Waymarky - kdo hledá nebo zakládá?
Publikováno 26 leden 2010 - 18:18
Keše jako POI pro eTrexy HCx
Čeština do programu GCStatistic
Motto: Body a klid!
Pomozte s výzkumem výskytu Koťátka v Geocachingu.
Publikováno 26 leden 2010 - 21:54
http://www.waymarkin...v_Brno_panorama
Publikováno 26 leden 2010 - 22:12
a prave ted na jednom libereckym waymarku sleduju, ze u nas mrzne az prasti
Publikováno 26 leden 2010 - 22:24
AgentJ napsal/a:
nejlepsi je boruvkova kategorie, pac clovek se u DNF treba aspon nazere
...
No já nevím - určitě jako já znáš různé záludné ownery;) - aby to nebyl WM uprostřed pláně vraních ok
Jestli není lepší to GC/WM školící centrum, tak se člověk aspoň nažere z (relativně) jistého zdroje :D
Publikováno 26 leden 2010 - 23:51
polas_CZ napsal/a:
Voláš jako na zavolanou,dneska jsem založil nový WM..ale musíš jít až nahoru,jinak to neuznám.. Je tam opravdu krásně,byl jsem tam jen tak a musím jen doporučit.
http://www.waymarkin...v_Brno_panorama
...sakra, tak Štatl jsem pros..l :D, a to jsem se chystal vám to tam po švédsku vyplenit (protože se tam nic nedělo...) a teď to vypadá, že na jaře už bude pozdě a zbydou na mne tak akorát KFC a McD :o:D:D
Publikováno 26 leden 2010 - 23:55
garmin 60CSx | galaxy nexus + locus pro | lumia 640 + geocaching pro
astrolux S1 | convoy S2+ | 2x aurora ak-p7
norco search a.105 '16 | mibo mastr '12 | #fialka '9x
Publikováno 26 leden 2010 - 23:58
honny napsal/a:
)))
Je nejaka kategorie turistickych pribytku / nouzovych pristresku? Prozatim je pro me wm web porad dost neprehledny...
myslím že není, koukej jí udělat
Publikováno 27 leden 2010 - 0:09
AgentJ napsal/a:
a prave ted na jednom libereckym waymarku sleduju, ze u nas mrzne az prasti
ježíš tam je kossssaaaa brrrrr
Publikováno 27 leden 2010 - 8:05
Remote Backcountry Sheltershonny napsal/a:
Je nejaka kategorie turistickych pribytku / nouzovych pristresku? Prozatim je pro me wm web porad dost neprehledny...
Daji se tam waymarkovat treba utulne v Nizkych Tatrach.
Publikováno 27 leden 2010 - 16:31
nejlepsi je boruvkova kategorie,
tak na tuhle kategorii jsem jeste neprisel
to se mi moc libi, takovych mist bude jenom pribyvat
a jen tak mimochodem: jak vlastne muzou byt waymarky od sebe vzdaleny. u GC je to cca 161 m, ale co u WM? Protoze to by pak WM boruvkovy mohl byt u kazdeho trsu
Publikováno 27 leden 2010 - 16:35
Publikováno 27 leden 2010 - 22:28
Ano, jde to. Může to být ale problém mít na jedněch souřadnicích několik "stejných" WM" v různých kategoriích....Colonel74 napsal/a:
Myslim, ze to tady neni nijak omezeny. Jeden objekt muze byt zaroven v nekolika kategoriich, jak jsem se s tim setkal..
Publikováno 28 leden 2010 - 8:02
Publikováno 28 leden 2010 - 8:18
kladina napsal/a:
Ja vim, ze muze byt vedle sebe nekolik kategorii WM. Me spis napadla akademicky-debilni otazka: jak daleko od sebe muzou byt WM stejne kategorie? Neberte tu otazku vazne, abych nebyl kamenovan, ale spise zamysleni nad tim, jestli takovy boruvkova kategorie nebude mit WM u kazdeho trsu boruvci. Tim by bylo najednou WM na určitych mistech spousta.
Mozna by tahle otazka mela smerovat na etiku WM.
system te upozorni, na kolizi "pul mile" ve stejne kategorii - ale jen informativne, abys nezakladal nahodou uz jednou zalozene. takze to muzes preskocit.
a pri schvalovani to approvera upozorni na to same - opet informativne. takze v pripade boruvek to bude na nazoru schvalovace prislusne kategorie, jestli uz je to jina plantaz, dostatecne vzdalena a dostane dalsi WM
Publikováno 28 leden 2010 - 8:29
Publikováno 28 leden 2010 - 8:57
Publikováno 17 květen 2010 - 11:43
Publikováno 17 květen 2010 - 15:46
Je to jina vlajka stejne organizace, uz se me ptal nekdo z Opavy, tam maji vlajky cervene a s napisem v latince. Preposilal jsem dotaz leaderovi kategorie, a ze pry je oboji ok: zalozit novy waymark pro tuhle mutaci vlajky, nebo s tou zdejsi vlajkou "navstivit" reditelstvi Lukoilu v Moskve na Turgenevske.Arne1 napsal/a:
Jak je to ale s Lukoilem co udělal haggaeus - vlajka je definovaná že má nápis v ruštině. Takže pokud by byla vyvěšena náhodou někde u nás, tak asi v azbuce nebude a tudíž nepůjde zalogovat ?
Publikováno 17 květen 2010 - 21:04
Nebylo by jednodušší opravit listing, že nápis je v ruštině nebo v latince, nebo ještě lépe tu zmínku o ruštině vypustit ?haggaeus napsal/a:
Je to jina vlajka stejne organizace, uz se me ptal nekdo z Opavy, tam maji vlajky cervene a s napisem v latince. Preposilal jsem dotaz leaderovi kategorie, a ze pry je oboji ok: zalozit novy waymark pro tuhle mutaci vlajky, nebo s tou zdejsi vlajkou "navstivit" reditelstvi Lukoilu v Moskve na Turgenevske.
Publikováno 17 květen 2010 - 22:08
ok, pridany Visit instructions. Prislo mi legracni logovat navstevu ruskeho waymarku na ceske pumpe, tak bych preferoval navstevu.Arne1 napsal/a:
Nebylo by jednodušší opravit listing, že nápis je v ruštině nebo v latince, nebo ještě lépe tu zmínku o ruštině vypustit ?
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů