Taky by me zajimalo. Zkusim asi zitra, pokud bude cas.Arne1 napsal/a:Na tom huntu toho moc nechápu. To když mám nějaký wm odlovený, tak ho mám navštívit znovu ? A když je můj, tak ho mám navštívit taky ?
Mosty, mmm. Ty mam zatim jen mimo Brno. B)
Publikováno 03 listopad 2010 - 23:14
Taky by me zajimalo. Zkusim asi zitra, pokud bude cas.Arne1 napsal/a:Na tom huntu toho moc nechápu. To když mám nějaký wm odlovený, tak ho mám navštívit znovu ? A když je můj, tak ho mám navštívit taky ?
garmin 60CSx | galaxy nexus + locus pro | lumia 640 + geocaching pro
astrolux S1 | convoy S2+ | 2x aurora ak-p7
norco search a.105 '16 | mibo mastr '12 | #fialka '9x
Publikováno 03 listopad 2010 - 23:23
honny napsal/a:
Mosty, mmm. Ty mam zatim jen mimo Brno.
Publikováno 03 listopad 2010 - 23:54
Arne1 napsal/a:
Hele, Cherubin, nepřeháněj. Je ještě spousta objektů, které jsem nezawaymarkoval - je fakt, že jsem se většinou uspokojil po získání další ikonky. Takže máš ještě několik mekáčů, KFC, nákupních center, kostelů, mostů a já nevím jakých baráků. Někdy se stavím u těch rybářských potřeb (a možná postnu jeden další outdoor shop). Pole neorané jsou mosty, máme jich v Brně dost ale waymarků málo.
Publikováno 04 listopad 2010 - 12:29
Arne1 napsal/a:Na tom huntu toho moc nechápu. To když mám nějaký wm odlovený, tak ho mám navštívit znovu ? A když je můj, tak ho mám navštívit taky ?
Publikováno 04 listopad 2010 - 13:43
Publikováno 04 listopad 2010 - 21:00
Publikováno 04 listopad 2010 - 21:27
BellaUH napsal/a:
Nejak sa v tom nemožu zorientovat. Hodil by se mi nějaký odkaz na založení listingu. Kategorií je dost a nápadů taky.
Publikováno 04 listopad 2010 - 21:56
Publikováno 04 listopad 2010 - 22:10
A hlavně si přečti požadavky na listing a fotky. Někde tvrdě vyžadují více fotek a jedna nestačí. Někde na ní být můžeš, někde musíš a někde striktně ne. Někde snesou i fotky z jiných zdrojů. V listingu jsou občas taky nějaké povinné parametry - liší se to kategorie od kategorie.BellaUH napsal/a:
Aha, takže napřed určím kategorii. Tož dík.
Publikováno 04 listopad 2010 - 22:40
To je teda fakt ptákovina :D:D:D:Dwmh napsal/a:
jj, kdyby radši udělali nějakou useful mapu...haggaeus napsal/a:
Skoro to vypada, ze opravili nahodne se rozbijejici linky v popisech, to by bylo fajn.Arne1 napsal/a:
Dneska byla maintenence WM.COM, prý nějaké dlouho chystané opravy a nějaká vylepšení.
Objevila se tam nová ptákovina - jakési soutěže co může někdo připravit pro jiné. Jsou to hračičkové ti umerikánci...
Novou ptakovinu Scavenger Hunt jsem pochopil tak, ze si nechas vygenerovat na danem uzemi nahodny seznam waymarku a muzes s ostatnimi soutezit, kdo je vsechny nejdriv navstivi - prijde mi to stejna pitomost jako chodit dokola po lese ci rovne po silnici a kazdych 160m se ohnout pro pikslu, tak by to mohlo mit uspech
Ptákovina vypadá asi takhle O úspěchu ptákoviny si myslím svý , jen by mě zajímalo, co se stane, když to někdo splní.
Publikováno 04 listopad 2010 - 23:27
To budou ty věty nad políčkem "Name", že?Arne1 napsal/a:
A hlavně si přečti požadavky na listing a fotky.BellaUH napsal/a:
Aha, takže napřed určím kategorii. Tož dík.
Publikováno 10 listopad 2010 - 17:46
Publikováno 10 listopad 2010 - 17:54
Tipl bych, že ti to vrátí aby alespoň short description bylo anglicky nebo multi. Většina schvalovačů to chápe jako že jde o průvodce (cizince) po místních pamětihodnostech.BellaUH napsal/a:
Tak jsem tam poslal první kousek. Ale listing je jen v češtině. Tož uvidíme.
Publikováno 10 listopad 2010 - 20:00
Publikováno 10 listopad 2010 - 20:08
Dain a Olik napsal/a:
zalezi na kategorii. krome pruvodce, jak pise arne, tak by tomu mel ten chudak schvalovaci taky trochu rozumet. aby vedel, jestli neschvaluje koninu a jak to vubec vypada . mne, kdyz prislo neco pouze ve francouzstine ci holandstine, rovou jsem zamital s poukazem na jazykovou barieru pro vetsinu sveta a prosbou, at doda dalsi jazyk .
Publikováno 10 listopad 2010 - 20:48
Je to majáčekhttp://img.groundspe...dec305c257b.JPGs informacemi z tabule. Když tak to proženu google translatorem, nebo PC translatorem.Arne1 napsal/a:
Tipl bych, že ti to vrátí aby alespoň short description bylo anglicky nebo multi. Většina schvalovačů to chápe jako že jde o průvodce (cizince) po místních pamětihodnostech.BellaUH napsal/a:
Tak jsem tam poslal první kousek. Ale listing je jen v češtině. Tož uvidíme.
Publikováno 11 listopad 2010 - 1:02
Publikováno 18 listopad 2010 - 20:20
Publikováno 18 listopad 2010 - 21:22
Publikováno 18 listopad 2010 - 22:23
0 uživatelů, 5 návštěvníků 0 anonymních uživatelů