GgStat - pluginy
Publikováno 27 prosinec 2010 - 10:27
Všechny ostatní CWG ať už eventové nebo extra k různým účelům mají vždy svoje vlastní katalogové číslo http://cwg.maxinoha.cz/eventove.php
Převážně to jsou eventové, ale vzhledem k tomu že se vydávají k různým akcím které se konají souběžně na různých místech je velmi pravděpodobné že bude vždy několik CWG se stejným názvem, ať už například Bowling, Drakiáda, Kuželky Geopivo, Vánoce, Silvestr, 10 výročí geocachingu atd... nebo se stejná akce koná 2x za rok, např. Geojeseníky 2009. nebo nějaká akce má více různých CWG atd...
Verzovat tyto CWG není možné z jednoho prostého důvodu, správce katalogu JPAgeo v některých případech neví když se objeví nějaké CWG se stejným názvem od různých výrobců zda se jedná o další verzi od stejného autora nebo zda je to jen náhoda stejného názvu od více autorů a taky předpokládám že úplně na začátku kdy katalog vznikal se vůbec s tímto nepočítalo.
Jediné co je na 100% je to, že každé CWG má své unikátní katalogové číslo.
(např.: 2114, sl15, s45-2, e73, le319 atd...)
Jinak s JPAgeo jsme se dohodli že Databaze CWG bude oficiální databáze a Katalog CWG zůstáva jako oficiální katalog, tím pádem Katalog bude více zaměřen pro koncové uživatele (správa sbírky přes web) a databáze bude poskytovat výstupy pro programy a přiřazovat fotografie.
V souladu s výše uvedeným byla i nedávno upravena tato stránka: Czech Wood Geocoin - CWG
Po novém roce dojde ke kontrole a sladění obsahu aby byl jednotný.
Publikováno 27 prosinec 2010 - 10:50
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 27 prosinec 2010 - 11:13
gord napsal/a:
Aplikuji-li toto na zminovane CWG Houska, pak to znamena, ze pro tento jeden event byla vyrobena 2 CWG. To mi pripada padle na hlavu. Nejak nevidim jednoduche reseni tohoto problemu - jedine prekopat cely plugin a makro. Do toho se mi fakt nechce, zejmena uvazim-li, ze se zase pozitri na necem dohodnete a ja to budu predelavat znovu. ;-)
Nejak nechapu rozdil mezi oficialnim katalogem a oficialni databazi a pripada mi to jako dalsi vnaseni zmatku.
Popsal jsem ti stav takový jaký je, prostě takový byl vývoj.
Nejdříve byla jen HTML stránka a XLS soubor a CWG do statistig šlo dávat jen přes MoZiGo, ale byl problém s neaktuálnosti té HTML stránky oproti XLS souboru.
Proto jsem vytvořil Databází CWG ze které začali různé softy čerpat data.
A jako poslední vznikl oficiální katalog který spravuje nemo.cz a který nahradil původní HTML stránku.
Jinak kdyby jsi CWG v pluginu třídil buď podle katalogového čísla nebo názvu JPG obrázku měl by si klid - tento údaj je vždy u každého CWG unikátní a vždy je u obou katalogů stejný

Občas se akorát stane že někdo (já nebo nemo) prostě dosypeme nové CWG později a určitě u mně budou častěji dříve obrázky JPG protože je fotím osobně v Plzni u JPAgea a rovnou je na konci focení cpu na web.
Publikováno 27 prosinec 2010 - 11:41
GeoGet:
Publikováno 27 prosinec 2010 - 11:45

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).
Publikováno 27 prosinec 2010 - 12:08
S474N napsal/a:
Gord: no zrejme proto, aby ani jeden z tech dvou tvurcu nebyl "nastvany", ze jeho prace prisla vnivec, tak se domluvili asi takto. Maxinoha proste dela databazi a nemo.cz k tomu pridava navic i ruzne feature pro uzivatele.
Takze zjednodusene jde o to, aby se vlk nazral a kozy zustaly cely.
Databáze CWG tu byla dříve než nový katalog a i stále teď poskytuje lepší třídění dle druhů CWG nebo i podle výroců, např. Black.Spider (1. podle abecedy)
Vzhledem k tomu že mám stále ohlasy že je Databáze CWG využívaná tak ji nadále udržuji a v době kdy vznikla byl původní HTML katalog značně neaktuální.
gord napsal/a:
Co se razeni a trideni tyka, je problem v tom, ze uzivatel potebuje vyhledavat podle toho, co ma pred sebou (jmeno, CWG). Jmena na CWG jsou dzungle. Jmena obrazku v sobe nesou informaci o verzi (ale az od jiste doby, od zacatku tak tomu nebylo). Kdyz jsem zacal zpracovavat tve XML dostal jsem od tebe nejake informace. I zde na webu jsi zminoval rozlisovani verzi pismenem - o moznosti stejneho CWG pro jedine jmeno bez odliseni verze nepadlo nikdy ani slovo - az ted.
Stejne informace jsem ziskal i od Nema.
Prosim, nechapej to tak, ze ti neco vycitam. Mne vadi, ze od jiste doby se nekolikrat leccos meni pudove, aniz by bylo jasne receno, co je co a co je mozne a co ne, z lecceho existuji vyjimky.
Netuším jak jsi přišel k některým závěrům, ale:
- osobní CWG se verzují úplně od začátku a nic se na tom neměnil
- ostatní CWG se neverzují a mají každé samosatné katalogové číslo a nikdy tomu nebylo jinak
- změna číslování obrázků proběhla jen 1x a to zdůvodu, že se původně nepředpokládal takový zájem o CWG, nyní je již délka čísla (jméno obrázku) dostatečné
- hned od začátku a vždy stejně dával JPAgeo informaci, že jméno v katalogu u osobních CWG je a bude vždy stejné s nickem na geocaching.com, pokud si nějaký kačer nechá vypálit jiný/pozměněný nick je to jeho problém (ntýká se dovětků za nickem, např. team - ty jsou povoleny)
- Nemo není autorem CWG ani správcem katalogu, to jsou Poník a JPAgeo, takže vše musíš projednat s nimi, nejlépe s JPAgem, který přiděluje katlogové čísla a třídi CWG do kategorií
Doufám, že to popisuji srozumitelně, jinak mě si se nikdy na nic ohledně CWG neptal což je škoda, mohl jsem ti výše uvedené údaje poskytnout dříve - nic se na nich dlouhodobě nemění.
Publikováno 27 prosinec 2010 - 12:39
Maxinoha napsal/a:
Netuším jak jsi přišel k některým závěrům, ale:
- osobní CWG se verzují úplně od začátku a nic se na tom neměnil
- ostatní CWG se neverzují a mají každé samosatné katalogové číslo a nikdy tomu nebylo jinak
- změna číslování obrázků proběhla jen 1x a to zdůvodu, že se původně nepředpokládal takový zájem o CWG, nyní je již délka čísla (jméno obrázku) dostatečné
- hned od začátku a vždy stejně dával JPAgeo informaci, že jméno v katalogu u osobních CWG je a bude vždy stejné s nickem na geocaching.com, pokud si nějaký kačer nechá vypálit jiný/pozměněný nick je to jeho problém (ntýká se dovětků za nickem, např. team - ty jsou povoleny)
- Nemo není autorem CWG ani správcem katalogu, to jsou Poník a JPAgeo, takže vše musíš projednat s nimi, nejlépe s JPAgem, který přiděluje katlogové čísla a třídi CWG do kategorií
Doufám, že to popisuji srozumitelně, jinak mě si se nikdy na nic ohledně CWG neptal což je škoda, mohl jsem ti výše uvedené údaje poskytnout dříve - nic se na nich dlouhodobě nemění.
Nevim, ktere me nazory mas na mysli, ale myslim, ze je to jalova a nikam nevedouci debata. Autorstvi a hlavni slovo je asi to jedine, co je od zacatku jasne a dane a co se snad nikdy nezmeni.
Ze bych se te nikdy na nic neptal neni pravda. Pokud si archivujes maily, tak v dobe, kdy jsi zverejnil databazi jsme si spolu na podobne tema par mailu vymenili. Ale fakt tato diskuse postrada smyslu - placu nad rozlitym mlekem, a proto ji ze sve strany koncim.
Zrejme to dopadne tak, jak to bylo na zacatku - budu si udrzovat vlastni zaznamy sam pro sebe, protoze univerzalne pro vsechny potencialni uzivatele to zajistit nedokazu (s rozumnym usilim).
GeoGet:
Publikováno 30 prosinec 2010 - 10:59
Publikováno 30 prosinec 2010 - 11:03
Maxinoha napsal/a:
marně hledám co vložit to template aby se mi generoval přehled TB/GC který jsem si stáhl pomocí pluginu Trackable List
include jmeno_sourboru
Nositel Nobelovy ceny za mír.
Publikováno 31 prosinec 2010 - 10:32
Header Trackovatelné předměty INCLUDE .\script\trackablelist\last\Trackable_export.html
Publikováno 31 prosinec 2010 - 11:02
mikrom napsal/a:
např:Header Trackovatelné předměty INCLUDE .\script\trackablelist\last\Trackable_export.html
Díky, ale je mi záhodou proč se mi zobrazuje u našich GC/TB jen 64 ikon (63 bez zobrazení duplicitních) když jich máme celkem 75.
Publikováno 31 prosinec 2010 - 11:52
Zobrazit všechny ikony / Skrýt vícenásobné zobrazení ikon
a vymazal jsem display:none u stejných obrázků a již se jich zobrazuje 75, proč se jinak zobrazuje jen 64 nechápu.
Publikováno 31 prosinec 2010 - 23:22
Publikováno 02 leden 2011 - 23:06
Dělá mě to i když nasadím úplně čerstvě stáhlý Template_IconList.cfg

Publikováno 03 leden 2011 - 9:23
gord napsal/a:
sobikovi napsal/a:
V obou katalozích obě ta kolečka jsou. Je tedy otázka, jak vzniká ten seznam v pluginu, ze kterého se cwg vybírají. Asi by tam měla být obě..
Tak to zase neni takove tajemstvi. CWG jsou setridena podle jmena, na jejich cislo se pri vytvareni seznamu ohled nebere. Kdo by take cekal, ze budou 2 CWG se stejnym jmenem, stejnou verzi a jinym obrazkem?
Pro geoBrneni 2010 bylo vytvoreno 5 CWG stejneho jmena, stejnou verzi, ale jinym obrazkem a v katalogu je jen jedine z nich.
Publikováno 03 leden 2011 - 13:48
Publikováno 03 leden 2011 - 18:17
Publikováno 03 leden 2011 - 18:42
a na hraní k tomu ještě PDA Pocket LOOX N560 + OziExplorerCE 2.31, Wherigo player, vše zpracováno programem GeoGet.
Systémy a programy se nechovají náhodně, chovají se zcela chaoticky. (Medvídek, 2006)
Pište prosím do svých logů čas, zajímá mě, s kým jsem se minul. Dík.
Publikováno 03 leden 2011 - 21:22
Publikováno 03 leden 2011 - 21:44
U mě to pomohlo. Problém byl hlavně v tom, že jsem v tu inkriminovanou dobu stáhl listingy i ke keškám, které jsem našel už kdysi...Sally&eL napsal/a:
...tak jsem smáznul všechny nalezené kešky za prosinec a leden, ale výsledek stále stejný
...zálohy mám jenom posledních 5 dnů, takže tudy taky cesta nevede - poslední jez 30.12.
a na hraní k tomu ještě PDA Pocket LOOX N560 + OziExplorerCE 2.31, Wherigo player, vše zpracováno programem GeoGet.
Systémy a programy se nechovají náhodně, chovají se zcela chaoticky. (Medvídek, 2006)
Pište prosím do svých logů čas, zajímá mě, s kým jsem se minul. Dík.
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů