Já už si tu připadám jako na obhajobě bakalářky

Tak tedy vysvětlení pro některé, ale také pro všechny ostatní

:
Pro zmijovkar: Já nevím jestli si četl opravdu postupně toto téma a pochopil si souvislosti, ale asi ne, možná je to moje chyba, že jsem to nenapsala všechno kompletně, ovšem to bych sem rovnou mohla tu bakalářku hodit, abys pochopil kompletní souvislosti a smysl mé práce

...
To, že jsem se zde zmínila o mém projektu, bylo pro to, abych vysvětlila, že moje BP není zaměřená na komerční využití geocachingu, ale že je o geocachingu a plus je v něm projekt - což jsou největší části BP. Kdybych tu měla celý projekt popsat bylo by to opravdu na dlouho, a to že jsem tam nenapsala, že to nebude v rámci GC.com je proto, že mě ani nenapadlo, že by to někoho tady, na fóru Geokačerů, kteří znají pravidla, napadlo. Přišlo mi to nanejvýš logické a pochopitelné, že to samozřejmě bude brané někdě jinde. Pro jsem to tu "na férovku" nenapsala, není to tady proto, že bych tu měla co skrývat :-), ale proto, že se tu nechci rozepisovat a psát celou BP, kterou už mám z velké části rozepsanou.
To, že se o tom bavíme tady, na fóru o geocachingu, je proto, že právě vás se chci zeptat, zda byste takové věci využili. V BP je nemám proto, že chci vydělat na GC, ale proto že přišel vedoucí práce a řekl, seš na ekonomce - musí tam bejt něco ekonomickýho - proto se ptám vás, těch povolaných, zda byste něco takového vůbec uvítali, tím že to neuvítáte nezkazíte mojí BP a tím že to uvítáte jí zase nezlepšíte. Vyjádříte tím názor, na základě něhož bude o tomto tématu hovořeno.
Ano, že GC.com bere peníze za organizování je v pořádku, to že to všichni víte je dobře :-), já tu nic nepředhazuju, naopak ty - že je to komerční. Co dnes není komerční? Existuje vůbec nějaká aktivita, která se dá dělat zadarmo? Mám dojem, že ne, a tak jsou komerční všechny. Na GC se nevydělává premium účty, to zas takový balík nenese. Vydělává se tvorbou GC, CWG, razítek, speciálních krabiček, logbooků, dokonce i navigací, oblečení a bot. Všechno spolu souvisí... Já jen polemizuji o dalších možnostech, které se zatím neobjevili, ale objevit můžou. Neříkám, že ty věci má někdo dělat, ani že je budu dělat já. Jen chci vědět, zda by to někdo ocenil, či naopak. Jsou lidé, kterým by se to líbilo, jsou lidé, kterým ne. To je přece normální .. Proto je ten dotazník, neustále se opakuju

- ale na základě toho se o tom bude mluvit. Když o to zájem není tak není, když je tak je.. Tak to holt je

.
Pro DeathOfRats: Co se týče hotelů, co by museli dělat, aby měli aktuální listingy apod. Ano mám představu, co by proto museli udělat, mám taky představu, co všechno jiného musí udělat, aby si udrželi a přilákali zákazníky. Tohle zrovna není tak velká práce, jako jiná, kterou musejí dělat. Neříkám, že to ten hotel dělat musí, jen říkám, že by mohl, kdyby chtěl přilákat do svého hotelu geokačery (otázkou dotazníku právě je, zda by přilákal). Každý majitel ubytovacího zařízení dělá spoustu věcí pro to, aby nalákal zákazníky a tohle je jedna z věcí, jak by to mohl dělat taky

.
Pro LukasX: Dotazník se nedá vyplnit ke spokojenosti autorky...

.. já budu spokojená, když ho vyplníte, jak myslíte, pro mě je důležitý ten názor, nechci vidět výsledky, které chci aby tam byli (ani nejsou žádné, které bych chtěla vidět:)), to bych takovou anketu ani nemusela dělat

.
Tak nevím, doufám že sem to teda řekla snad už všechno "na férovku"
a na něco nezapoměla, ale určitě jo, zase se něco hezkého dozvím
.