Budoucnost (?) série Smajlík
Publikováno 02 duben 2010 - 13:04
Publikováno 02 duben 2010 - 14:01
Je to náhoda, že 3 dny po návštěvě vopice a veveruska.zuzka na mojí kešce GC1KR8Y tato zmizela komplet i s něčím, co samotnou kešku drží "zasazenou" v zemi...? Tudíž to musel být pořádný impuls k ukradení kešky, protože ta se dá vzít samotná a to "něco" v zemi zůstane a musí se vyvinout jisté úsilí to dát pryč. A samotná keška absolutně není vidět, i kdyby nebyla maskovaná...
Smajlíka je mi moc líto, sám se na něj chystám!
Ovšem pokud ti dva jdou po keších hlava nehlava, je to těžké... :|
Publikováno 02 duben 2010 - 14:12
Vin - Lin Team
Publikováno 02 duben 2010 - 15:29

Publikováno 02 duben 2010 - 15:41
Publikováno 02 duben 2010 - 17:14

Publikováno 02 duben 2010 - 22:56

Publikováno 03 duben 2010 - 1:04

Publikováno 03 duben 2010 - 9:38
...a neberte se tak vážně!
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas
Publikováno 03 duben 2010 - 19:50
Citecka napsal/a:
,,,
Nemá moc cenu to hrotit. Zamáčknout slzu a postupně nechat umřít. Budou další.
PS: taky to kua už nemám asi šanci stihnout... a zrovna tuhle serii, i když, že jo... jsem chtěl mít a docela se na ni těšil. Takovej trošku unikát, zážitek a v lese. Hmm. Škoda.
Tak něco nového by tu bylo... http://www.geocachin...33&lng=15.96367
I bez GPS navigátoru se dá provozovat geocaching (www.drvota.net)
Rumunská anabáze 2009, Eurocaching Tour 2010, Eurocaching Tour 2011, Balt Cache Tour 2011, Oslo Cache Tour 2011, Balkan Caching Tour 2012, Euro Caching Tour 2013, Balkan Caching Tour 2014, Euro Caching Tour 2015
Publikováno 03 duben 2010 - 20:06
Publikováno 03 duben 2010 - 20:31
Publikováno 03 duben 2010 - 23:08
Publikováno 04 duben 2010 - 8:48
chochocz napsal/a:
Uz sem si myslel ze se serie asi neobnovy...loni sem tam chtel vyrazit ale bohuzel sem to nestihl...no a kdyz to tady ctu tak nevim jesli to ma cenu tam vubec vyrazet kdyz ani covek nevy jestli tam ta kes je nebo ne...no smajlika je samozdrejme skoda....muzem podekovat tem neslusnym kacerum...
nemá, pač by ses spíš měl naučit česky. Aspoň trošku. a abych nebyl mimo téma, šipka se mi líbila, smajlík je taky na pěkným místě, tak proč ne.

Publikováno 04 duben 2010 - 9:53
Publikováno 07 duben 2010 - 10:05
Úterý, den po Velikonočním pondělí a volném víkendu jsme se domluvili s Popokatepetlem07 a vyrazili jsme na sérii Smajlík. O všech strastech této série jsme si přečetli. Pracovní den, v lese čilý ruch lesních dělníků a terénní vozidla Mitsubishi a Nissan se začala objevovat na lesních cestách. Začali jsme na SM32, kde jsme krabičku nenašli a tak jsme ji obnovili. Dalších pár jsme museli vynechat, protože se v blízkosti těšilo dřevo. Na SM22 jsme spolehlivě našli místo ukrytí, leč krabička nikde. Obnovovali jsme i SM21, kde krabička chyběla. Následoval SM20, kde jsme konečně uviděli i fyzickou cache. Následoval SM28, a to jsme si všimli z dálky přijíždějící zelené Mitsubishi. Chvilku jsme je pozorovali, dva chápci vystoupili, šli k místu ukrytí cache SM20 a za chvilku se vraceli. Nedalo nám to a vrátili jsme se prověřit skrýš. A co? A byla prázdná. Auto nás pak provázelo s malými přestávkami na všech možných místech. Nemělo cenu dálo lovit. Na SM17 a SM09 jsme fotili ukrytí, kraby jsou na svých místech. Odlovili jsme ještě SM08, kde je cache na svém místě a vraceli jsme se zpět k autu. Na zpáteční cestě jsme zkontrolovali ještě pár míst, ale krabičky jsme už nenašli.
Když jsme chtěli odjíždět z parkoviště, přišli k nám tři chlapi z firmy - lesáci. Slušně a v klidu nás požádali, jestli si můžou popovídat o situaci u nich v lese. Proč ne? Vysvětlili nám, co všechno jim vadí na tom, že v lese jsou schované cache. Ujistili nás, že sem tam nějaká skrýš jim vůbec nevadí. Ale to, co se tam děje díky sérii Smajlík je v klidu nenechává. Masové nájezdy skupin lidí prý vyhnali ze svých lovících teritorií zvěř, jsou poškozené stromy. Les jako takový je majetkem firmy Lesy ČR, ale oni jako firma (nevzpomenu si na název) mají od Lesů ČR 600 ha v pronájmu. Na GC.com zaregistrovaní nejsou, sledovali situaci pouze na GC.cz. Jeden z těchto tří pracovníků nám dal na sebe E-mail, abychom ho předali zakladateli celé série. Oni už mu rovněž psali, nebyli si ale jisti adresou. Rozešli jsme se a večer jsem zjistil, že už je vypnutá celá série.
Dnes ráno jsem mluvil telefonem s TomEeKem, předal jsem mu všechny tyhle informace. Dojde asi ke vzájemnému jednání obou stran a na výsledek musíme počkat. Toť vše.
Publikováno 07 duben 2010 - 10:33
Publikováno 07 duben 2010 - 11:09
Publikováno 07 duben 2010 - 11:22

Publikováno 07 duben 2010 - 11:37
Citecka napsal/a:
Zegga by tam netahala právo (i když o nic jiného nikdy nejde) , zato přijde s konspirací
Obávám se, že firma s dřevem a myslivcí jsou jedni a titíž. Viz hustota posedů.
Právo bych tam netahala protože keš je pro mudlu povalující se odpad. Může je ignorovat, tolerovat nebo uklidit a tím pro nás ukrást.
Konspirace? Černá těžba či pytláctví je dostatečně známý pojem, takže co dodat? Všímám si co se kolem mě děje.
Firma mající pronajatý kus lesa na těžbu, obchodující se dřevem a provádějící jeho těžbu rozhodně není totéž co hajnej, polesní nebo myslivci. Podléhají pouze stejnému ministerstvu. Kravín také není mlékárna. Spolupracovat by měli a většinou spolupracují, ale umistění keší není oficiální záležitost, tady bude každý hrát za své hřiště. Co jsem chtěla říci je nutnost najít to správné a oprávněné hřiště a tam se tázat.
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů