jak na to?
Publikováno 17 leden 2010 - 21:59
Publikováno 18 leden 2010 - 8:36
a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android
Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace
PocketDrake - vše potřebné pro (offline) geocaching na PDA (WindowsMobile)
Publikováno 18 leden 2010 - 9:28
LudekV napsal/a:
To myslíš vážně, nevýrazné? Vždyť ty úvodní odkazy zabírají celou obrazovku. Kdo se trochu snaží, určitě to najde. Bohužel některým lidem by nepomohla ani rána palicí.
Já taky myslím, že je to výrazné dost. Možná by bylo lepší schovat víc možnost psát hned do fóra.
Protože ptát se kousek pod odkazem Zakládáme geocache na to, jak založit keš je fakt síla a divím se, že někdo reagoval nad rámec odkazu do wikipedie.
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 18 leden 2010 - 9:57
kolombo napsal/a:
LudekV napsal/a:
To myslíš vážně, nevýrazné? Vždyť ty úvodní odkazy zabírají celou obrazovku. Kdo se trochu snaží, určitě to najde. Bohužel některým lidem by nepomohla ani rána palicí.
Já taky myslím, že je to výrazné dost. Možná by bylo lepší schovat víc možnost psát hned do fóra.
víc schovat psaní do fóra?
Upoutávka na info pro začátečníky zabírají většinu homepage. Aby člověk dokázal napsat do fóra, tak se musí registrovat, počkat na email, potvrdit registraci, najít odkaz na nový příspěvek (není na homepage), přehlédnout další zvýrazněnou upoutávku na wiki a pak lze odeslat příspěvek.
Publikováno 18 leden 2010 - 11:51
pepa.z.pocernic napsal/a:
kolombo napsal/a:
LudekV napsal/a:
víc schovat psaní do fóra?
Upoutávka na info pro začátečníky zabírají většinu homepage. Aby člověk dokázal napsat do fóra, tak se musí registrovat, počkat na email, potvrdit registraci, najít odkaz na nový příspěvek (není na homepage), přehlédnout další zvýrazněnou upoutávku na wiki a pak lze odeslat příspěvek.
Nešlo by do toho potvrzovacího mailu, který se určitě generuje automaticky, přidat podstatnou informaci o wiki a dalších návodových odkazech a potvrzení registrace ukrýt do textu, aby se to opravdu muselo přečíst ??
Jinak tohle fóru skončí jako hot-line pro ty, co jsou líní si přečíst pár řádků návodu a na vše se ptají :-(
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 18 leden 2010 - 14:47

Publikováno 18 leden 2010 - 14:55

Publikováno 18 leden 2010 - 15:54

Publikováno 18 leden 2010 - 16:30
Spousta lidí vůbec nerada čte, až si myslím, že ani číst neumí. :|PaWcz napsal/a:
, jenže spousta lidí návody a pravidla nerada čte,
Publikováno 18 leden 2010 - 20:14
Publikováno 18 leden 2010 - 21:44
Jo tak přesně na tohle jsem si dával pozor, ať se mi to nestane, a přehlídnul jsem tlačítko listing je psaný v HTMLMademanof napsal/a:
Zacatecnik se vzdycky muze splest. Ja jsem cetl pred zalozenim kesky navody dukladne, nejvice me pobavilo "jestli uvidite modry ctverec s napisem Nord Atlantic Ocean - zapomneli jste prohodit W a E v souradnicich waypointu." Na to by prece zapomnel jen bl*ec. No - a jak myslite ze to dopadlo? U vsech waypointu jsem si to pohlidal (skoro) - jen u finalky jsem na to samozrejme zapomnel a Reviewer mi hned sebral usmev na rtech. Stydel jsem se. Vazne.

Publikováno 18 leden 2010 - 23:24
PaWcz napsal/a:
To nejde vyřešit. Kdo sebere síly na x-té přebásnění návodu, ať na podobný dotaz odpoví. Komu to leze krkem, ať si radši uvaří kafe a nerozčiluje se.
Návodů je na internetu dost a dost, jenže spousta lidí návody a pravidla nerada čte, natož aby se proklikávali encyklopedickými hesly. Žádné zvýrazňování nepomůže.
Ostatně kdo se v manuálech dodávaných k elektronice nebo software podíval jinam než na stránku "quick start"?
Znám to z vysokoškolského prostředí... Mého šéfa jednou k nepříčetnosti vytočil študák, který mu drze zavolal a chtěl vědět na co má kliknout aby si potvrdil zápis, že se mu nechce číst návod... A bohužel, obdobné případy u nás nejsou nikterak vyjímečné (snad jen ne tak drsné)
Publikováno 19 leden 2010 - 9:43
mr.mates napsal/a:
No ono to s tím zakládání a ani se schvalováním není až tak jednoduché. Viz tato keš GCR0F8. Snadno se stane a přehlédne i reviewer. Ba co víc, nikomu to nevadi a vydrží to i několik let.
No jo, to me docela rozesmalo

Tak tam bych to videl na teren 5 a jeste by se hodilo pripsat poznamku "pozor na zraloky"
Publikováno 20 leden 2010 - 12:32
Publikováno 20 leden 2010 - 15:39
Publikováno 21 leden 2010 - 13:27

Publikováno 21 leden 2010 - 13:48
hlavne to nedelej znovu. prekontroluj si listing, jestli tam nemas nejakou chybu, kvuli ktere to muze vaznout a podle krajove prislusnosti kontaktuj reviewera, jestli on tam neobjevil nejaky problem. 14 dnu ale zase tak moc neni.RPT napsal/a:
Já jako začinající ti asi moc neporadím ale skus to udělat znovu...
Publikováno 21 leden 2010 - 13:59

0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů