Anonymní zakládání keší
Publikováno 25 prosinec 2009 - 21:19
Publikováno 25 prosinec 2009 - 21:40
Publikováno 25 prosinec 2009 - 21:48
to asi ne, to je jen priklad 150x prevypravene udalosti, kdy po 150te uz je jiny dej i akterv&f family napsal/a:
Čmuchal napadl reviewra? Mirumilovnej Cmuchal?

Publikováno 25 prosinec 2009 - 21:58
Publikováno 25 prosinec 2009 - 22:07
... protože TrainTour se už týden nepřihlásil na GC ...mitak napsal/a:
Ty vole to jsou věci. Ňoumové zas plácají nesmysly, na konci února se bude psát, že reviewera zabil.
Publikováno 25 prosinec 2009 - 22:12

Publikováno 25 prosinec 2009 - 22:25
Publikováno 25 prosinec 2009 - 22:28

Publikováno 25 prosinec 2009 - 23:06
Hehe no jo.Dain a Olik napsal/a:
25. michale ...
ja jen abys pak třeba neslavil novy rok o den driv

Nový rok ale stejně asi letos vidím až tak na půlku ledna... aspoň co se oslav nebo zapíjení týče, tak je to fuk.:-/
Publikováno 25 prosinec 2009 - 23:08
Tak tohle me fakt pobavilo, kolik jsi odlovil tech invencnejsich kesi v Praze, ze vis jak se to ve skutecnosti ma ?pavels napsal/a:
Upřímně řečeno, po zkušenostech tady v poslední době, kdybych se rozhodl v matičce Praze založit něco invenčnějšího než magnet na okapu, taky bych váhal, abych nebyl vláčený tímto fórem.
Publikováno 25 prosinec 2009 - 23:12
Ja jsem nahodou slysel ze to cele bylo uplne jinak. Udajne mel Dain a Olik nasilim nutit TTR pit tvrdy alkohol se slovy to mas za to!Dain a Olik napsal/a:
to asi ne, to je jen priklad 150x prevypravene udalosti, kdy po 150te uz je jiny dej i akterv&f family napsal/a:
Čmuchal napadl reviewra? Mirumilovnej Cmuchal?
Publikováno 25 prosinec 2009 - 23:22
pavels napsal/a:
. Upřímně řečeno, po zkušenostech tady v poslední době, kdybych se rozhodl v matičce Praze založit něco invenčnějšího než magnet na okapu, taky bych váhal, abych nebyl vláčený tímto fórem.
?
Nejsem sice pražák, ale mám několik málo pražských odloveno. Nějak marně vzpomínám na nějakou magnetku na okapu, většinou byly jiné. A docela mi připadalo, že jednodušeji nalezitelné než u nás v Brně.
Publikováno 25 prosinec 2009 - 23:27
nijak vzlášť to nezkoumám,ale narazila jsem už na nick co měl jen založené keše.Zatím se nám podařilo vyluštit a odlovit jen jednu,ale líbila se nám.Luštěním i dobře zvoleným místem.Nevidím na tom nic divnýho a ani mi to nevadí.Stejně tak mi nevadí začátečnické kešky,kdy má člověk třeba nalezených deset keší a jednu založí.[quote]
No já jsem třebas se založením své trochu čekal až budu mít trochu zkušeností (přes 600 nálezů), i když jsem měl několik nápadů v hlavě. Doufám, že jsem se tak vyhnul trapnostem jako je magnet za cedulí hodnocený obtížností 3 (viz jedna Znojemská), nebo neluštitelná mysterka 5/5 jako je ve Vídni.
Publikováno 25 prosinec 2009 - 23:29
jj, taky mne někdy napadá, že vezmu do tašky hromady filmovek a cestou po venkově je zastrčím u každých božích muk...Monte-x napsal/a:
Jo, jak to říká Deny - na venkově jsou kačeři vděční za každou novou cache. V Praze je proti tomu překešováno a každá novinka která se trochu vymyká zaběhlému uzusu riskuje napadání a pomluvy.
Publikováno 25 prosinec 2009 - 23:31
Arne1 napsal/a:
pavels napsal/a:
. Upřímně řečeno, po zkušenostech tady v poslední době, kdybych se rozhodl v matičce Praze založit něco invenčnějšího než magnet na okapu, taky bych váhal, abych nebyl vláčený tímto fórem.
?
Nejsem sice pražák, ale mám několik málo pražských odloveno. Nějak marně vzpomínám na nějakou magnetku na okapu, většinou byly jiné. A docela mi připadalo, že jednodušeji nalezitelné než u nás v Brně.
Bodejt na to aby jsi vedel jak to v Praze chodi a jak to ma spravne byt bydlis moc blizko. Teprve z Lipniku nB ziskas ten spravny nadhled

Publikováno 25 prosinec 2009 - 23:53
Publikováno 26 prosinec 2009 - 0:31
fanfulik napsal/a:
nooojooo Pražaci si jdou v obleku šáhnou na okap či značku a chudak Brňak aby si rožnul baterku a prohledal každej křak.
Famfuliku, pro nas neznale hantecu - co je křak?
PS: ja uz vazne necham tu lahev v lednici

PSS: anebo ne, to bych ji musel dopit zitra....
Publikováno 26 prosinec 2009 - 0:46
křovíFamfuliku, pro nas neznale hantecu - co je křak?

Publikováno 26 prosinec 2009 - 1:04
fanfulik napsal/a:
křovíFamfuliku, pro nas neznale hantecu - co je křak?
Co si myslel že budou prolejzat?
No toho jsem se právě děsil

Křoví beru....
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů