Ahoj,chtěla bych poprosit o nějaký manuál-pro nechápavé
Pochopila jsem základ-tvoření zon, ale nevím přesně jak a kde umístit postavy, inventář, úkoly. Asi nezadávám správný postup.např.mám namysli třeba situaci kdy člověk dojde do zony kde je ptáček tam ho najde a má na vybranou tři možnosti, jedna možnost je správná a pustí človíčka dál-druhá možnost jej pošle na jiné souřadnice a tam až dojde do zony tak znovu natrefi na ptáčka který mu kvůli špatné odpovědi odletěl...a tehdy se mu nabídne správná odpověd a posle jej to na další zonu(na tu kterou kdyby odpovědel dobře tak ho to pošle rovnou) a to samé u třetí mžnosti(stejně jako u druhé) posle jej to zase na jiné místo a tam najde ptáčka....
vím že je to celkem složité a ani nevím zda-li jsme to napsala dost srozumitelně.nevím kam přesně co umístit a jaký dát příkaz.Proto se přimlouvám za "návod k obsluze" alespon základ co a kam přidat postavu,věc,ukol...v jaké posloupnosti...atd.pořád mi to píše chybu-předchozí řetězec...atd.
Omlouvám se nejsem žádný počítačový maniak-ale podle toho manuálu na základ(Zony)jsem se naučila..takže ještě jednou prosím prosím o nějaký obsáhlejší manuál na složitější cartridge.
|Ještě jednou moc děkuji!!!!!!