Trackable list - makro generování seznamu trakovatelných předmětů
Publikováno 09 březen 2011 - 15:44
Merida s ještěrkou, nohy, MHD, vlak + Dakota 20 + většinou "geobáglík"
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
Obsah keší JE většinou tragický
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -
Publikováno 17 duben 2011 - 17:20
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -
Publikováno 17 duben 2011 - 18:50
fremen.cz napsal/a:
Po update něčeho v GeoGetu a statistických pluginech toto makro chciplo... okamžitě po spuštění vyskočí okýnko "vygenerováno" a nic to nestahuje. Přičemž ten list je zcela prázdný...
Teď jsem to zkoušel, s tvým GUID a stáhlo to všechny Trackables správně (aktuálně 237 kousků).
Máš správně nastavení v trackable_list.config.pas ?
Publikováno 17 duben 2011 - 18:52
Ha tak asi je to takhle... GJDir, bylo a je prázdné, popřesunu do Scripts to chce asi nastavit volání tam čili \script\geojarry
Publikováno 17 duben 2011 - 18:57
fremen.cz napsal/a:
do toho jsem vubec nesahal, cesta je tam jediná a to: \script\trackable
Ha tak asi je to takhle... GJDir, bylo a je prázdné, popřesunu do Scripts to chce asi nastavit volání tam čili \script\geojarry
JJ, to bude tím. Budu to muset v makru opravit (tu cestu dnes nemá smysl nastavovat, je daná). Je toho víc, takových drobností. Ale zatím na to nějak nezbývá čas.
Publikováno 17 duben 2011 - 19:00

Publikováno 17 duben 2011 - 19:03
fremen.cz napsal/a:
Pe_Bo, pokud budeš dělat novou verzi, šlo by udělat, aby se separátně generovali nalezené a vlastní TB/GC? Popř klidně do jednoho seznamu, ale odděleně?
Ted si to plácám sám nějak a ty vlastní nejsou zcela optimálně funkční
Přemýšlím, jak to celé udělat hezčí a přehlednější, ale zatím nemám nápad.
Publikováno 17 duben 2011 - 19:07
EDIT:
OPRAVENO, ruční konfigurací pluginu.... chjooo

Publikováno 18 duben 2011 - 12:34
fileName = '.\script\trackablelist\last\Trackable_export.html'; // Nazev vysledneho souboru makrodir = '.\script\trackablelist'; // Cesta z datoveho adresare ke skriptu (pokud je v datovém adresáři, nechte prázdné) gjdir = '.\script\geojarry'; // Cesta z datoveho adresare k geojarry (pokud je v datovém adresáři, nechte prázdné)mam to takhle a v poho..
a ve template pak
Header Trackovatelné předměty INCLUDE .\script\trackablelist\last\Trackable_export.html
Publikováno 29 srpen 2011 - 20:20
Publikováno 30 srpen 2011 - 7:31
Kopecek-HP napsal/a:
Ahoj kluci, jsem v tom to směru začátečník, tak prosím Vás skušenější o radu s nastavení. Nevím v čem je chyba, ale po spuštění makra se vygeneruje soubor Trackable_export.html , který když jsem si prohlédl tak jsem zjistil že nemám žádné trackovatelné předměty, ale to není pravda, mám 3 kousky, nastavení pluginu je snad v pořádku i verze mám ty nejnovější. Nevíte někdo v čem může být chyba? Předem vám moc děkuji za každou radu.
Zkusil jsem vygenerovat seznam pro tvé uid (8fc1021c-0592-4ee6-98bb-8dddaba04d93) a seznam se vytvořil. Koukni se do adresáře TEtemp, stahují se ti tam stránky se seznamem předmětů?
Publikováno 30 srpen 2011 - 11:41

Publikováno 30 srpen 2011 - 13:20
Kopecek-HP napsal/a:
slozka je prazdna, zkousel jsem ji smazat a znovu vytvorit, ale nepomohlo to.
Zkontroluj geojarry (máš ho nainstalovaný?). V konfiguraci se nastavuje cesta ke geojarry (obvykle '\script\geojarry').
Publikováno 30 srpen 2011 - 13:50
Publikováno 04 září 2011 - 15:22
Publikováno 04 září 2011 - 15:55
Publikováno 04 září 2011 - 16:34
Aha, děkuji. A nějaká podrobnější rada by byla možná? Totiž v temlpate nemohu nic najít.Sally&eL napsal/a:
...musíš hledat jinde. Tenhle plugin ti jen vygeneruje ikonky tebou zalogovaných TB a GC.
...tvorbu statistik trasovatelných předmětů hledej v template
Publikováno 05 září 2011 - 18:55
Publikováno 05 září 2011 - 19:16
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 05 září 2011 - 19:32
2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů