Přejít na obsah

Fotka

Svítilny / čelovky

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
797 odpovědí na toto téma

#561 zlicinaci

zlicinaci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1867 příspěvků(y)

Publikováno 15 November 2011 - 15:58

bobrb napsal/a:

zlicinaci napsal/a:Co zajít nějaký večer někam na kešku a vyzkoušet?

Beru.
Kdy? Kde?

Až pominou mlhy, teď bys nezjistil nic.
  • 0
Samsung Galaxy mini II ( Nokia microSDHC 8GB ) + Nokia LD-3W, Pou / Sygic / aDrake / Locus / WhereYouGo
a na hraní k tomu ještě PDA Pocket LOOX N560 + OziExplorerCE 2.31, Wherigo player, vše zpracováno programem GeoGet.
Systémy a programy se nechovají náhodně, chovají se zcela chaoticky. (Medvídek, 2006)
Pište prosím do svých logů čas, zajímá mě, s kým jsem se minul. Dík.

#562 bobrb

bobrb

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 321 příspěvků(y)

Publikováno 15 November 2011 - 16:24

OK. Domluveno, ze se domluvime :-)
  • 0

#563 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6522 příspěvků(y)

Publikováno 16 November 2011 - 0:07

Porovnavat hodnoty na papire je nesmysl. Jestli to porovnate v realu, tak se tesim na konkretni zkusenosti.
  • 0
Vložený obrázek GASP - statistiky z Geogetu na pár kliknutí (diskuze ke GASP)

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).

#564 LeNoch

LeNoch

Member

• Members
  • PipPip
  • 14 příspěvků(y)

Publikováno 16 November 2011 - 10:39

koupil jsem na kroniu čelovku fenix hl 21 a byla to dobrá volba. je na AA baterii, colorádo taky, takže jeden typ baterie. svítí to jako čert, na jízdu na kole stačí. sice je to ten kužel dost úzký, ale i to halo stačí, případně se dá sklopit difuzér. v porovnání s aurorou vyhrává sice aurora, ale to není čelovka, jiný typ baterie, další nabíječka, ...
  • 0

#565 plavcik

plavcik

plavcik

• Members
  • PipPipPip
  • 840 příspěvků(y)

Publikováno 16 November 2011 - 15:38

Nazdarek, na Kroniu je akce na Fenix HL21, sleva z 799 na 695. Akce platí do 23.11.2011. V košíku použijte slevový kupón AKCEHL21 (platí pouze pro čelovky v černé barvě). Čestně prohlašuji, že s nima nemám nic společného, jen tu čelovku mohu doporučit, stejně tak obchod - řešil jsem i reklamaci, k naprosté spokojenosti :-)
  • 0
Oregon 650, iPhone5 + Geoget

#566 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6522 příspěvků(y)

Publikováno 16 November 2011 - 16:09

Tak za necelych700 je to naprosty luxus, snad nakoupim do zasoby. B)
  • 0

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.

#567 fremen.cz

fremen.cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2681 příspěvků(y)

Publikováno 16 November 2011 - 16:10

S474N napsal/a:
Tak za necelych700 je to naprosty luxus, snad nakoupim do zasoby. B)

Jsi už nějaké odrovnal? :D
  • 0

Merida s ještěrkou, nohy, MHD, vlak + Dakota 20 + většinou "geobáglík"
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
Obsah keší JE většinou tragický
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -

#568 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6522 příspěvků(y)

Publikováno 16 November 2011 - 16:22

fremen.cz: nikoliv, ale dobrych veci neni nikdy dost. :D
  • 0

#569 cufik_team

cufik_team

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 240 příspěvků(y)

Publikováno 04 December 2011 - 20:30

plavcik napsal/a:
Sice budu opisovat parametry, ale budiž: do tisíce, AA, jako EDC do kešovacího batůžku. Tady navíc možnost udělat z toho "dospělou baterku, navíc s podporou 4,2V
Rozlozeni vykonu - Extra, silný a slabý režim, bez strobo a SOS, jednoduché přepínaní. Moonlight nepotřebuju

Jestli to máš do kešovacího batůžku, tak se neboj a jdi do toho. Pokud bude skladem. Potřeboval jsem něco na jedno AA s "warm white". Pořídil jsem XENO E03 s teplým bílým světlem. Zpracování vypadá docela slušně. Samozřejmě mi chybí dlouhodobá zkušenost. Hodnotím to zatím jen na první pohled, zato jako majitel Fenix LD20. Jen pozor - pokud potřebuješ co největší světelný výkon, tak ber variantu s jinou barvou světla. Teplá má myslím nejmenší výkon.
  • 0

#570 Anupev

Anupev

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 597 příspěvků(y)

Publikováno 04 December 2011 - 20:34

Tuším, že to tady občas někdo sem tam prohodil, ale jaký máte názor/zkušenost třeba se serií čelovek od Petzla?
  • 0
Každá keš je stupněm ke kačerově posmrtné blaženosti.

#571 bodlak

bodlak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 900 příspěvků(y)

Publikováno 04 December 2011 - 21:06

Anupev napsal/a:
Tuším, že to tady občas někdo sem tam prohodil, ale jaký máte názor/zkušenost třeba se serií čelovek od Petzla?

V rodine mame 1ks Tactica XP a 4ks Tikkina a nestezuji si. Prezili detske tabory, par jeskyni ale zadny extremy to nebyly.
  • 0

#572 brouk

brouk

Member

• Members
  • PipPip
  • 22 příspěvků(y)

Publikováno 04 December 2011 - 21:29

Nejlepší co znám. Používám k plné spokojenosti.
http://www.kronium.c...1/prod_476.html
  • 0

#573 Lenicka1313

Lenicka1313

Newbie

• Members
  • Pip
  • 6 příspěvků(y)

Publikováno 04 December 2011 - 22:34

Zdravíčko, no zkusila bych se pořádně poohlédnout po nějakém kvalitnějším kousku. Přeci jenom když člověk každých čtrnáct dní kupuje novou baterku, může to být časem velice otravné. Navíc se samozřejmě rozbije vždy, když jí nejvíce potřebujeme. :) Já jsem před půl rokem dostala tuhle http://www.kabelmani...el-tec-flza-50/ a musím říci, že konečně něco kvalitního. Rozhodně doporučuji.
  • 0

#574 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6522 příspěvků(y)

Publikováno 05 December 2011 - 6:39

Anupev: nazor? Utikat, co ti sily staci :-) Petzl hodne zaspal dobu a jeste ma tu drzost chtit nasobky toho, co jine znacky za svitilny nove generace. brouk: nejlepsi? A k cemu nejlepsi? Osobne si nejak nedovedu predstavit vlacet na hlave svitilnu na 4x AA.
  • 0

#575 Hamaci

Hamaci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 975 příspěvků(y)

Publikováno 05 December 2011 - 7:57

S474N napsal/a:
Osobne si nejak nedovedu predstavit vlacet na hlave svitilnu na 4x AA.

Mě zase pěkně sejří vyměňovat 2x za večer článek v HL21. A dávat desetiletému synkovi na tábor HL 21 a hrst tužkových aku, aby mi jich přivezl domů polovinu, se mi taky moc nepáčí.
Uvažuji, že si koupím čelovku s aku 18650.
  • 0

#576 vitablondak

vitablondak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 532 příspěvků(y)

Publikováno 05 December 2011 - 8:19

Hamaci napsal/a:

S474N napsal/a:
Osobne si nejak nedovedu predstavit vlacet na hlave svitilnu na 4x AA.

Mě zase pěkně sejří vyměňovat 2x za večer článek v HL21. A dávat desetiletému synkovi na tábor HL 21 a hrst tužkových aku, aby mi jich přivezl domů polovinu, se mi taky moc nepáčí.
Uvažuji, že si koupím čelovku s aku 18650.

Mě se nelíbilo ani jedno, tak jsem přešel čelovkou i svítilnou na články 18650. Větší výkon a výdrž. A paráda a spokojenost! Ale na tábor bych ji asi dítku nedal, to by mohla být drahá sranda:-))
  • 0

#577 brouk

brouk

Member

• Members
  • PipPip
  • 22 příspěvků(y)

Publikováno 05 December 2011 - 8:21

S474N napsal/a:
Anupev: nazor? Utikat, co ti sily staci :-) Petzl hodne zaspal dobu a jeste ma tu drzost chtit nasobky toho, co jine znacky za svitilny nove generace.

brouk: nejlepsi? A k cemu nejlepsi? Osobne si nejak nedovedu predstavit vlacet na hlave svitilnu na 4x AA.

Přijde mně Fenix HP 11 nejlepší v poměru cena - výkon. A asi si nikdy nebyl v jeskyni. Tam nosíš na hlavě celou dobu helmu a nějaký 4 články na ní vůbec neřešíš. Zkrátka potřebuješ vidět. Krom toho 4 články je tak "ukrutná" váha, že to tvá hlava ani nevnímá. Používám jí samozřejmě i mimo jeskyni a nijak neobtěžuje. Zkrátka buď si chcete posvítit, počítat s tím že něco nesete a nebo si jen poblikávat zato s lehkou svítilnou.
  • 0

#578 vitablondak

vitablondak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 532 příspěvků(y)

Publikováno 05 December 2011 - 8:34

Fakt je, že v moc jeskyních jsem nebyl, ale v pár kanálovkách ano. A právě, že si chci posvítit, tak mám na 18650 cca 2X výkonnější čelovku, než je HP 11. Obvykle chodím poměrně "na lehko" a měnit baterky po čtyřech mi taky přijde opruz. Obvykle třeba 1 může být horší a tím jdou do háje vlastně všechny 4... Což je znát i na navigaci. A tam jsou jen 2. Ale i tak myslím, že Fenix HL 20 (nebo jak se jmenuje) , na 1 tužkovku , kterou také mám, není žádné blikátko:-)) A je fakt lehoučká. Ale mění se 2x za večer:-((
  • 0

#579 Parkis

Parkis

Parkis

• Members
  • PipPipPip
  • 1838 příspěvků(y)

Publikováno 05 December 2011 - 8:39

Ideální by byla čelovka na 2xAA, měnil bych po párech jako v GPS a nebyl by tak v baterkách bordel, ale ještě jsem takovou nepotkal.
  • 0

#580 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6522 příspěvků(y)

Publikováno 05 December 2011 - 17:17

Lenicka1313: ja bych rekl, ze se nejdriv maji resit potreby, tzn. na co to clovek pouzije, jake chce napajeni atd. A az teprve potom, prave na zaklade tech pozadavku, vybirat konkretni svitilnu.
  • 0

3 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama