GgStat - pluginy
Publikováno 03 leden 2011 - 22:04
Publikováno 03 leden 2011 - 22:52
To se týká jen nalezených ... jsi PM, tak si stáhni My Finds PQ, to naimportuj a je to.Sally&eL napsal/a:
...těžko dohledám keše které jsem stáhnul pomocí GJ, určitě jich bylo jen pár, ale od té doby budou již několikrát aktualizované. To bych musel smazat všechny CZ, SK a A kešky co mám - asi 24000 :-)
a na hraní k tomu ještě PDA Pocket LOOX N560 + OziExplorerCE 2.31, Wherigo player, vše zpracováno programem GeoGet.
Systémy a programy se nechovají náhodně, chovají se zcela chaoticky. (Medvídek, 2006)
Pište prosím do svých logů čas, zajímá mě, s kým jsem se minul. Dík.
Publikováno 03 leden 2011 - 23:17
Publikováno 04 leden 2011 - 6:59
Sally&eL napsal/a:
...takže nakonec jsem se My Finds Pocket Query nevyhnul a zabralo to - jen jsem zase pak musel u spousty kešek ručně měnit stát
????
Publikováno 04 leden 2011 - 7:52
Publikováno 04 leden 2011 - 8:29
Sally&eL napsal/a:
...těžko dohledám keše které jsem stáhnul pomocí GJ, určitě jich bylo jen pár, ale od té doby budou již několikrát aktualizované. To bych musel smazat všechny CZ, SK a A kešky co mám - asi 24000 :-)
Myslim, ze dohledas - podle obsahu tagu Import. Ty importovane pres GJ tam maji jmeno html souboru, ktere je tvoreno datem ...
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 04 leden 2011 - 9:16
gord napsal/a:
Ty importovane pres GJ tam maji jmeno html souboru, ktere je tvoreno datem ...
Bohuzel ne ty "nekolikrat aktualizovane" ...
Exporty: GPX Garmin, POI Garmin, CSV Configurable, KML pro Google Earth a iGO8, Kešovadlo
Další: MagicImageSorter
Publikováno 04 leden 2011 - 9:50
Publikováno 13 leden 2011 - 15:23
Vin - Lin Team
Publikováno 13 leden 2011 - 16:50
* stahnu sablonu http://geoget.ararat...te_iconlist.zip
* ve svym template napisu neco jako
INCLUDE_TEMPLATE .\script\GgsExpr\Template_IconList.cfg* na zacatku toho template_iconlist.cfg bych zkouk zda je
PLUGIN .\script\GgStat\GgsExpr.exea melo by to chodit..
PS: vsimni si, ze ten cfg soubor ukladam do slozky GgsExpr, protoze kdyz byl ve stejny slozce jako GgsExpr.exe tak to nejak nefungovalo nebo co.
Publikováno 13 leden 2011 - 17:04
mikrom napsal/a:
zacal bych tim, ze:
* stahnu sablonu http://geoget.ararat...te_iconlist.zip
* ve svym template napisu neco jakoINCLUDE_TEMPLATE .\script\GgsExpr\Template_IconList.cfg* na zacatku toho template_iconlist.cfg bych zkouk zda jePLUGIN .\script\GgStat\GgsExpr.exea melo by to chodit..
PS: vsimni si, ze ten cfg soubor ukladam do slozky GgsExpr, protoze kdyz byl ve stejny slozce jako GgsExpr.exe tak to nejak nefungovalo nebo co.
Už to chodí....díky....
Vin - Lin Team
Publikováno 21 leden 2011 - 18:43
sobikovi napsal/a:
Snažím se do statistik zapracovat přehled nálezů podle členů týmu. Na evidenci využívám tag Lide a do něj hodnoty podle vizualizačního skriptu People.. Teď jsem chtěl vyprodukovat tabulku s přehledem, ale nějak se to nedaří... Může někdo zdatnější kouknout na kod níže, kde je bota? Potřebuji zjistit počet keší a jejich procento z celku. Ty počty nějak fungují, ale procenta se furt brání...
# plugin pro nalezy podle tagu Lide PLUGIN d:\geoget\data\script\GgStat\GgsExpr.exe TAGVALUETYPE ASCII PRECISION 0 # pocet kesi, ktere maji nastaven tag Lide na odpovídající hodnotu LOCALVAR M Lide COUNT = M EVALOUTVAR FOUND_M %M% # procentní vyjádření kesi, které mají nastaven tag Lide na odpovídající hodnotu TAGVALUETYPE NUM PRECISION 0 EVALOUTVAR FOUND_M_PROC %FOUND_M%/%ALLCACHES%*100 EVALOUTVAR FOUNDMPROC %FOUND_M_PROC% PLUGINEND WIDTH 720 HTML <i>Celkem nalezeno jako M %FOUND_M% tj. %FOUNDMPROC% %keší.</i><br/><br />
V profilu se to pak vypisuje Celkem nalezeno jako M 584 tj. %FOUNDMPROC% %keší.
Bylo by prosim mozne uvest kde se konfiguruji jednotlivi clenove skupiny a jak je potom pridat do statistiky? Nejak s tim bojuju a nemuzu to najit a v profilu vidim ze vam to funguje. Dekuji.
Publikováno 21 leden 2011 - 19:15
Prvně musím říct, že je to zatím pracovní alfa verze... Používám hodnoty v tagu podle vizualizačního skriptu People http://geoget.ararat...r:skript:people. Makro pak hodnoty vysčítá a vkládaný html kód zobrazí...paxx80 napsal/a:
Bylo by prosim mozne uvest kde se konfiguruji jednotlivi clenove skupiny a jak je potom pridat do statistiky? Nejak s tim bojuju a nemuzu to najit a v profilu vidim ze vam to funguje. Dekuji.
Ikonky jsou zatím na našem serveru a vkládaný html potřebuje ještě doladit. A hlavně, napsat to obecně asi moc nepůjde, variant je mnoho. Až to bude k publikaci, určitě se podělím..
Publikováno 22 leden 2011 - 12:41
Publikováno 22 leden 2011 - 12:56
GeoGet:
Publikováno 22 leden 2011 - 13:12
DEFINETAG SloucenyTag CZ Okres' OR gtc.value='SK Okres
pricemz predpokladam, ze v databazi mas vytvorene kategorie tagu CZ Okres a SK Okres. Jednoduche uvozovky musi byt presne tak, jak jsem je napsal ja.
GeoGet:
Publikováno 22 leden 2011 - 13:41
Publikováno 22 leden 2011 - 13:57
Publikováno 22 leden 2011 - 16:10
Publikováno 22 leden 2011 - 20:19
Arne1 napsal/a:
ta nová možnost vypadá zajímavě, ale výsledek je prázdný.
Samozřejmě jsem to zkopíroval odsud a znak apostrofu je totožný s tím co mám o řádek výše u TagFound |Elevation....
Ty mas DEFINETAG TagOkresSuma CZ~Okres, zkus v mem prikladu pojmenovat ty tagy v podobnem duchu.
GeoGet:
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů