Ahoj, potrebuji poradit. Mam v Geogetu nainstalovany plugin Geojarry, ale neobjevil se mi v tabulce "toolbar pro hlavni pluginy". Nevite, kde mam chybu? Btw, dnes jsem instaloval do jineho pocitace GG, pac stary PC mi zkolaboval. Vyzkousena verze GG 2.8.6.744 i novejsi 2.9.0.751. Nevim, jak mam GJ spustit.

Geojarry instalace
Publikováno 31 December 2014 - 15:41
menu Pluginy -> GeoJarry? a pokud tam neni, tak je neco spatne. Nesviti ti treba v levem dolnim rohu geogetu vyhruzny zluty trojuhelnik?!
Publikováno 31 December 2014 - 15:43
Jj, sviti. Uz jsem na to koukal, ale moudry z toho nejsem.
Publikováno 31 December 2014 - 15:50
Je toho tam spousta. Jen dva prvni radky na ukazku:
Publikováno 31 December 2014 - 16:02
No vidis to. Takze Pluginy -> zalozka Kofigurace pluginu -> v levy casti vyber groundspeak a vypln svoj prihlasovaci udaje. Pak by mel GJ fungovat.
A co ta azbuka?
Publikováno 31 December 2014 - 16:06
Azbuka? Mam na chvilku pujceny pocitac od kamaradky. Proto taky pisu bez hacku a carek. Je pravda, ze jsem jeste prihlasovaci informace nevyplnoval. Jdu na to.
Publikováno 31 December 2014 - 17:17
Vyplneno, jen porad nevim, jak mam GJ spustit. V minulych instalacich GJ se mi vzdy objevil v "toolbar pro hlavni pluginy", kde jsem tento plugin zafajfkoval. Pak jsem GeoJarry spoustel primo. Jenze se mi zadny plugin v teto zalozce vubec neobjevi. A to jsem instaloval vice pluginu. Napriklad Spoiler atd. Jooo a jeste se omlouvam, ale na pocitace zrovna odbornik nejsem.
Publikováno 01 January 2015 - 2:30
A proč vlastně geoget všude znovu instaluješ ? To musí být šílená dřina, nastavit všechny pluginy, sloupce zobrazení a tak...
Já bych řekl že se to nainstaluje jednou, vyladí se to a pak se to případně mírně zkopíruje kamarádům na jejich počítače.
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů