napiš to jako požadavek, budeš mít větší jistotu, že se to vyřeší.ProKesTom napsal/a:
Mám problém se spouštěním Geokuku. Pokud ho spouštím přes Geokukem (přes jnlp) vytvořeného zástupce (odkazuje na javu do SysWAW64 a na geokuk někam do keše), Geokuk se normálně spustí.
Pokud ale poklepu na geokuk.jar, jenom problikne Splashscreen geokuku a ukončí se. Makro GeoGetu udělá totéž - nespustí geokuk.
Pokud použiju .bat, kde uvedu cestu k javaw do SysWAW64, spustí se GK.
Zkusil jsem i v makru napsat cestu pro javu do SysWAW64, ale pak GG hlásí, že se GK nepodařilo spustit.
Zkoušel jsem i odinstalovat javu a znovu nainstalovat (v.7), nastavit max512MB RAM pro JAVU, znovu nainstalovat makro do GG, Znovu GK. Nic nepomohlo. Ani ladicí režim, i to okno hned zmizí. V Eventlogu nic není (nenašel jsem).
Systém je Win7, asociaci přípony .jar, kterou si ukradla Nokia jsem už spravil.
Nenapadá mne co dál zkusit. Můžete poradit?
Publikováno 18 December 2011 - 22:51
Publikováno 19 December 2011 - 7:06
Roman_Jaromer napsal/a:
Zkoušel jsem si označit kešky pro lov (+) nebo pro ignorování (-) a přitom mi program vyhodí problém: Vyjímka: "exc51a1" a u popisu: "Vyjímka při zpracování na pozadí".
a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android
Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace
PocketDrake - vše potřebné pro (offline) geocaching na PDA (WindowsMobile)
Publikováno 19 December 2011 - 9:16
Díky za tip a omlouvám se za zdržování, vyřešeno... Už kdysi mi JAVA dělala problémy při umístění souborů v adresářích s diakritikou, tak jsem je přehodil jinam, ale jaksi jsem zapomněl na odkazy na tyto dva soubory (lovím.ggt a ignoruji.ggt). Po opravě cesty už chyba hlášena není.LudekV napsal/a:
V takovém případě použij tlačítko pro výpis detailů chyby vlevo dole, pak napiš popis chyby na http://code.google.c...kuk/issues/list a ten výpis k tomu připoj. Následně má autor šanci, něco s tím udělat.
Publikováno 12 January 2012 - 11:08
Publikováno 30 April 2012 - 16:39
0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů