Trackable list - makro generování seznamu trakovatelných předmětů
Publikováno 11 únor 2011 - 21:16

Publikováno 11 únor 2011 - 21:36
Publikováno 11 únor 2011 - 21:41
Vhledem k pracovní vytíženosti nemám čas řešit problémy a makro udržovat v provozuschopném stavu. Bude-li mít kdokoliv zájem makro upravovat nebo předělat tak tímto mu uděluji svolení.
Od teď tedy nejsem za vývoj makra odpovědný a nenajde-li se nikdo kdo by jej upravoval, tak prostě jednoho dne přestane fungovat.
Od teď je vývoj z mé strany ukončen.
Publikováno 11 únor 2011 - 21:57
PetrX napsal/a:
Nyní bych chtěl makro nabídnout k adopci.
Vhledem k pracovní vytíženosti nemám čas řešit problémy a makro udržovat v provozuschopném stavu. Bude-li mít kdokoliv zájem makro upravovat nebo předělat tak tímto mu uděluji svolení.
Od teď tedy nejsem za vývoj makra odpovědný a nenajde-li se nikdo kdo by jej upravoval, tak prostě jednoho dne přestane fungovat.
Od teď je vývoj z mé strany ukončen.
Doufam, ze jsem tuhle reakci nevyprovokoval ja...Ja jsem se jen zeptal na reseni problemu...Nikde a nikdy jsem nerekl, ze plugin nefunguje...
Publikováno 12 únor 2011 - 9:42

Publikováno 12 únor 2011 - 18:17
PetrX napsal/a:
Neboj, určitě jsi ji nevyprovokoval.
Tak to sem si oddychl...Ač je to samo škoda, ale určitě to chápu...
Jinak k problému - už jse to vyřešil - a to tak, že jsem si jednotlivy stranky s GC a TB z GC.com uložil, ulozil do TEMPu TrackableListu...a uz je to ve statistikach v cajku....je to sice pracny, ale jednou za cas to je realny...takze vse vyreseno....
Publikováno 13 únor 2011 - 11:34
Publikováno 13 únor 2011 - 20:14
Pe_Bo napsal/a:
To ja05: podle mě máš starý Geojarry
GeoJarry mám aktuální - jeste to pro sichr proverim, ale sem si jsitej...a na daným počítači odkud statistiky generuju nikdy nic podobnýho nebylo - tudiz odkazovani se na starsi verti je taky mimo...
ale kazdopadne diky za snahu :-)
edit: GeoJarry je verze 2.2.1 - aktualizace nanabidnuta, tudiz predpokladam, ze j aktualni...
A s tim stahovanim - vzdy se mi stahne jen prvni 20 a konec...
Publikováno 13 únor 2011 - 22:37
Tak tedy starý GJja05 napsal/a:
A s tim stahovanim - vzdy se mi stahne jen prvni 20 a konec...

Publikováno 14 únor 2011 - 7:13
No dobre, podivam se poradne...Ale nejde mi to do hlavy, nikdy na danym pocitaci GG ani GeoJarry nebyl...az kdyz jsem začal používat GASP...takze fakt nechapu jak by se tam mohla jina verze dostat...ale proverim to...sobikovi napsal/a:
Tak tedy starý GJ
edit: tak teď koukám, že poslední verze 2.2.1 vysla v listopadu...a rekl bych, ze jsem se o tvoreni statistik atd., zacal zajimat az pote...predchozi verzi 2.2.0 z rijna jsem skoro na tuty nemohl "zastihnout"
btw. vis, ze vy mate ve statistikach taky tenhle problem??
Publikováno 14 únor 2011 - 9:47
já tam žádnou chybu nevidím... mám aktivovaných 23 GC/TB a z toho 3 2x tudíž správně 20 ikonek...ja05 napsal/a:
btw. vis, ze vy mate ve statistikach taky tenhle problem??
Osobně tomu moc pozornosti nevěnuji vzhledem k tomu, že mám trochu jinou představu o tom, jak by takové makro mohlo pracovat a hlavně jaký by měl být výstup. Za toto jsem rád že je, ale...
Publikováno 14 únor 2011 - 9:56
jo tak pokud jde pouze o GC/TB které vlastnís tak to potom jo...jen me zmatla hlavicka, ktera zni vlastnene a nalezene....sobikovi napsal/a:
já tam žádnou chybu nevidím... mám aktivovaných 23 GC/TB a z toho 3 2x tudíž správně 20 ikonek...
Publikováno 14 únor 2011 - 14:23
Publikováno 14 únor 2011 - 15:25
Garmin 60csx, Linux Mint 17 + Wine + Geoget 2.8.X
www.lukabike.com
Publikováno 14 únor 2011 - 16:39
A ten soubor se vygeneruje? Vidis v nem ikony?vrtule79 napsal/a:
Diky za radu, ale dal jsem to tam a porad nic.
Pokud ano a mas v Template ktery pouzivas neco takoveho:
Header Co jsme kde našli nebo potkali INCLUDE Trackable_export.htmltak by to melo fungovat.
Ozvi se mi treba pres ICQ, mrkneme na to

Garmin 60csx, Linux Mint 17 + Wine + Geoget 2.8.X
www.lukabike.com
Publikováno 14 únor 2011 - 16:51
Publikováno 14 únor 2011 - 19:40
Omlouvám se všem, fakt to nechápu, ale asi to byl opravdu stary GJ...Zkusil jsem jen tak cvicne odinstalovat a nainstalovat posledni verzi a je to vsechno v poradku...sobikovi napsal/a:
Tak tedy starý GJ
Ale opravdu tomu nerozumim, instaloval jsem GASP (a teda i GJ) cca pred 14 dny...takze fakt nechapu..
Jeste jednou diky za radu - a fakt omluva
edit: konkretne stara verze byla 2.1.3.52, nova 2.1.4.52
Publikováno 15 únor 2011 - 7:37
sobikovi napsal/a:
jo stve me to...nicmene opravdu tomu nerozumim..
pri kontrole aktualizaci pres spravce pluginu nikdy nic novejsiho nalezeno nebylo - vzdy bylo napsano soucasna verze 2.2.1 dostupna 2.2.1...navic jak jsem psal, tak jsem komplet GASP instaloval na danej pocitac cca pred 14 dny..rozdil ve verzich (viz vyse) se projevil az pri primy kontrole exe souboru pres vlastnosti...
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů