Přejít na obsah


Fotka

Negativní logy na vlastních keších


  • Zamčené téma Toto téma je zamknuto
22 odpovědí na toto téma

#21 Pajast

Pajast

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 622 příspěvků(y)

Publikováno 06 duben 2010 - 10:13

Namátkou jsem nahlédl, ale nemám pocit, že by tam byly samé negativní logy. Občas i někdo chválí. :) Častější pochvala samozřejmě autora potěší a je fakt, že příliš často se nechválí. Ale ber to tak, že kešek je už všude plno a vymyslet něco skutečně originálního, za co tě budou kačeři velebit ještě za deset let, je při té "konkurenci" velmi těžké. Pokud si jako autor keše přečtu v logu negativní hodnocení, musím se zamyslet nad tím, jaký je důvod. Možná jsem při zakládání keše na něco nepomyslel. Pak bych si z toho měl vzít ponaučení a případně udělat nějaké opatření. Zvlášť když se podobná připomínka opakuje. Možná se však kačer jenom špatně vyspal. Pak to házím za hlavu. :) Takže si dej klidně se zakládáním chvilku relax, pokud se cítíš znechucen. A až budeš v lepším duševním rozpoložení, zase se do toho můžeš vrhnout. ;) Edit: Jenom k těm Svatkům: Vcelku nemám problém s dlouhými multinami, pokud mě protáhnou zajímavými místy. Osobně mi však vadí, pokud jsem nucen neustále něco počítat a každou zastávku ručně klapat do navigace. Pokud to musím udělat dvacetkrát, není to zrovna velká zábava. Takovéto provedení bych autorovi pochválil jedině za předpokladu, že mi tímto způsobem připraví nějaké opravdu nezapomentuelné překvapení. Prostě kdybych procházel nějakou předem neznámou trasu, která skýtá super zážitky. Jinak mám radši, pokud jsou souřadnice zastávek viditelné všem a můžu si je stáhnout do navigace. Na daných místech se jen zastavím, rychle něco zjistím a jdu dál. Na konci pak by mělo být počítání co nejjednodušší. Toť tedy můj pohled na multiny s častým počítáním. Pohled člověka, kterému dělá počítání problémy a často se při výpočtech sekne. :)
  • 0

#22 Autacek

Autacek

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 744 příspěvků(y)

Publikováno 06 duben 2010 - 11:53

Pokud máš u keší negativní logy, zkus se především zamyslet proč tam jsou. Není na světě člověk ten, který by se zavděčil všem, nicméně, pro řadu z nás je GC především o výletu do přírody, ne o matematické olympiádě, vědět že mám notabene projít 20 stagí, kdy historická zkušenost praví, že mnohdy není ani jasné co vlastně počítat, nehledě na to, že mnohdy jdu keš lovit s doprovodem, který není zvědavý právě na nějaké přepočítávání a zdržování po cestě, proto tyto keší převážně ignoruji... Keší je všude dost, mnohem víc radosti udělá dobře promyšlená tradička na neokoukaném místě, než kvanto nudných keší - a ty sám píšeš, že jich máš rozpracovaných ještě přehršel. Jasně že je GC i o bodech, i když se všichni tváří, že ne, protože ty body ti mimo jiné přinášej radost, dosáhnout další mety, poznat další a další místa, ale přepočítávat ptákoviny, nebo se hrabat v bordelu, jako sorry, z donucení to člověk udělá, u tradičky se přemůže, ale jinak ? Luštit měsíc mysterku, u které její umístění či provedení neodpovídá vynaložené ať již duševní, či fyzické námaze, to nepotěší nikoho. Neptej se tedy proč lidé kritizují, ale proč nechválí, nezlob se za negativní logy, napsat díky se stalo samozřejmostí, i když se keš třeba zrovna nelíbí, ale když se v logu nálezci rozepíší víc jak na tři řádky, to ti pak začne teprve přínášet opravdovou radost :D, protože víš, že keška nějak zaujala a nezanikla v šedi ostatních, kdy teprve potom budeš mít pocit z dobře udělané vlastní keše :o) Za tu trochu námahy ownera to stojí ;-)
  • 0

#23 kostapanaj

kostapanaj

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 89 příspěvků(y)

Publikováno 06 duben 2010 - 16:31

Takže díky všem, co se zapojili, za zajímavé podněty. Dnes jsem si dal k obědu znojemskou pečeni na počest pokořené Okurky, zapil to dobrým pěnivým mokem a svět je hnedle veselejší :D. Něco s tím udělám a život půjde dál. Téma uzamykám
  • 0
Pro radost a zábavu. A co ty?




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama