Anonymní zakládání keší
Publikováno 25 December 2009 - 14:46
Publikováno 25 December 2009 - 15:20

Publikováno 25 December 2009 - 15:30
Pyxisovi jde nejspíš o to, že zakladatel keše rýpe nejen obecně do mysterek, na kterých si owner honí své nakřápnuté ego, ale přímo do jedné konkrétní ownerky - a přitom sám nenašel odvahu se podepsat, aby nebyl vláčen na fóru.
Jo, co by to bylo za svátky bez pořádného flame;)
Publikováno 25 December 2009 - 15:52
Publikováno 25 December 2009 - 16:07

Publikováno 25 December 2009 - 16:39
Nechápu, co je na tom špatného. Pokud ta keš vyhovuje pravidlům a byla regulérně schválena....váš názor na to, když "neexistující" osoba založí keš...

To by za chvíli mohly být přihlášení a registrace na gc.com podmíněny číslem OP nebo pasu.

Publikováno 25 December 2009 - 16:44

Publikováno 25 December 2009 - 16:55
nejen GeoAlbum http://lukasludvik.rajce.net
Publikováno 25 December 2009 - 17:18
LuLuk napsal/a:
Trosku nechapu obecne nevrazivy ton odpovedi. Autor vlakna se velmi slusne zeptal na vase nazory a misto toho se mu dostava odpovedi : co je ti po tom ?
Osobne se mi to uplne nelibi, ale je dulezite nezobecnovat, ale brat pripad po pripadu. Nekdy to ma vyznam, viz. NANUTANDO, nekdy se jen nekdo snazi schovat ze zistnych nepeknych duvodu.
To bude tím, že nechápeš nablblost a "nevraživost" původního příspěvku tohohle vlákna (ať už je motivovaný čím chce) ... To, že někdo napíše "Zajímal by mě váš názor" ještě vůbec neznamená, že ho nějaký jiný názor zajímá. Prostě Pyxis svůj názor už má a pokud teď nechápe, že takhle založená keš ničemu neodporuje, a že mu do toho vůbec nic není, těžko si nechá od kohokoliv vysvětlit etiku

Etiku počínání cizích lidí teď o svátcích půjdu raději zaplácnout salátem ...

moje ČEŠTINA pro Oregon (200-400), neoficiální překlad pro fw 3.82 a nižší
moje TYPky (vyladěné ;-) pro Oregon, Colorado a Dakotu)
ortofotomapa Prahy pro Garmin Oregon, Colorado, Dakota
jak na HODNOCENÍ KEŠÍ?
NAVIGACE - Azimuth, Bearing, Course, Heading
medwynova exportní makra: GPX pro Oregon, Colorado a Dakotu a POI export .. k tomuhle makru moje alternativní ikonky
Publikováno 25 December 2009 - 17:53
Tak teď svůj výtvor čtu znovu a musím změnit tečku za čárkudachmh napsal/a:
Nevím, přijde mi to ubohé, tímto způsobem se do kohokoli navážet. Že by na to měl vliv ten čas vánoční? Vůbec se mi to nelíbí, tečka

Mně se nelíbí to, co owner keše napsal pod čarou, jeví se mi to jako nějaká osobní msta, navíc nepodepsaná, ale třeba se mýlím. Tož nyní už opravdu howgh, nač si kazit svátky!

Publikováno 25 December 2009 - 18:36
Publikováno 25 December 2009 - 19:36
alkes napsal/a:
Pyxis... Tvoje problémy bych fakt chtěl mít...
edit: (Reaguju na to, co vidím v úvodním příspěvku... patlat se, kdo, co, komu a proč, 26. prosince nějak nemám zapotřebí.)
25. michale ...

ja jen abys pak třeba neslavil novy rok o den driv

Publikováno 25 December 2009 - 19:50
Publikováno 25 December 2009 - 20:20

Publikováno 25 December 2009 - 20:22
Publikováno 25 December 2009 - 21:01
B ) Anonymních uživatelů je na GC.COM spousta - nebo snad znáš všechny alespoň pražské kačery osobně? Že znám Tebe je víceméně díky náhodnému setkání u Kostela - jinak by jsme navzájem byli také anonymní a to bydlíme kilometr od sebe...
C) Vůbec se mu nedivím - s ohledem na atmosféru mezi pražským kačerstvem (některé reakce tohoto vlákna o tom svědčí dostatečně) a na to co si Deny vyslechla po publikaci Enigmy je anonymita u takovéto cache rozumná volba. Vzpomeň si na Noční můry - Golem volil anonymitu a dobře udělal. Každý máme přátele a kamarády, lidi kterým jsme nějakým způsobem zauzlováni jak se na dotyčného ti všichni budou dívat, že zrovna jim nechce poradit? Navíc poslední dobou prostředí kolem pražského gc spěje směrem k fyzickým inzultacím (případ kdy Čmuchal otevřeně napadne reviewra se mi zdá vhodnou předehrou) a o to owner nejspíš nestojí.
D) Nevím kde někteří berou pocit že v případě této jedná o napadení Deny a vlastně celého kačerstva . Owner v logu píše o vánočním dárku..... A pokud někteří chápou jako útok otazník na mapě, který nejde smazat hodinu, dvě od publikace, tak takových "útoků" mám na své mapě Prahy asi .... no hafo. Nejspíš půjdu a všem ownerům jejihž mysterky dnes večer nelousky naklepu žebra.....

PS:To Pyxis - u Mariáše jsem se taky zasekl, tak počkej jen co se potkáme

Publikováno 25 December 2009 - 21:05
Publikováno 25 December 2009 - 21:06
Publikováno 25 December 2009 - 21:14
Aby mu mohli nadávat jmenovitě?Upřímně i já uvažuji nad tím že jestli budu ještě něco dělat tak si na to založím jiný nick.Číst tady ty inteligentní kecy mě jeden čas tak otrávilo že jsem se na všechno chtěla vysrat.autor nenalezl odvahu se podepsat
Pro ty co mě milují-vysrat na kešky,ne na to že sem budu psát:D
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů